Prison Break [spoilers]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prison Break [spoilers]
nemyslim, ze na tom zarobia velke prachy. pojde len o zhruba 12 casti a pozriem si ich len ak budem mat fakt cas a for old times sake
Ja si zas nemyslim, ze ty si dostatocne velka vzorka na to aby si mohol povedat ze "na tom nezarobia" 
-
guess.whoo
Redeemer
podla toho aky "boom" to vyvolalo si myslim, ze vela ludi zdiela moj nazor
Určite to nebude najziskovejšia séria zo všetkých, ale svoje si to môže zarobiť, ja si to určite pozriem, už teraz sa na to teším.
-
hojko
Site Admin
Veru, par milionov to zarobit moze a to je hlavne. Neni dovod, aby sa do toho nepustili, aj ked neviem, ze ci tam budu mat co ponuknut.
Blee, varenie z vody.
Z Prison Breaku sa mi pacili max prve dve serie. Tretia kopirovala tu prvu a stvrta bola totalne uletena. Takze toto asi s kludnym srdcom vynecham
Z Prison Breaku sa mi pacili max prve dve serie. Tretia kopirovala tu prvu a stvrta bola totalne uletena. Takze toto asi s kludnym srdcom vynecham
-
Thrash/Death
Star
Prison Break som pozeral prvýkrát len minulý rok, páčil sa mi celkom dosť, zniesol som aj tretiu a štvrtú sériu, ktorá už pripomínala skôr sci-fi, ale návrat tohto seriálu po toľkých rokoch a najmä uzavretom deji, je maximálna chu****.
-
hojko
Site Admin
Že ste to vôbec nečakali? Úprimne, ani my. Z ničoho nič dorazil prvý trailer pre 5. sériu Prison Break. Spoločne s ním aj ďalšie informácie o deji. Z celkom výbušného a nostalgického traileru môžeme vyčítať, že dej sa bude odohrávať v Maroku, konkrétne v akejsi väznici, do ktorej sa dostal Michael. Nevieme, prečo fingoval svoju smrť, ani ako sa dostal do väzenia, podstatné však je, že sa o tom dozvedel T-Bag, ktorý to povedal Lincolnovi. Aj keby šlo o podvod a celé to bola búda, Lincoln sa musel presvedčiť na vlastné oči. Spoločne so Sarou, Michaelovou manželkou sa teda vydáva do Maroka zistiť, či jeho brat skutočne žije. Spolu potom naplánujú údajne najväčší útek z väzenia, aký sme kedy v seriáli videli.
http://filmkult.refresher.sk/4684-Micha ... ku-korenom
Neprehanaju to uz trochu???
http://filmkult.refresher.sk/4684-Micha ... ku-korenom
Neprehanaju to uz trochu???
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna sa serial nemal vracat. koniec bol dobry, aj ked to bol taky klasicky "happy ending"
pozriem si to vsak rad
pozriem si to vsak rad
Odkedy je happy ending, keď hl. postava zomrie?
-
Grim
Darca
Happyending to bol, lebo to konečne skončilo.
-
guess.whoo
Redeemer
pokial si pamatam tak mal nador na mozgu a sprevadzalo ho to celym serialom ked ku koncu uz omdlieval. bolo logicke, ze zomrie..hapyyending bol ten, ze sa vsetci dostali z basy a zili na slobode a on zomrel na slobode..teda..zomrel?
-
Thrash/Death
Star
Už v štvrtej sérii to pripomínalo skôr sci-fi, ale hlava mi neberie ako prežil, keď mal v hlave nádor na ktorý mal aj tak zomrieť...
nádor ho začal životom sprevádzať iba v 4. sérií, v polovici bol na operácií v spoločnosti a v poslednej časti ukazali iba raz ako mi kvaplo z nosa a to že ho mal natočil na video
Tiež som zvedavý, ako zdôvodnia Scofieldovo zmŕtvychvstanie
A keďže je to jeden z mojich najobľúbenejších seriálov, pozriem si ho rád, aj keď kvalitu prvej série to už asi nedosiahne, tá bola majstrovské dielo
A keďže je to jeden z mojich najobľúbenejších seriálov, pozriem si ho rád, aj keď kvalitu prvej série to už asi nedosiahne, tá bola majstrovské dielo
Neviem ci ste zachytili, ale 4.4.2017 zacina piata seria Prison Break v povodnom obsadeni. Vysiela to u nas JOJ a zda sa, ze vo svete sa to vysiela v rovnaky den.
-
Grim
Darca
Nepodojili to už dosť?
-
guess.whoo
Redeemer
nuti ta niekto sledovat to? alebo ta v minulosti nutil?
joj to bude davat 5.4.
joj to bude davat 5.4.
-
mirak2
Hardcore addict
co to je za hlupa otazka, ci ho niekto nuti to pozerat. nazor vyjadrit moze. a ma pravdu. po heroes druhy serial, ktory je zrecyklovany. a je to o to horsie, ze Prison Break aj dostal riadne ukoncenie. trailer je cisty cringe. "but storms come back, right?" boze...