The Witcher 3: Wild Hunt / Zaklínač 3: Divoký hon

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: The Witcher 3: Wild Hunt / Zaklínač 3: Divoký hon

Príspevok od používateľa xH4wK »

Gwint ma vobec nezaujal, ani karty nekupujem ani neriesim ten vedlajsi quest s tym..
Zatial mam v hre nejakych 39 hodin a stale mam pocit ze som uplne na zaciatku, strasne ma bavi preskumavat mapu a objavovat skryte questy a lokacie ktore nemaju otaznik na mape a samozrejme kazdy otaznik preskumavam :D
Dost zabavne je najst loot chraneny priserou ktora ma level "??" a obalamutit ju ze prenesiem aggro na kona (cez to ze ho k sebe volam cez X a snazim sa aby jeho cesta sla okolo prisery) a potom rychle vylootim :D
Inak strasne frustrujuce ovladanie.. no hra je tak super ze sa to neguje
Level furt 12 :D, nasiel som par lokacii kde som cez siwtcher sense nasiel na zemi stopy atd.. ale neviem kde sa berie ten quest.. nuz stale mam kopu veci na preskumavanie.
Dlho som nehral hru kde som si povedal, "uz len toto dokoncim"... a o 2 hodiny neskor idem spat :D
GTA V bolo pre mna totalne nudne sklamanie, par dibrych questov inak proste trapne mi to prislo, hned po prejdeni som to odinstaloval... ale toto.. toto je masterpiece
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Dnes som to dorazil :) Save ukazuje played 3dni a 2 min. S koncom som celkom spokojny :)
Spoiler
V mojej verzii Ciri prezila, stala sa zaklinackou a cestovala s Geraltom po svete. Nilfgard vyhral vojnu avsak Temeriu nechal nech si vladne sama s tym, ze spada pod Nilfgard. Romanticka linka skoncila blbo :D Najprv som vyznal lasku Triss, neskor Yen, a nakoniec ma nalakali do trojky z ktorej nic nebolo a zrejme mi dali obe kosom :) Skoda, keby som vedel, vyberem len jednu a druhu poslem kade lahsie.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež som to prešiel, okolo 120 hodín herný čas a nechal som tam ešte množstvo nesplnených questov, lebo hlavný príbeh ma hnal vpred. Som absolútne spokojný, množstvo postáv z kníh a zo starších hier, množstvo vtipných dialógov, zaujímavé questy, skvelá grafika aj optimalizácia, super bojový systém atď. Za mňa najlepšia hra posledných rokov.
K tomu koncu:
Spoiler
Koniec som mal rovnaký ako Bad.boy s tým rozdielom, že Nilfgaard obsadil aj Temeriu. Tiež som sa ulakomil počas hry na obe čarodejky a na konci mi to teda pekne spočítali :lol:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

http://support.amd.com/en-us/kb-article ... -beta.aspx
AMD Catalyst™ 15.5 Beta for Windows®
This driver release is recommended for The Witcher 3 - Wild Hunt and Project Cars.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Dnes som to presiel a musim povedat ze jedna z najlepsich hier aku som kedy hral ak nie najlepsia.
Pri jednom queste som si uz myslel ze uz sa blizi koniec a ono prd :D cakali ma dalsie questy na niekolko hodin ... Niekedy je na skodu ked ma hra dlhy pribeh ale pri tejto hre som sa nenudil vobec a nevadilo by mi keby bol pribeh este dlhsi :D
Idem vycistit celu mapu a dam si to odznova :)
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Zdravím, mám otázku ohľadom importu z W2... Prvý krát som mal ponuku po zapnuti novej hry, že importovať save, lenže som save nemal, musel som znova na steame stiahnuť W2 a z cloudu si stiahnuť uložené pozície... No keď znovu zapnem W3 tak už možnosť importu nedáva iba simulaciu savu, a kedže v dvojke som mal savy z jednotky tak radšej by som bral vlastne rozhodnutia než len simulacia z dvojky :) ... Vie mi niekto s tým poradiť ?(W1 a W2 steam , W3 gog)

Dík
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ono ti prenesie len čisto rozhodnutia ktoré si spravil počas dvojky, postavu a itemy nie. Ale dakto tu písal že mu preniesle aj tetovania :D..

V prípade že save nemáš, tak je tam možnosť simulovať rozhodnutia a na určitom mieste bude geralt dostávať otázky ktoré budú smerovať práve na toto
Lama
Light Professional
Light Professional

no ale mne práve o to ide, že LEN udalosti z dvojky to simuluje... Tým pádom veci z jednotky(ako napr. postavy ktoré som zabil/nechal žiť ) sa nijako neodrážajú v trojke? (Hoci aj prostrednictvom bočných questov).
Ako tá simulácia je dobrá vec :D ... Ale po zlej skúsenosti s Mass effectami kde bez importu hneď berie najhoršie možnosti z predošlích častí, by som chcel byť v obraze ako to je u witchera nech neprídem o nejaké questy navyše a tak... :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie z jednotky nič. Celá simulácia sa točila len okolo dvojky..
Lama
Light Professional
Light Professional

Škoda no :-/ , dik za info ;)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Vzdy je cas na particku gwentu :D
Prílohy
image.jpg
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn ja ten gwent neviem hrať, nech sa snažím akokoľvek furt prehrám, som si musel nahodiť nejaké extra karty do decku :twisted: aby som vyhral aspoň jednu hru, oni tí čuráci fuknú pár hrdinov a ja som v konci kedže ani hmla ani dážď ani ľad na nich nefunguje... a keď ja mám v decku hrdinu čo má max 6 dmg a on si tam prdne troch čo majú 10+ a do toho 2x boost na linke tak som skončil. Posledne som prehral posledné kolo kde ja som mal 6 kariet a všetko jednotky s 4-6 dmg a on 2 karty, bum špión, špión, do toho ľad, hmla a 2x hrdina plus si oživil ešte z minulého kola.
Ten gwint mi príde ako kktina hlavne keď to nehráš od začiatku a potom ti na konci chýba polovica základných NPC, kde sa dajú kúpiť karty a vyhrať fajné veci na začiatok.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak na začiatku sa dajú získať len asi 3-4 karty, ktoré potom nejde získať. Takže keď chodíš hrávať s kováčmi a kupcami a taktiež questové hry tak sa dá vyzbierať balíček aj keď začneš hrať celkom na konci hry.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skús začať hrať v novigrade, nemáš šancu ani proti jednému z hráčov, hlavne keď nemáš ani jednu kartu nikde kúpenú/vyhratú dovtedy.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Skoro vsetci ak nie vsetci krcmari predavaju karty takze ak pokupis tie tak uz nejaky slusny deck sa da spravit
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

teraz som zistil, že v krčme sa dá kúpiť deck, to vieš do krčmi moc nechodím, a ak hej tak tam vymlátim tvrďákov a idem ďalej :D

a takmer na konci som zistil, že na koni keď idete gallop po ceste tak to šóféruje samo a nemíňa staminu :D takmer na koci hry :D
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

No ja som dnes zistil , ze na ps4 ak otvoris mapu a stlacis r3 tak ta to hodi hned na miesto questu a ja som to doteraz vzdy hladal a bludil kurzorom po mape :D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dík za tip :lol:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neviete čo sposobuje to za jeho hlavou na stene? Resp ako sa toho zbavím, dakedy to je dosť otravne
Prílohy
2015-06-09_00007.jpg
Napísať odpoveď