Chata - zadane dievca
Chata - zadane dievca
Cavte, Mam jednu otazku na vas pretoze neviem ci to si len namyslam, alebo to je dnes normalne taketo spravania, ktore popisem nizsie... Bol by som rad keby ste sa vyjadrili k tomu a neriesili mna... Ako by ste vnimali to, keby vasa priatelka vybavovala chatu na ktoru ste mali ist s nou a potom par znamych a kvoli 2 osobam, ktore by vas tam nechceli, ste nemohli ist a vasa priatelka by tam aj napriek tomu isla s nimi a bez vas ? A nemame 15... Obaja sme dospeli a na VS
Re: Chata - zadane dievca
Uplne s cistym svedomim by som sa jej opytal, ci je normalna, ci jej to pripada normalne a ako by sa to pacilo jej, keby ju necham doma, lebo "niekomu" sa nepaci. Asi by som bol poriadne vytoceny. A tiez nemam 15. Tie osoby boli chlapi alebo zeny ?
Jej spoluziaci - kamarati zo skoly
Tvoja priateľka vybavuje chatu, ale dvaja jej známy tam nechcú ísť, lebo im vadí jej priateľ.. ona však dá prednosť tým dvom známym pred Tebou.. tým pádom je odpoveď jasná a nie je čo riešiť! 
Ak sa takáto situácia stane raz, bude sa určite opakovať.. až nakoniec, keď sa niekedy vezmete, na Vašu spoločnú svadobnú cestu pôjde ona s tými dvoma kamarátmi a Teba nechá doma.
Jediným prižmúrením oka môže byť, že tá chata sa organizuje ako nejaké triedne dozvuky, rozlúčka so spolužiakmi na konci školského roka, nikto si neberie svojho partnera a Ty v podstate s tými všetkými spolužiakmi nemáš nič spoločné (teda okrem nej).
Ak sa takáto situácia stane raz, bude sa určite opakovať.. až nakoniec, keď sa niekedy vezmete, na Vašu spoločnú svadobnú cestu pôjde ona s tými dvoma kamarátmi a Teba nechá doma.
Jediným prižmúrením oka môže byť, že tá chata sa organizuje ako nejaké triedne dozvuky, rozlúčka so spolužiakmi na konci školského roka, nikto si neberie svojho partnera a Ty v podstate s tými všetkými spolužiakmi nemáš nič spoločné (teda okrem nej).
Zachovala sa ako 14-ročná sprostá hus, ktorá uprednostní názory kamarátov pred jej priateľom, tam nemáš príliš čo riešiť asi. Buď si to nejak ujasníte alebo dovidenia, určite to nie je normálne a do zdravého vzťahu takéto správanie nepatrí.
Tvojej priatelky sa opytaj co je jej prednejsie ci tvoja pritomnost, alebo ich pritomnost a ich nazor na teba.
Im dvom povedz nech láskavo nediktuju tvojej priatelke koho má a nemá pozívat na chatu kedze ona to vybavuje a si pozvaný.
Vieš mozno by radi chceli ozrat a poriesit tvoju priatelku, uz to je dost dobrá motivácia sa im postavit (kludne aj fyzicky ked slová nepomozu)
Potom sem napís ako to celé dopadlo.
Im dvom povedz nech láskavo nediktuju tvojej priatelke koho má a nemá pozívat na chatu kedze ona to vybavuje a si pozvaný.
Vieš mozno by radi chceli ozrat a poriesit tvoju priatelku, uz to je dost dobrá motivácia sa im postavit (kludne aj fyzicky ked slová nepomozu)
Potom sem napís ako to celé dopadlo.
preco by si tam nemohol ist ze dvaja maju problem ? to je ich vec.
kto povedal ze tam nemozes ist, preco?
kto povedal ze tam nemozes ist, preco?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Oni majú problém. Tak nech nejdú oni.
Ešte by som dodal, že mal by si byt v tejto situácii rozhodný a dominantný, aby oni ustúpili tebe.
Ako dlho ste spolu? Pred koncom vzťahu mávala moja takéto maniere - bla, bla ideme tam a tam, ale ideme bez chlapcov a nemôžeš tam ísť...(pritom tam chalani boli).
-
DarkNation
Expert
Ked si sa s nou o tom rozpraval, co ti na to povedala?Pride jej to normalne?
Ak jej to, čo spravila, nepríde divné, tak by jej nebolo divné asi ani to, keby sme sa s nimi vyspala.
Na tvojom mieste by som bol maximálne ostražitý a dával by som si pozor, aby nezačala na takéto akcie chodiť častejšie. V takom prípade by som zvážil, či chcem naďalej byť s takou osobou, ktorá ma nechce na akciách so svojimi kamošmi.
Na tvojom mieste by som bol maximálne ostražitý a dával by som si pozor, aby nezačala na takéto akcie chodiť častejšie. V takom prípade by som zvážil, či chcem naďalej byť s takou osobou, ktorá ma nechce na akciách so svojimi kamošmi.
tak je jasne ze ti jej spoluziaci ta tam nechcu, pretoze ti chcu frajerku opit /v tom lepsom pripade/ a potom si pripadne uzit co by bol asi trochu problem keby si tam bola aj ty
Teraz ti zostava uz len jej doverovat, je to dospela osoba,zeny su emancipovane, mozu si robit co uznaju za vhodne, ziarlivost je smiesna a uboha /aj ked pochopitelna a ludska/..
Teraz ti zostava uz len jej doverovat, je to dospela osoba,zeny su emancipovane, mozu si robit co uznaju za vhodne, ziarlivost je smiesna a uboha /aj ked pochopitelna a ludska/..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
este ma napadlo, ze to moze byt "triedna" chata a ostatni si tam tiez neberu polovicky...ak nie tak nie je co riesit
Pripadne je autor agresivny, ked si vypije.