Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Dnes trochu detailny zaber z nasej zahrady, mal som vypracovat taketo zadanie...
Aby ste sa nezblazniliz toho "makra"
Aby ste sa nezblazniliz toho "makra"
Makro je od 1:1...
V nedávnych rokoch sa pojem macro začal používať v marketingových materiáloch na označovanie schopnosti zaostriť na predmet z dostatočne krátkej vzdialenosti, aby pri bežnej 4×6 palcovej (102×152 mm) výslednej fotografii mal rovnakú veľkosť ako na živo alebo väčšiu. Toto však vyžaduje len zväčšenie približne 1:4, čo je omnoho ľahšie dosiahnuteľné výrobcami objektívov. 
no v nedavnych casoch si mozu oznacovat co chcu toto makro nie je
a trosku tam pokryvkava kompozicia imho
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Uvitam kritiku. Dievca nepozovalo, len stalo pri ceste kratku chvilu, aby mohlo prejst cez cestu. Skoda, ze som si ju neskoro vsimol 
+1Polo-X napísal:no v nedavnych casoch si mozu oznacovat co chcu toto makro nie je
bolo by to dokonalé, keby tam neboli v pozadí tie drôty, a keby si koníkovy dal trochu viac miesta vľavo... inak ale super, 9/10masterdead napísal:Uvitam kritiku. Dievca nepozovalo, len stalo pri ceste kratku chvilu, aby mohlo prejst cez cestu. Skoda, ze som si ju neskoro vsimol
Krásna fotka, na lacnom TN panely v notebooku veľmi pekné, ale na monitore šialene presaturované (aj na IPS displeji v tablete, tam ešte viac).
TIe farby mi moc nerezumasterdead napísal:Uvitam kritiku. Dievca nepozovalo, len stalo pri ceste kratku chvilu, aby mohlo prejst cez cestu. Skoda, ze som si ju neskoro vsimol
ked su tu uz tie konciky, tak pred tyzdnom som mal na vylete stastie a jeden zapozoval... aj ked ide len vycvak
No okej presvedcili ste ma, ked uz davate kone, pridam aj ja z mojej zbierky.
Mozno som tu uz nejaku z nich v minulosti postol...
Mozno som tu uz nejaku z nich v minulosti postol...
Tretia ako profilovka z Facebooku.
Pekné fotky. 
jackb: Vadí mi tá škaredá cesta, ten škaredý plot a tá škaredá vec na tom plote.
jackb: Vadí mi tá škaredá cesta, ten škaredý plot a tá škaredá vec na tom plote.
master : tie farby su presaturovane, trochu ubrat a bolo by mnam
pridavam jednu z 2011
pridavam jednu z 2011
-
hojko
Site Admin
Lub0$: Prva prilis orezana vpravo, druha je perfektna podla mna.
Hej pri tej prvej je to seknute tesne pred hlavou maleho, ale keby som nesekol, vadil by tam zase plot z dreva, ktory by posobil asi dost rusivo.
Dnesna etapa Okolo Slovenska. Prvykrat som vyuzil ND filter co mi uz nejaky ten rok lezal na policke.
Dnes Velothon Wales 
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2015, 17:06)
Este doplnim vcerajsie Polo
//aj vdaka Vam, som asi po roku oprasil fotak
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2015, 17:06)
Este doplnim vcerajsie Polo
//aj vdaka Vam, som asi po roku oprasil fotak
-
masterdead
SysAdmin
Diky za pripomienky 
Teraz nieco z ineho sudka, kupil som si canon 135mm/f2 a vychadzaju z neho fajn fotky. Skusal som fotit nieco, co som nikdy nefotil. Som otvoreny plnej kritike.
Teraz nieco z ineho sudka, kupil som si canon 135mm/f2 a vychadzaju z neho fajn fotky. Skusal som fotit nieco, co som nikdy nefotil. Som otvoreny plnej kritike.
Všetky pekné, ale posledná strašne super, tie farby neskutočné. Leto jak lusk.
si myslim, ze sa jedna na odolny kompakt, mi z toho lezu celom fajn farby. len sa musim konecne naucit kompo
z Vonkajsich Hebrid pred tyzdnom
z Vonkajsich Hebrid pred tyzdnom
a okrem kompozicie aj drzat fotak vodorovne 
a aby som nebol len taky zly. tak pri kompozicii si vsimni ako vela prazdneho nicnehovoriaceho priestoru mas na levej strane prvej fotky. Tretiu fotku by som ja komponoval tam aby siet bola na lavej strane a viac mora ako piesku
a aby som nebol len taky zly. tak pri kompozicii si vsimni ako vela prazdneho nicnehovoriaceho priestoru mas na levej strane prvej fotky. Tretiu fotku by som ja komponoval tam aby siet bola na lavej strane a viac mora ako piesku