GTA V Online - Heists
Re: GTA V Online - Heists
Ja sa pridam. Po osmej mozem skoro kazdy den, level som 55, idealne byt co najvacsi level kedze mozte mat vela armorov, a snackov. Mam obrnenu Kurumu, cize by sme chodili vsetci spolu v jednom aute.
Som schopny pilot (heli + plane), sofer aj strelec. Shooting, flying, driving mam 100/100
SocialClub nick: insanesvk
Som schopny pilot (heli + plane), sofer aj strelec. Shooting, flying, driving mam 100/100
SocialClub nick: insanesvk
Berem. Takze skusime zajtra na 8 nieco dohodnut?
jasne, preco nie. Ked tak mozme sa dohodnut cez ss 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Slayter existuje ešte niekto kto kurumu nemá?
[emoji2]
Rad sa pridám, len dnes to u mňa záleží od toho či príde večer frajerka alebo nie. Ak nepríde tak som k dispozícii na 100%
A ak príde tak asi až po desiatej.
//ale pred siedmimi
[emoji2]
[emoji2]
Rad sa pridám, len dnes to u mňa záleží od toho či príde večer frajerka alebo nie. Ak nepríde tak som k dispozícii na 100%
A ak príde tak asi až po desiatej.
//ale pred siedmimi
[emoji2]
ano, ty pred dvoma dnami 
Uvidime ako bude Dejfo. Inak ja Kurumu nemam.
Ani já nemám to auto
A nejak ma neláka moc.
-
DeJF
Addict
To auto je super vec. Dosť to pri heistoch pomôže keď treba vystrielať nejaké miesto, stačí tam v tom nabehnúť, strielať len z auta a je vybavene
Aha .. tak to aby som ten heist spravil potom 
DeJF ma pravdu, ja som jednu takto hral, chce to si urcit kto kde striela, lava strana nalavo, prava napravo, aby vsetci nestrielali na jednu a druha je nekryta.
Inak ja mam zatial len "obycajnu" Kurumu, EVO X je moje vysnivane auto, skoda ze vdaka heistom ho ma vazne skoro kazdy a uz nie je tak vynimocne, ale ja mam aspon klasicke, nie ten "tank". Obrnenu Kurumu si chcem kupit tiez, nebyt toho problemu s hackerom, uz mam dost penazi a mam ju.
Ked sme uz takto OT, nemate zoznam vozidiel ktore sa odomknu po jednotlivych heistoch, aj s obrazkami a prip. parametrami (kone, 2WD/4WD...)?
Inak ja mam zatial len "obycajnu" Kurumu, EVO X je moje vysnivane auto, skoda ze vdaka heistom ho ma vazne skoro kazdy a uz nie je tak vynimocne, ale ja mam aspon klasicke, nie ten "tank". Obrnenu Kurumu si chcem kupit tiez, nebyt toho problemu s hackerom, uz mam dost penazi a mam ju.
Ked sme uz takto OT, nemate zoznam vozidiel ktore sa odomknu po jednotlivych heistoch, aj s obrazkami a prip. parametrami (kone, 2WD/4WD...)?
Uvolnilo sa miesto pre jedneho cloveka. Kto chce dnes vecer 8 az 8:30 zacat heisty. Jeden team, vsetky heisty zaradom. Odmena 2 000 000 $
poradite mi splnil som vsetky heisty a nedostal som odmenu milion v com moze byt problem?
Vampires - hral si ich v spravnom poradi, neprerusil si, resp. nezacal iny ked si mal jeden rozohraty?
Hladam partiu ludi s ceska a slovenska co by so mnou hrala heisty som level 67 meno kralokat_sk najde sa tu niekto? ak budete mat niekto zaujem napiste spravu.
Dnes vecer niekto na heisty?
Boli by sme zatial ja + goťar
//Potvrdena ucast:
ja, GothaR, Yos, Psychos
+ zaloha Slayter
Boli by sme zatial ja + goťar
//Potvrdena ucast:
ja, GothaR, Yos, Psychos
+ zaloha Slayter
-
Yos
Professional
Dnes by som mohol aj ja. Mam cas od 19. hod.
Aj ja sa hlasim
-
p4ra
Redeemer
Prave som sa prihlasil. Isiel by som do Criminal Mastermind. Mam cas do rana. Ked niekto ma zaujem, tak Social Club, p4ra.sk. Dik.
Chcel by som spravit vsetky heisty v poradi a s rovnakou skupinou, predbezne dnes prvy vo dvoch a od zajtra komplet skupina, cas asi od 21:00, je mozne prisposobit ho este ostatnym, kazdy den chcem len 1 heist,.
Ma dolezitu otazku, ako je to s bonusmi, 1 milion za heisty v poradi, to by nemal byt problem, ale dalsi milion za rovnaku skupinu, pocul som ze sa to nezapocita hned, ze treba spravit nejaky setup aby to zaregistrovalo skupinu, lenze neviem ci sa potom neresetuje prave to poradie, takze ako to mam presne spravit aby dostala cela skupina oba milionove bonusy? Urcite ste uz niektori tie bonusy dostali, tak prosim napiste ako ste postupovali.
Nechcem bonus 10 milionov, zatial som spravil len prvy heist a nejake nahodne setupy, chcem sa zabavit a vyskusat si ich a az potom ked ich uz prejdem vsetky aspon raz pojdem na 10 milionovy bonus.
Mam nick DreamerEight, rank 88, obrnenu Kurumu, helikopteru, 3 apartmany, letecku skolu komplet, pribeh na 100%, nemam headset. Hladam spolahlivu skupinu ktora ma zaujem o milionove bonusy, prip. kto ich uz ma a chce sa pridat je tiez vitany, no nechcem sa pokusat o 10 mil. bonus.
Ak mate zaujem, napiste tu alebo SS, nick, rank a aky najskorsi cas pre zaciatok vam vyhovuje, ale aby to bolo medzi 20:30 - 22:00. Cas nasledne prisposobim vsetkym. Ked budem mat oficialnych clenov, dopisem to sem, prip. do dalsieho prispevku.
Ma dolezitu otazku, ako je to s bonusmi, 1 milion za heisty v poradi, to by nemal byt problem, ale dalsi milion za rovnaku skupinu, pocul som ze sa to nezapocita hned, ze treba spravit nejaky setup aby to zaregistrovalo skupinu, lenze neviem ci sa potom neresetuje prave to poradie, takze ako to mam presne spravit aby dostala cela skupina oba milionove bonusy? Urcite ste uz niektori tie bonusy dostali, tak prosim napiste ako ste postupovali.
Nechcem bonus 10 milionov, zatial som spravil len prvy heist a nejake nahodne setupy, chcem sa zabavit a vyskusat si ich a az potom ked ich uz prejdem vsetky aspon raz pojdem na 10 milionovy bonus.
Mam nick DreamerEight, rank 88, obrnenu Kurumu, helikopteru, 3 apartmany, letecku skolu komplet, pribeh na 100%, nemam headset. Hladam spolahlivu skupinu ktora ma zaujem o milionove bonusy, prip. kto ich uz ma a chce sa pridat je tiez vitany, no nechcem sa pokusat o 10 mil. bonus.
Ak mate zaujem, napiste tu alebo SS, nick, rank a aky najskorsi cas pre zaciatok vam vyhovuje, ale aby to bolo medzi 20:30 - 22:00. Cas nasledne prisposobim vsetkym. Ked budem mat oficialnych clenov, dopisem to sem, prip. do dalsieho prispevku.
-
p4ra
Redeemer
Mozes si ma pridat, nick p4ra.sk. Momentalne mam cas po veceroch od 20:00 do xx:xx.