NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
No oni práveže to robia dobre. Držia jadro - Toews, Kane, Keith. Majú dobrých sekundárnych hráčov Hossa, Sharp, Seabrook, Saad.
A zvyšok obmieňajú hneď ako sa stane príliš drahý. Nahradiť Byfugliena, Hjalmarssona a pod. nie je zas tak ťažké, stačí slušný scouting a vždy máš hráča, ktorý ich zastúpi za menej prachov.
Taký Boston by sa mohol učiť. Poslali preč Kessela aj Seguina a teraz bručia na golfe. Tak sa to nerobí.
A zvyšok obmieňajú hneď ako sa stane príliš drahý. Nahradiť Byfugliena, Hjalmarssona a pod. nie je zas tak ťažké, stačí slušný scouting a vždy máš hráča, ktorý ich zastúpi za menej prachov.
Taký Boston by sa mohol učiť. Poslali preč Kessela aj Seguina a teraz bručia na golfe. Tak sa to nerobí.
-
mirak2
Hardcore addict
ved kessel tam uz davno nie je. s kym si si ho pomylil?
S nikým, ale nemali ho posielať preč. Seguin Kessel by bol slusný ofenzívny základ.
-
mirak2
Hardcore addict
pri Kesselovi si myslim, ze ma problemy s autoritami. jeho by som v teame nechcel. a povodne som si myslel, ze vymenou Seguina za Eriksona viac ziskal Boston, lebo Erikson je imho jeden z najviac podcenovanych hracov. len dajak to vypalilo opacnym smerom.
Eriksson je super, ale tak Seguin to nie je. Seguin je hráč schopný potiahnuť mužstvo (rovnako Kessel). Eriksson je super, ale stále len sekundárny hráč.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže máme tu predĺženie 3-3 a NHL ohlásila nové kolo expanzie, príjma prihlášky.
Ak máte zbytočných 1 000 000 000 dolárov môžete si založiť nový NHL klub.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže máme tu predĺženie 3-3 a NHL ohlásila nové kolo expanzie, príjma prihlášky.
Ak máte zbytočných 1 000 000 000 dolárov môžete si založiť nový NHL klub.
Zaujímavé rošády pred draftom v Colorade....prichádza center z Bostonu Carl Soderberg, už aj podpísal 5-ročnú zmluvu na 4,75 mil. USD. ročne....pravdepodobne sa schyľuje k výmene O´Reillyho, ale ak chce Sakic O´Reillyho nahradiť Soderbergom, neviem neviem, či to nie je aj zlý ťah....včera som myslel, že to bude center tak maximálne do tretieho útoku, ale plat 4,75 mil. USD ma vyviedol z omylu, pravdepodobne s ním rátajú do druhej formácie....ale aj tak skoro 5 milionov vyhodiť na takého hráča, som skeptický....Ušetrili na:
Brierovi - 4 mil. USD.
Hejdovi - 3,25 mil. USD.
Wilsonovi - necelé 3 mil. USD.
pravdepodobne budú meniť s klubom, ktorý ponúkne dobrého obrancu, lebo to je slabina Colorada....potešil by ma príchod Phaneufa, ale je pridrahý a treba mať na zreteli, že MacKinnonovi bude po sezone končiť zmluva a pod 6 mil. USD určite nepôjde.....prípadne vyzerá zaujímavo aj možný príchod Codyho Fransona...
btw. Len nech Sakic nemení s Torontom a neprivedie rozbijača kolektívu Kessela
btw 2 - zachytil som informáciu, že Radulova lanári Patrick Roy a od budúcej sezony (16/17) by mal hrať za Colorado, no len kde vziať peniaze, pravdepodobne sa bude porúčať Duchene, ak by to bola pravda ale to je zatiaľ iba v rovine úvahy.
Tak a O´Reilly je preč....za Rusov Zadorova a Grigorenka, 2 výber Buffala v tohtoročnom drafte...spolu s O´Reillym aj McGinn odchádza, Colorado si urobilo týmto ťahom obrovský priestor pod platovým stropom - Zadorov nejakých 0,9 mil. USD. a Grigorenko podobne, avšak mu končí zmluva, takže pôjde hore platovo...ale OŔeilly 6 mil. USD a McGinn bez mála 3 mil. USD.....po otvorení trhu s voľnými hráčmi bude Colorado pravdepodobne útočiť na nejakú veľkú rybu do obrany....Fransona by som privítal, prípadne Phaneufa, avšak to už Colorado nemá reálnu protihodnotu pre Toronto, keďže O´Reilly išiel do Buffala, dalo sa za neho aj viac získať, myslím si.
Brierovi - 4 mil. USD.
Hejdovi - 3,25 mil. USD.
Wilsonovi - necelé 3 mil. USD.
pravdepodobne budú meniť s klubom, ktorý ponúkne dobrého obrancu, lebo to je slabina Colorada....potešil by ma príchod Phaneufa, ale je pridrahý a treba mať na zreteli, že MacKinnonovi bude po sezone končiť zmluva a pod 6 mil. USD určite nepôjde.....prípadne vyzerá zaujímavo aj možný príchod Codyho Fransona...
btw. Len nech Sakic nemení s Torontom a neprivedie rozbijača kolektívu Kessela
btw 2 - zachytil som informáciu, že Radulova lanári Patrick Roy a od budúcej sezony (16/17) by mal hrať za Colorado, no len kde vziať peniaze, pravdepodobne sa bude porúčať Duchene, ak by to bola pravda ale to je zatiaľ iba v rovine úvahy.
Tak a O´Reilly je preč....za Rusov Zadorova a Grigorenka, 2 výber Buffala v tohtoročnom drafte...spolu s O´Reillym aj McGinn odchádza, Colorado si urobilo týmto ťahom obrovský priestor pod platovým stropom - Zadorov nejakých 0,9 mil. USD. a Grigorenko podobne, avšak mu končí zmluva, takže pôjde hore platovo...ale OŔeilly 6 mil. USD a McGinn bez mála 3 mil. USD.....po otvorení trhu s voľnými hráčmi bude Colorado pravdepodobne útočiť na nejakú veľkú rybu do obrany....Fransona by som privítal, prípadne Phaneufa, avšak to už Colorado nemá reálnu protihodnotu pre Toronto, keďže O´Reilly išiel do Buffala, dalo sa za neho aj viac získať, myslím si.
-
mirak2
Hardcore addict
a boston rozpredal to dobre co mali 
Hamiltona?
Marinčin do Toronta.
Uvidíme, čo so Sekerom. 1.júla hitne UFA, očakáva sa plat okolo šestky+.
Marinčin do Toronta.
Uvidíme, čo so Sekerom. 1.júla hitne UFA, očakáva sa plat okolo šestky+.
O´Reilly požadoval údajne 64 mil. USD za 8 ročnú zmluvu, preto v Colorade nepochodil.....
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Predlzenie 3 na 3 je dobra hlupost, ani si to poriadne neviem predstavit. Hraci sa dobre nakorculuju a aj tak si nemylim, ze bude padat viac golov. Prave samostatne najazdy boli pre divakov atraktivne.
Marko Dano do Chicaga! Som celkom rad ze dalsi slovak sa dostal do timu, ktory ma stale velku sancu vyhrat pohar. Aj ked bez Brandona Saada to bude tazsie - skoda ze si ho neudrzali, ale tak s platovym stropom moc nepohybu.
Inak na tie predlzenia sa celkom tesim - a myslim ze aj treneri su radi, ze menej zapasov sa rozhodne po loterii akou najazdy su.
Inak na tie predlzenia sa celkom tesim - a myslim ze aj treneri su radi, ze menej zapasov sa rozhodne po loterii akou najazdy su.
Tých gólov bude určite viac. Ten priestor využijú v prvom rade najlepší korčuliari a hneď po nich talentovaní a tí s dobrým hokejovým IQ.
Hromotlouci a slabí korčuliari budú zohrievať lavičku.
EDIT: Presne o tomto som hovoril stranu dozadu. Toews, Kane, Duncan nedotknuteľní, zatiaľ asi aj Hossa a Sharp.
Akonáhle im vyskočí niekto z druhého sledu, zbavia sa ho, lebo začína byť drahý. A donesú lacnejšiu náhradu.
Ak mal Saad príklad za 3 sezony 10-20-25golov, tak už bude drahý. Obmenia ho za Daňa, ktorý im v priebehu tých 3 rokov 55 golov tiež nastrieľa a lacnejšie.
Robia to dobre.
Hromotlouci a slabí korčuliari budú zohrievať lavičku.
EDIT: Presne o tomto som hovoril stranu dozadu. Toews, Kane, Duncan nedotknuteľní, zatiaľ asi aj Hossa a Sharp.
Akonáhle im vyskočí niekto z druhého sledu, zbavia sa ho, lebo začína byť drahý. A donesú lacnejšiu náhradu.
Ak mal Saad príklad za 3 sezony 10-20-25golov, tak už bude drahý. Obmenia ho za Daňa, ktorý im v priebehu tých 3 rokov 55 golov tiež nastrieľa a lacnejšie.
Robia to dobre.
-
guess.whoo
Redeemer
Dano si podla mna velmi v Chicagu nezahra, nejak mi tam nepasuje
-
DanielDevil
Addict
Daňo a Anisimov podľa mňa výborná protihodnota, celkom sa teším, dúfam že dostane dostatočný priestor
Dano-Anisimov-Panaringuess.whoo napísal:Dano si podla mna velmi v Chicagu nezahra, nejak mi tam nepasuje
Book it.
-
guess.whoo
Redeemer
dufam, ze sa mylim ale teraz bude mat kriticku druhu sezonu a mozno by si viac zahral v Colombuse kde by necitil az taky tlak ako v Chicagu
Ťažko povedať, dá sa na to pozerať aj tak, že v Chicagu budú od neho očakávať menej ako v Colombuse. Plus Slovák v tíme nie je na škodu a je tam víťazná kultúra. Ono to má všetko svoje plus aj mínus, napr. určite ťažšie sa mu bude presadzovať do PP formácií, či prvých dvoch útokov.
Uff Seky do Edmontonu na 6r. za 33 mega
-
guess.whoo
Redeemer
pre neho platovo dobra zmluva, avsak s Edmontonom urcite nic neziska...aspon bude chodit na MS 
Tak Edmonton ide hore, McDavid by mohol niečo zmeniť, obrana už vyzerá aspoň ako NHL level aj keď slabší. Sekera-Fayne nie je búhvíco, ale dá sa.
Pánik sa dúfam už chytí konečne, lebo bez bodov to nepôjde.
Inak pár zaujímavých prestupov do Wings a najmä bomba Kessel do Pens.
Pánik sa dúfam už chytí konečne, lebo bez bodov to nepôjde.
Inak pár zaujímavých prestupov do Wings a najmä bomba Kessel do Pens.