Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sundevil napísal:Parkovacie senzory. Dodatocna montaz u predajcu je vzdy predrazena s montazou lacnych dielov. Kedze tam nie je kabelaz tak nikdy nebudu fungovat ako tovarne. Naraznik je pritom najmensi problem. ....
Napr. u Logana II su v ramci vybavy 3 senzory na narazniku a pri objednani mimo vybavy v ramci akehosi paketu su 4 :lol:
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

síce sa to tejto témy netýka, ale nie zlá cena, lepšie kúpiť dačo také inovačné šikmooké za tú cenu, ako dajakého nemeckého favorita: http://www.autobazar.sk/8122286/hyundai-accent-1-3/
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Priprav si ešte ďalších pár stoviek na výmenu lemov nad zadnými kolesami. Materiál by ťa niečo stál, robota a nástrek taktiež. Z vlastnej skúsenosti to odhadujem na cca 350€, ak budeš mať šťastie na majstra, ktorý ťa nebude chcieť ošklbať. A ešte aj kto vie, ako je na tom podvozok, keď su tie lemy tak prežraté.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

alebo vybrusit a kupit umelohmotne lemy, nalepit silikonom a vyjde ta to na par desiatok eur (samozrejme pokial to auto nechces mat este dalsich 10 rokov)
ancikrista
Light Star
Light Star

tak to je pravda, že + ďalšie investície na údržbu aby sa na tom dalo vôbec jazdiť, čiže by to vyšlo dokopy ako za normálny zachovalý ACCENT cca za 1300€, ale zas na druhej strane pokiaľ niekto z východu to nemá až tak ďaleko ísť to vyskúšať a navyše trochu divné, že iba niečo cez 150 000 km a už to hnije, veď Hyundai 2003 už malo sériovo pozink, tak pokiaľ to nemá predsa pretočené aj o 100 000 km aby vizuálny stav tomu zodpovedal, tak to bude tak odhadujem na zanedbanú starostlivosť, ako neodstraňovanie soli po zime wapkou

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2015, 14:24)
ale veď o stovku, ak by to šlo zjednať dole, tak vždy lepšie také ako dajaká Felicia v TOP stave aspoň podľa mňa, či PUNTO s 300 000 km
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

otec ma megane z 98 roku a nema takto zozrate lemy a to je renault :D
tiez nejak neodstranoval sol v zime, len sem tam ked nebola az taka zima
ancikrista
Light Star
Light Star

2003 je predsa už lepšie modernizované úpravami karosérie ako Renault ´98, navyše za tú cenu sa dá bežne zohnať len ACCENT 96 - 99, takže aj tak si myslím, že dobre a s tou výbavou ako posilňovač riadenia, či ABS úplne fajn párka :D :)

//autoeditácia príspevku (03 Jún 2015, 14:33)
https://auta.vsevedko.sk/hyundai/hyunda ... -2747.html
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

este sa tu skusim spytat
neviete ako to je, ked mate mrezu (N1) zapisanu vo velkom technicaku, ale pri sebe vlastne mate len tu cipovu karticku, zistia to ze je zapisana mreza aj z toho cipu policajti? pripadne keby mali blbe reci ze ju tam nemam, fungovalo by keby poviem ze mam ziadost podanu na odstranenie a cakam na vybavenie? :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vendo: Daj si ziadost na odstranenie: http://informacie.autovia.sk/demontaz-deliace-mreze-159 Ked policajt nacita technicak v aute, tak vidi velky technicak, teda aj to, ze ci tu mrezu mas zapisanu alebo nie. Ako sa zachova, to uz neviem
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jop, ziadost si budem davat, len som chcel vediet ze ci to z toho cip oni dostanu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Z cipu vidi komplet technicak, ked to nacita v tej srande v aute.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

vendo napísal:este sa tu skusim spytat
neviete ako to je, ked mate mrezu (N1) zapisanu vo velkom technicaku, ale pri sebe vlastne mate len tu cipovu karticku, zistia to ze je zapisana mreza aj z toho cipu policajti? pripadne keby mali blbe reci ze ju tam nemam, fungovalo by keby poviem ze mam ziadost podanu na odstranenie a cakam na vybavenie? :D
odhlasenie-mreze-ako-na-to-t187069.html
na 99% to fizel riesit nebude :) v pohode to zhod a daj tu ziadost
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

co hovorite na toto ? hned som sa na nu namotal s tym ze prve co urobim ked pridem na sk ak este bude ze ju pojdem pozret no po zaostreni som zbadal ze je nieco so soferovym tapacirom, zadny naraznik je iny. pisal som mail. bud nechce odpisat alebo nieco taji. pytal som vin alebo spz. je to velmi zaujimave lebo aj v nemecku je problem taku zohnat. nepoznate bazar, resp. co si o tom myslite. http://honda-accord.autobazar.eu/24-i-v ... 98863.html

// mam taky blby pocit ze na jednej foto sa mi ani dvere nepozdavaju. kazdopadne ked pridem pojdem ju pozret ak este bude lebo by som si to vycital do konca zivota :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nema dieru vzadu po parkovacim senzorom? ci co to je?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

V čom sa ti zdá zadný nárazník iný ? Ja ako pozerám, tak nič nevidím ... asi som slepý .. a neviem na čo sa zamerať :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

predný + bočné lišty majú sportpacket. zadný nie
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Grand Vitara, 2004, 156kkm, 2,0HDi, cierna farba
Grand Vitara, 2004, 156kkm, 2,0HDi, strieborna farba
C-Max, 2004, 240kkm, 1,6TDCi, sedomodra farba
Avensis Combi, 2012, 170kkm, nafta, chytena vacka, seda farba
Superb II L&K, 2012, 39kkm, 1,8T 4x4, cierna farba

...niekto nieco?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Ing.Zoidberg napísal:co hovorite na toto ? hned som sa na nu namotal s tym ze prve co urobim ked pridem na sk ak este bude ze ju pojdem pozret no po zaostreni som zbadal ze je nieco so soferovym tapacirom, zadny naraznik je iny. pisal som mail. bud nechce odpisat alebo nieco taji. pytal som vin alebo spz. je to velmi zaujimave lebo aj v nemecku je problem taku zohnat. nepoznate bazar, resp. co si o tom myslite. http://honda-accord.autobazar.eu/24-i-v ... 98863.html

// mam taky blby pocit ze na jednej foto sa mi ani dvere nepozdavaju. kazdopadne ked pridem pojdem ju pozret ak este bude lebo by som si to vycital do konca zivota :D

mne sa zdaju vodicove dvere inej farby - ale mozno fotka...ale v podstate mi to sedi z poskodenim toho tapaciru, neviem si veru prestavit co ine by ho poskodilo
vpredu je tiez chyteni ta lista sport packetu...
zadok je tiez iny...
pri tomto najazde sa priprav na vymenu prednej napravy
za 9-10 by to bolo Ok, takto ma to moc nelaka.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ahoj, chcem kúpiť auto 3,5-7,5t ..skrina s dvíhacím čelom, aku znacku by ste mi poradili ? aby boli na to dosutpne diely v primeranej cene :D jedna sa o rozvoz zasielok /paliet/ takze max 200 -300 km denne ...rozmyslal som nad Iveco, Man, Mercedes ..ročník aspon 2005 poprípade aj starsie len aj to by som chcel vediet ci su tie starsie auta lepsie ..bez tolkej elektroniky ..dakujem za vsetky rady :) :plus: :plus:
cena 6- 8 000 € a este aky pocet km je norma
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja sice nemam priamu skusenost, ale ako technik si myslim, ze v pripade nakladneho auta je omnoho viac dolezity aktualny technicky stav a nie kilometere. Je to hlavne preto, lebo zalezi co s tym kto vozil, je rozdiel ci niekto najazdil 200 000 km s nabytkom alebo plne nalozeny stavebnym materialom...
Napísať odpoveď