GTA V Online - Heists

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Yos
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V Online - Heists

Príspevok od používateľa Yos »

Taktiez som otvoreny Heistom. Mam cas vo vecernych hodinach, nick: SenorYossarian
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dreamer napísal:Chcel by som spravit vsetky heisty v poradi a s rovnakou skupinou, predbezne dnes prvy vo dvoch a od zajtra komplet skupina, cas asi od 21:00, je mozne prisposobit ho este ostatnym, kazdy den chcem len 1 heist,.

Ma dolezitu otazku, ako je to s bonusmi, 1 milion za heisty v poradi, to by nemal byt problem, ale dalsi milion za rovnaku skupinu, pocul som ze sa to nezapocita hned, ze treba spravit nejaky setup aby to zaregistrovalo skupinu, lenze neviem ci sa potom neresetuje prave to poradie, takze ako to mam presne spravit aby dostala cela skupina oba milionove bonusy? Urcite ste uz niektori tie bonusy dostali, tak prosim napiste ako ste postupovali.
Treba na to ist takto:
2 dvojice urobia Fleecu, jeden z nich (u nas to bol jeden z "veducich" Fleecy) potom zaklada ostatne heisty.
Criminal mastermind asi na uvod nedate, ale aj tak odporucam ist vsetky heisty na hard. Jednak ziskas prehlad o narocnosti potrebnej na ziskanie Criminal mastermind a hlavne mas +25% expov a penazi. Len zo samotnych heistov vies takto zarobit cca 2 miliony ak si dobre pamatam.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Dik za info. Este nemam jasno v tom, ci nikto zo skupiny nesmie robit ine heisty, ak by chceli napr. bonus len dvaja a ti pojdu heisty v poradi a s rovnakou skupinou - tak ti dalsi dvaja, ktori by bonus nechceli, tiez nesmu robit ziadne heisty medzitym? Mam totiz niekoho kto by do toho isiel, ale asi bude robit heisty aj medzitym.

EDIT: tak udajne milionovy bonus dostane len zakladatel, je to tak, plati to pre oba milionove bonusy, aj poradie aj rovnaka skupina?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Oba milionove bonusy dostanu vsetci, rovnako ako 10 M. Ked niekto zo skupiny spravi heist s inou partiou, tka mu to resetne progress, ale ostatnym ho zachova. To plati pre milionove bonusy, neviem ako je to s Criminal mastermind.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik, lebo niekto mi napisal cez SS ze len ten co zaklada dostane bonus. Ak niekto spravi pomimo iny heist, resetuju sa mu oba milionove bonusy, ci len ten s poradim?

Zatial mam do skupiny dvoch, p4ra.sk je neisty, este mu napisem a SenorYossarian pisal vyssie, potrebujem to este potvrdit, ale potrebujem este min. jedneho, kedze za vsetky heisty budu asi 2 miliony plus 2 miliony v bonusoch, pre tych ktori ich este neziskali, tak sa to myslim oplati, asi 4 miliony za 5 vecerov, okrem toho moze kazdy hrat ine misie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ak niekto spravi iny, tak sa mu hned resetne ten, kde treba jednu partiu. Druhy (poradie) sa mu resetne v pripade, ze spravi misiu, ktora nema nasledovat - napriklad budete mat rozrobeny Prison Break a on spravi Fleecu.
Poznam to, lebo ja som tak vdaka bugu zacal setup s inou partiou, nastastie to bol ten isty co sme mali v plane, takze mi to resetlo iba jeden z bonusov. Bug spociva v tom, ze obcas to v telefone pri pozvankach ukazuje rovnaky nick, spravny sa zobrazi az po prvom potvrdeni. Ja som to zo zvyku potvrdil 2x a uz som bol v lobby. Potom to hned pustili a uz som prisiel o progress.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Aha, no ja som chcel spustit cez mobil dalsi setup a spustilo to novy heist, ale zobrazila sa sprava ze pridem o postup, tak som to zrusil. Ten rovnaky nick, nemoze to byt tym, ze niekto poslal 2 pozvanky a ta druha to pokazila, napr. ze jeden odpovedal na prvu, a dalsi na druhu? Tak snad sa to podari.

OK, stale su 1-2 miesta volne, spolu s bonusmi su to asi 4 miliony.

Prip. ak by vsetci suhlasili, mozme po prvom heiste, ktory je kratky, spravit aj druhy za jeden vecer, ostatne potom po jednom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Neviem ako je to s tymi pozvankami a zlymi nickmi, resp. co to presne sposobuje. Dobre je to, ze ked to otvoris, tak to vypise spravne udaje. Cize to nemozes robit automaticky, ale treba potom precitat ci to je ono.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Mam este otazku k tymto casom, su v tom zaratane aj setupy, ak nie, vies odhadnut kolko trvaju? Zvazujem ze by som spojil prvy a druhy heist, kedze prvy je dost kratky a mozno teda bude na to cas, samozrejme viem ze nam to bude trvat dlhsie.
GothaR napísal:Toto su priblizne casy v minutach, kolko nam zabral kazdy heist ked sme uz vedeli co a ako:
Fleeca Job 20
Prison Break 70
Humane Raid 120
Series A 90
Pacific Standard 60
Gothar
Moderátor
Moderátor

Jasne, su v tom aj setupy. Je to na najvyssej obtiaznosti.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze jeden hrac ucast zrusil, dalsi zatial neodpisal, preto som sa rozhodol ze vyskusam heisty v poradi sam, s nahodnym timom, takto by som mal ziskat aspon 1 milionovy bonus, ak sa teda chce niekto pridat, napiste nick v hre, prip. si ma pridajte sami, budem posielat pozvanky vsetkym priatelom, az neskor ostatnym, dalsie bonusy skusim neskor, snad sa dovtedy najdu 3 stabilni hraci. Moj nick je DreamerEight

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2015, 22:00)
Ked som zaplatil tusim 40 000 za start druheho heistu a nemam dost ludi, to sa mi peniaze vratia ak to teraz nespustim, alebo sa to prenesie na dalsi pokus? Ci o tie peniaze pridem?

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2015, 22:15)
Tak to na dnes vzdavam, asi to nebude tak lahke vobec prejst vsetky heisty, aj bez bonusov...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

No veru, dobry team sa tazko hlada. Skus ked tak pobehat ine crew nejake cz/sk. Mozno tam nejdes.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ak si si zaplatil heist, tak ho musis dokoncit. Ale nezalezi na tom kedy. Ak ti to v prvy den nevyjde, tak nevadi, akurat nemozes zacat iny heist. V tom pripade by si o peniaze prisiel.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto uz nie je mozne, stale ked uz mam tim na heist, tak sa niekto vypne na zaciatku a teraz som sa nevedel pohnut s lietadlom, neviem preco, ani v aute sa neslo hybat, gamepad ale fungoval, ked uz som konecne vzlietol, tak sa opat 1 vypol, toto je vazne zle spravene...

EDIT: konecne Prison Break dokonceny, 3 heisty zostavaju, snad to uz pojde hladsie...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Nam sa teraz stalo tiez nieco podobne. Mali sme Pacific Standard Job, lupez v banke. Ideme zbierat peniaze a naraz sme zamrzli. My dvaja, co sme chceli zbierat peniaze sme zamrzli. Zopakovali sme misiu a to iste. Pomohol az restart hry.
Napísať odpoveď