Akurát sa na to chystám, mám tam už ten quest, skúskm ti dať vedieť, najneskôr utorok večer
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
*malý SPOILER mimo hlavných/vedľajších questov*
V Belosade u tej bylinkárky som zachránil Lenu, ktorú niečo napadlo. Mohol som sa rozhodnúť, či ju nechám v kľude umrieť alebo jej dám zakl. elixír s tým, že možno prežije alebo umrie v strašných bolestiach. Rozhodol som sa pomôcť a koniec.
O takých 20 herných hodín neskôr som sa tam prišiel pozrieť a Lena tam už nebola, vraj ju elixír zachránil, ale prišla o rozum a zbláznila sa. Myslel som si...wow...ako sa tie príbehy uzatvárajú.
O ďalších možno 20 herných hodín som sa len tak túlal po mape a vychytával otázniky až som sa dostal k vojenskému táboru na juhu Velenu.
Tam ma Z NIČOHO NIČ odchytil nejaký vojak, že to je Lenin milenec, popísal mi jej osud a s takým opovrhnutím mi povedal, že nevie či mi má ďakovať alebo ma nenávidieť, že som ju nenechal zomrieť.
V rámci diskusie som mu poradil nech skúsi možno nejakého mága.... tak možno ešte tomu nie je koniec.
Pritom je to totálne vedľajší optional quest, ktorý niekto možno ani nerobil.
Táto hra je úžasná a úplne mi padla sánka vtedy...
A ešte skvelé bolo toto:
napríklad ešte v Novigrade stretol nejakého kazateľa, ktorý kydal na mágov a zaklínačov. Boli 3 možnosti ako situáciu vyriešiť, ja som sa rozhodol mága zosmiešniť.
Keď som sa neskôr túlal po Novigrade, hodne neskôr, zrazu sa v nejakej uličke spustila cutscéna a nejaký týpci ma chceli zbiť/zabiť, že ich posiela ten kazateľ, ktorého som zosmiešnil...a musel som ich zabiť.