Chata - zadane dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NHISPVM
Star
Star

Chata - zadane dievca

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Cavte, Mam jednu otazku na vas pretoze neviem ci to si len namyslam, alebo to je dnes normalne taketo spravania, ktore popisem nizsie... Bol by som rad keby ste sa vyjadrili k tomu a neriesili mna... Ako by ste vnimali to, keby vasa priatelka vybavovala chatu na ktoru ste mali ist s nou a potom par znamych a kvoli 2 osobam, ktore by vas tam nechceli, ste nemohli ist a vasa priatelka by tam aj napriek tomu isla s nimi a bez vas ? A nemame 15... Obaja sme dospeli a na VS
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Chata - zadane dievca

Príspevok od používateľa energy00 »

Uplne s cistym svedomim by som sa jej opytal, ci je normalna, ci jej to pripada normalne a ako by sa to pacilo jej, keby ju necham doma, lebo "niekomu" sa nepaci. Asi by som bol poriadne vytoceny. A tiez nemam 15. Tie osoby boli chlapi alebo zeny ?
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Jej spoluziaci - kamarati zo skoly
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tvoja priateľka vybavuje chatu, ale dvaja jej známy tam nechcú ísť, lebo im vadí jej priateľ.. ona však dá prednosť tým dvom známym pred Tebou.. tým pádom je odpoveď jasná a nie je čo riešiť! :smt006

Ak sa takáto situácia stane raz, bude sa určite opakovať.. až nakoniec, keď sa niekedy vezmete, na Vašu spoločnú svadobnú cestu pôjde ona s tými dvoma kamarátmi a Teba nechá doma. ;)

Jediným prižmúrením oka môže byť, že tá chata sa organizuje ako nejaké triedne dozvuky, rozlúčka so spolužiakmi na konci školského roka, nikto si neberie svojho partnera a Ty v podstate s tými všetkými spolužiakmi nemáš nič spoločné (teda okrem nej).
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Zachovala sa ako 14-ročná sprostá hus, ktorá uprednostní názory kamarátov pred jej priateľom, tam nemáš príliš čo riešiť asi. Buď si to nejak ujasníte alebo dovidenia, určite to nie je normálne a do zdravého vzťahu takéto správanie nepatrí.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tvojej priatelky sa opytaj co je jej prednejsie ci tvoja pritomnost, alebo ich pritomnost a ich nazor na teba.
Im dvom povedz nech láskavo nediktuju tvojej priatelke koho má a nemá pozívat na chatu kedze ona to vybavuje a si pozvaný.
Vieš mozno by radi chceli ozrat a poriesit tvoju priatelku, uz to je dost dobrá motivácia sa im postavit (kludne aj fyzicky ked slová nepomozu) :wink:
Potom sem napís ako to celé dopadlo.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

preco by si tam nemohol ist ze dvaja maju problem ? to je ich vec.
kto povedal ze tam nemozes ist, preco?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Oni majú problém. Tak nech nejdú oni.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ešte by som dodal, že mal by si byt v tejto situácii rozhodný a dominantný, aby oni ustúpili tebe.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ako dlho ste spolu? Pred koncom vzťahu mávala moja takéto maniere - bla, bla ideme tam a tam, ale ideme bez chlapcov a nemôžeš tam ísť...(pritom tam chalani boli).
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ked si sa s nou o tom rozpraval, co ti na to povedala?Pride jej to normalne?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak jej to, čo spravila, nepríde divné, tak by jej nebolo divné asi ani to, keby sme sa s nimi vyspala.

Na tvojom mieste by som bol maximálne ostražitý a dával by som si pozor, aby nezačala na takéto akcie chodiť častejšie. V takom prípade by som zvážil, či chcem naďalej byť s takou osobou, ktorá ma nechce na akciách so svojimi kamošmi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tak je jasne ze ti jej spoluziaci ta tam nechcu, pretoze ti chcu frajerku opit /v tom lepsom pripade/ a potom si pripadne uzit co by bol asi trochu problem keby si tam bola aj ty :D
Teraz ti zostava uz len jej doverovat, je to dospela osoba,zeny su emancipovane, mozu si robit co uznaju za vhodne, ziarlivost je smiesna a uboha /aj ked pochopitelna a ludska/..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

este ma napadlo, ze to moze byt "triedna" chata a ostatni si tam tiez neberu polovicky...ak nie tak nie je co riesit
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Pripadne je autor agresivny, ked si vypije. :-)
Napísať odpoveď