rozhodol som sa tento rok si zaobstarať outdoorovú kameru nakoľko cez leto sa chystám na nejaké exotické miesta a chcem si ich krásne natočiť.
Rozmýšlaľ som veľmi dlho o Xiaomi Yi kamere ale ostal som zarazený keď som prišiel na to, že monopod s kamerou, ktorý je tu uvedený je bez BT tlačidla a ja musím mať permanentne pri sebe telefón ak chcem natáčať, tak to je trošku mimo nie? Veď to si už dokúpim selfie stick s BT, pripevním moju Z2 a som tam kde by som bol s kamerou.
Máte niekto skúsenosti s touto kamerou? Je možné podľa vás, dokúpiť si ľubovolný kvalitný selfie stick s BT, spárovať ho s kamerou a spúštať/zastavovať nahrávanie, fotenie? Som čítal už milión recenzií ale ľudia sa nejak o remote control vôbec nezaujímajú, ani neviem prečo, veď to je základ proste nie, že mám diaľkové a na ňom si vypínam/zapínam nahrávanie, ten režim si už nejak navolím, ale proste nebudem ako trkvas stláčať gombík na kamere ak chcem natáčať.
Rozmýšlaľ som aj na GoPro 3 Black Edition, ale tam tá cena ma trošku odrádza, je to dosť predražené aj keď kvalita áno, tá tam je, aj zo skúsenosti viem lebo v práci ju používam, ale predsa, viete poradiť?
Vopred sa ospravedlňujem ak tu už podobná téma je, ale márne som hľadal.