prestan sa opakovat ako pokazeny gramofon a aspon raz si precitaj relevantny argument - nejde len o teba, ale aj tvoje okolie
O aké okolie ? Ty sa staráš o svoje okolie ? Napíš mi ako a kde a kedy si niekomu cudziemu v okolí pomohol a ako ti záleží na myšlienkach, pocitoch iných, ako si iných vážiš a čo pre nich robíš, chodíš v noci po špičkách aby si niekoho nevyrušil zo spánku, nenosíš mobilný telefón lebo jeho vlny ohorzujú okolostojacich, nepoužívaš toaletný papier lebo ničíš iným prírodu?
Nepoužívaš auto lebo zamoruješ prostedie, nefajčíš lebo by sa dymu mohol niekto nadýchať a dostať rakovinu? Taký si ohľaduplný? Nakoniec možno zistíš že keď skočíš z mosta pomôžeš spoločnosti v probléme preľudnenia a uľavíš planéte pretože ty argumentuješ takým vyslovene debilným spôsobom na očkovanie. Nebuď pokrytec a nehraj sa tu na niečo čo niesi.
To sú proste táraniny o zodpovednosti voči spoločnosti čo píšeš a sám to nerobíš, sú to proste školské etatistické drízdy ktoré majú akože niekoho ohromiť a dojať k slzám, aký si ty len slovný ľudomil a ako ti záleží na blahu celej spoločnsoti.
Jediné pravidlo ktoré platí voči okoliu je priamo fyzicky a psychicky neohrozovať nikoho a nestarať sa do nikoho a rovnaké veci požadovať po okolí tiež, MOja zóna je moja zóna nie vaša, moje súkromie je moje nie vaše, vaše je vaše a nikto vám do ňho nemôže vstúpiť toť vsjo celé pravidlo. Tvoja sloboda končí na špičke môjho nosa. Ešte raz hovorím choď a zabásni chorobu keď sa ti nepáči že zabíja a bude zabíjať. Ty istotár, pripomínaš mi Fica s jeho istotami, len ty predávaš "istoty" vakcinácie, ľudia predsa musia mať "istotu", že ich dieťa nedostane osýpky a neochorie .
o solidarite si uz niekedy pocul?
Otázka znie či ty rozumieš pojmu solidarita a pozrel si sa do slovníka? Lebo je jasné že nie
Solidarita znamená obvykle dobrovolnou společenskou soudržnost mezi rovnými, ochotu ke vzájemné pomoci a podpoře v rámci nějaké skupiny.[1] Člověk je solidární s nějakou skupinou, pokud ji podporuje a její úspěchy i neúspěchy pociťuje jako vlastní.
Nanútená solidarita nieje solidarita, to je úplne niečo iné. Je to obyčajná krádež. Keď s tebou niekto súcití peniaze ti poskytne dobrovoľne, namiesto toho náš systém zdravotných poisťovní je obyčajná krádež a následné prerozdelenie, to nemá nič dočinenia so solidariotu a dobrovoľnosťou.
lebo bypass srdca alebo umela chlopna stoji 3 pade, ze?
ach Ivan, niekedy rozmyslam, ze tie blbosti pises naschval
Ach, neexistujú iné možnsti ako bypass ale iba v rigidných hlavách, ktoré nemajú ambície nič tvoriť. Keby sme sa tým riadili tak dnes doktori používajú trepanáciu a lejú do Vás olovo alebo Vám púšťajú žilou. Tak ako keď na verejnosť uviedli prvý mobilný telefón málokto si ho mohol kúpiť a dnes majú ľudia 2 tri. Klasický kapitalizmus a voľný trh /ktorý tu nieje/ tieto veci rieši sám.
Ďalej to nemá význam. Bohužiaľ kôli takým ako ty pokračujú vojny a ľudia trpia. Lebo sú tu najmúdrejší zo všetkých, ktorí chcú mať moc nad inými a skrývajú to za vyššie dobro spoločnosti a ovce "sekundárni psychopati" = istotári im na to prikivujú a ženú sa na jatky. Vy ktorí dnes chcete nanútiť očkovanie zajtra budete ľuďom vnucovať koľko vody majú spotrebovať, čo môžu robiť vo voľnom čase, čo smú čítať, pozerať, čomu veriť, koľko CO2 môžu vyprodukovať a ktorú stranu konfliktu podporovať. A to všetko aby ste sa cítili bezpečne, necháte si do izieb nainštalovať kamery a prenosného policajta do domu a plný istôt sa zabarikádujete a oboženie Slovensko múrom a ostnatým plotom.
,,Kto obetuje slobodu pre pocit bezpečia, nedostane ani jedno ani druhé."
,,Kto dáva prednosť bezpečiu pred slobodou je právom otrok."