Čudné správanie kamarátky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
solitude
Zablokovaný
Zablokovaný

Čudné správanie kamarátky

Príspevok od používateľa solitude »

Ahojte,
moja kamarátka práve prežíva dosť ťažké obdobie. Sama neviem čo sa stalo pretože mi nič nechcela povedať. Začalo to tým že sa začala správať čudne, bola iná ako predtým, hneď som ti toho všimla a spýtala sa jej čo sa deje, no ona len zatĺkala, až po týždni z nej vyliezlo že je toho na ňu veľa, že o týždeň odchádza preč, nebude možno aj rok doma, možno bude chodiť na inú školu a ani internet vraj pravdepodobne mať nebude. Ale vôbec nechápem to jej správanie - nechala frajera, prestala sa so mnou stretávať a kontaktovať, na fb si všetkých priateľov (aspoň tých ktorých poznám) zablokovala, akoby chcela celú svoju minulosť zničiť.
Chápete tomuto správaniu? Chcem jej nejako pomôcť, ale už sa so mnou veľmi nebaví, skôr sa mi vyhýba, neviem prečo. Má 15 rokov, ale mala som pocit že puberta ju už dávno prešla. Myslíte že to bude raz chcieť napraviť?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Čudné správanie kamarátky

Príspevok od používateľa beardie »

vitaj na fore, ak ma 15, puberta este len zacala :)
ak sa stahuje do faka, tak je nasrana na cele okolie, daj tomu volny priebeh
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ako myslis, ze odchadza? chce ujst alebo sa stahuje prec s rodicmi?
ak sa stahuje tak ju to casom prejde, ale aj tak uz nebudete take kamosky ako predtym ked bude byvat daleko
solitude41
Novice
Novice

Príspevok od používateľa solitude41 »

guess.whoo napísal:ako myslis, ze odchadza? chce ujst alebo sa stahuje prec s rodicmi?
ak sa stahuje tak ju to casom prejde, ale aj tak uz nebudete take kamosky ako predtym ked bude byvat daleko
Sťahuje sa preč s rodičmi, ale nie je to natrvalo, maximálne na rok. Možno sa po prázdninách vráti, možno na druhý polrok, možno o rok. Dôvod naozaj neviem. Keby mi aspoň chcela povedať kam to pôjde, bola by som za ňou dakedy prišla.

P.S. Som to ja, len ma zablokovalo asi kvôli tomu že už mám účet... Ach, keby som si aspoň pamätala nick na starý účet...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak iba trucuje a prejde ju to urcite...puberta ale urcite nepresla. ta prechadza tak po 20
Napísať odpoveď