loool toto malo byt co??Gici14 napísal:Myslel so to vseobecne (taky ako tebe podobny)!!
Nezabudni si ponadavat, ulavi sa ti
Hehe:lol:Aryan Angel napísal:loool toto malo byt co??Si uz vazne zufaly
Uplne na dne.. argumenty dosli co?
Nezabudni si ponadavat, ulavi sa ti
Ano, ano, je to vyhradne, vylucne, absolutne iba domena "neonacistov". Neviem, ci budes schopny pochopit nasledujucu odpoved, presnejsie najst v nej to klucove slovo. Ak nie, rad ti ju vysvetlim aj "polopatistickejsie":Gici14 napísal:Agresívni neonacisti ... Mladí muži - ako sa to v mnohých prípadoch opakuje - po útoku rýchlo zmizli. ... dôvodom na útok môžu byť dlhé vlasy, „nevhodné“ oblečenie, antipatia, „nevhodný“ úsmev či pohľad.
Ach, jaj. Nepochopil. Nevadi. Precitaj to este 3x. Ak nepochopis ani potom, mozno ti teda poviem ako totalne chudobnemu duchom, v com je pointa. Pomocku som ti uz dal, ale kedze ti zjavne nepomohla, dam ti ju este raz: Hladaj klucove slovo a porozmyslaj, O KOM ten text je. A ci sa da natolko vseobecna ludska vlastnost zuzit a aplikovat iba na jedinu velmi obmedzenu skupinu ludi.Gici14 napísal:A toto bolo co jojo!!!!!...? ...? ...? ...? ...l!!! ...
ja som nepisal nic o tom ci je jeden motiv lepsi ako druhy ale ci je zvratenejsi ako druhyjojo napísal:A jeden motiv je lepsi ako druhy? Ak mi niekto zavrazdi manzelku, bude lepsie, ak to spravil kvoli 20 Sk ako kvoli farbe vlasov?
ak je niekto futbalovy "fanusik" to este nevylucuje ze je skinhead....jojo napísal:* Ak vrahovia patrili k hnutiu Skinheads, treba zakazat to, co ich doviedlo az k vrazde: hnutie Skinheads. S tym vsetci svorne suhlasite, az sa vam od huby prasi.
Lenze:
* Vrahovia s velkou pravdepodobnostou patrili k hnutiu futbalovych fanusikov. Logicky teda treba zakaz to, co ich doviedlo az k vrazde: Futbal.
a co cakas od niekoho kto zrejme ledva skoncil ZS??? hadam nie prespekulovany plan ...jojo napísal:Jasne, jasne. Amatersky kriminalista-teoretik:) Takze mila banda chuliganov presne vedela, ze chcu zabit jedneho cloveka zo skupiny, zranit druheho a nechat ostatnych, aby ich mohli pekne identifikovat a usvedcit pred sudom. Ako inak? Ti si to ale prespekulovali, beťári!