Ahojte,
moja kamarátka práve prežíva dosť ťažké obdobie. Sama neviem čo sa stalo pretože mi nič nechcela povedať. Začalo to tým že sa začala správať čudne, bola iná ako predtým, hneď som ti toho všimla a spýtala sa jej čo sa deje, no ona len zatĺkala, až po týždni z nej vyliezlo že je toho na ňu veľa, že o týždeň odchádza preč, nebude možno aj rok doma, možno bude chodiť na inú školu a ani internet vraj pravdepodobne mať nebude. Ale vôbec nechápem to jej správanie - nechala frajera, prestala sa so mnou stretávať a kontaktovať, na fb si všetkých priateľov (aspoň tých ktorých poznám) zablokovala, akoby chcela celú svoju minulosť zničiť.
Chápete tomuto správaniu? Chcem jej nejako pomôcť, ale už sa so mnou veľmi nebaví, skôr sa mi vyhýba, neviem prečo. Má 15 rokov, ale mala som pocit že puberta ju už dávno prešla. Myslíte že to bude raz chcieť napraviť?
Čudné správanie kamarátky
Re: Čudné správanie kamarátky
vitaj na fore, ak ma 15, puberta este len zacala 
ak sa stahuje do faka, tak je nasrana na cele okolie, daj tomu volny priebeh
ak sa stahuje do faka, tak je nasrana na cele okolie, daj tomu volny priebeh
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ako myslis, ze odchadza? chce ujst alebo sa stahuje prec s rodicmi?
ak sa stahuje tak ju to casom prejde, ale aj tak uz nebudete take kamosky ako predtym ked bude byvat daleko
ak sa stahuje tak ju to casom prejde, ale aj tak uz nebudete take kamosky ako predtym ked bude byvat daleko
-
solitude41
Novice
Sťahuje sa preč s rodičmi, ale nie je to natrvalo, maximálne na rok. Možno sa po prázdninách vráti, možno na druhý polrok, možno o rok. Dôvod naozaj neviem. Keby mi aspoň chcela povedať kam to pôjde, bola by som za ňou dakedy prišla.guess.whoo napísal:ako myslis, ze odchadza? chce ujst alebo sa stahuje prec s rodicmi?
P.S. Som to ja, len ma zablokovalo asi kvôli tomu že už mám účet... Ach, keby som si aspoň pamätala nick na starý účet...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak iba trucuje a prejde ju to urcite...puberta ale urcite nepresla. ta prechadza tak po 20