Mne osobne pripadal priestor na DT 990 tiez dost stiesneny, akoby boli uzatvorene. Skusal som ich na E10 aj na BV Headampe. Mozno to ale bolo prechodom z K701. Podobny jav vidim aj na sucasnych DT 880. Aj tak su pre mna DT 990 najlepsie sluchadla ake som kedy mal.Ryan Giggs napísal:To su nove ci si si ich len pozical? Nove sluchadla sa totizto musia rozohrat.
Inak DT990 maju dobre, vzdusne podanie priestoru. To ze to tak nevnimas moze byt prave tym ze ich ta tvoja zvukovka dostatocne nevybudi.
A Senny stacia HD558. Staci vybrat penu a mas z nich zukovo HD598. Tam v podstate priplacas len za dizajn.
Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Nečudo že to pri prechode z K701 pocitiš. Tie su v tomto smere uplne ina liga.
Ryan Giggs, ty si už otestoval všetky slúchadlá na svete, že tu máš na každé nejaký názor? 
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, ale zijeme v dobe internetu. Pocul som toho celkom dost, chodim po vystavach, zrazoch, obchodoch, vela sluchadiel som mal resp. mal pozicane. A co som nepocul sam, poculi ini. Na specializovanych forach je vela nazorov a recenzii v podstate na akekolvek sluchadla. A o tych co hraju naozaj dobre sa pise vela, lebo je z toho hned hype. O tych co sa nepise tak tie za pozornost vacsinou nestoja. A takisto ak napr. clovek pocuje od nejakeho vyrobcu nizsi model X a aj vyssi model Z, tak ma (spolu s tym co nacita) velmi dobru predstavu ako asi hra model Y, ktory je v hierarchii znacky kvalitativne medzi nimi.
a hlavne, pokiaľ človek ako ryan má toho toľko napočúvané, tak sa dokáže stelesniť s recenziami/názormi na to a to iných, ktorých napríklad posluchový štýl zdieľa, prípadne sa vie "nastaviť" a brať to z ich perspektívy
paťko...dúfam, že ťa nemusím očakávať v PC poradni a odpovedať na tú istú otázku
paťko...dúfam, že ťa nemusím očakávať v PC poradni a odpovedať na tú istú otázku
Mám ich zapožičané zo sluchatka.net takže sú určite rozohrané, skúšal som ich ešte na samsung galaxy s i9000 s wolfson wm8994 a je to o niečom inom, tam sa mi určite viac páčia DT990 PRO. Otázka je teraz skôr či si kúpiť HD598 samé alebo DT990Pro s nejakým zosilňovačom. Aký zosilňovač by ste radili? Samozrejme najlepšie aby som sa stále zmestil do tých 200E.
-
Ryan Giggs
VIP
Aby taka investicia davala zmysel, tak sa do tych 200 eur veľmi nezmestiš. Resp. tesne nezmestiš ale s nejakym bazarovym zosilovačom. Napr. Fiio E9 či BV audio headamp sa objavuju celkom pravidelne. Alebo rovno nahradiť tu zvukovku niečim novym s lepšim sluchatkačom (napr. Fiio E10...).
no dobre takže minimum odporúčaš FiiO E10K OLYMPUS 2 a keby niečo lepšie a nie o moc drahšie, povedal by som taký vyrovnaný pomer cena výkon
-
Ryan Giggs
VIP
Kombo DAC/AMP typu E10, resp. aj nejaka interna karta s dedikovanym headampom je v tvojom pripade lepšie riešenie ako samostatny zosilovač. Je to v podstate len priemerna integrovana karta s nejakym proprietarnym prevodnikom takže to nie je nič čo by bolo nejako kvalitativne na urovni. Aj sam si zistil že aj telefon hra lepšie. A pripajať k tej integrovanej zosilovač, zvuk veľmi neposunie. Je lepšie to nahradiť uplne.
Nemusi to byť nutne E10, ale okolo tej ceny štartuju použiteľne krabičky.
Nemusi to byť nutne E10, ale okolo tej ceny štartuju použiteľne krabičky.
no veď to mi bolo jasné že to nemusí byť len e10, lebo o tom som počul všade že to je také minimum ktoré má zmysel, ale nakoľko sa v tejto oblasti až tak nepohybujem tak som chcel vedieť ešte nejaké alternatívy v podobnej cenovej hladine
a inač dik za trpezlivosť so mnou
a inač dik za trpezlivosť so mnou
-
Ryan Giggs
VIP
Alternativy (cca do 100 €) napr. Prodigy Cube, Audinst HUD-mini, Creative Surround HD, Xonar U7, Fiio E07K. To su tie kupitelne u nas. Z vonku je toho samozrejme kvantum najma z Ciny a kvalitativne vyssie.
Olympus 2 je z tychto ale zrejme najlepsi, povodna E10 sice nebola, ale nova verzia presla kvalitativnym upgradom.
Olympus 2 je z tychto ale zrejme najlepsi, povodna E10 sice nebola, ale nova verzia presla kvalitativnym upgradom.
-
217blaster217
Medium Expert
nazdar
Nevedeli by ste mi poradiť dobré reproduktory k PC zhruba do 25€ ? ideálne aj z veľkými basmi
v podstate asi čím väčšie basy tím lepšie
ale samozrejme aj kvalita zvuku...
na vzhľade nezáleží
dakujem
Nevedeli by ste mi poradiť dobré reproduktory k PC zhruba do 25€ ? ideálne aj z veľkými basmi
v podstate asi čím väčšie basy tím lepšie
na vzhľade nezáleží
dakujem
chuť na šampanské a peniaze sotva na pivo (dnes som to už použil druhýkrát...)
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... rolab-b70/
http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... rolab-b70/
Za 25e s velkymi basmi Creative Inspire A250.
Microlaby by som pri tychto poziadavkach neriesil, podla mna urcite potrebuje 2.1.
Microlaby by som pri tychto poziadavkach neriesil, podla mna urcite potrebuje 2.1.
a načo...zaberie to milión miesta a bude to akurát dunieť
tu má dvojo "šelfov", niečo lepšie a celkovo menej zabraného miesta
tu má dvojo "šelfov", niečo lepšie a celkovo menej zabraného miesta
-
Ryan Giggs
VIP
Pod tou poziadavkou vacsie basy sa ale v tomto pripade da predstavit viac dunenia. Takze tu by som sa priklonil tiez k 2.1. O nejakej kvalite samozrejme rec byt nemoze.
len či by nechcel niečo kompaktnejšie, niekedy je problém nájsť miesto pre to dunítko
Ked si predstavim ze o kolko vacsie Microlaby zo serie Solo s 16,5cm stredobasmi zosikom 60W RMS a slusnou ozvucnicou s bassreflexom nedokazu duniet, tak predpokladam ze horeuvedene nepojdu ani okolo poziadaviek kt. tu odzneli.
Kedze chce duniet a na dizajne nezalezi, predpokladam ze vyhody "šelfov" budú až na poslednom mieste
Kedze chce duniet a na dizajne nezalezi, predpokladam ze vyhody "šelfov" budú až na poslednom mieste
-
Ryan Giggs
VIP
To je vec druha. Ma 2 poziadavky, aby to bolo kvalitne a aby to vela dunelo. To prve nedosiahne ani s 2.0 ale to druhe ovplyvnit moze. Takze ak ma byt splnena aspon tato podmienka, na vyber nema.DropDead napísal:len či by nechcel niečo kompaktnejšie, niekedy je problém nájsť miesto pre to dunítko
Prehľadal som tému a k Beats Studio 2.0 by Dr. Dre som nenašiel asi žiaden názor tak sa chcem opýtať či má niekto skúsenosť lebo veľa ľudí píše že skvelé a niektorí naopak že obyčajné slúchadlá. Tak chcel by som vedieť váš objektívny názor bez odporu k značke že čo si o slúchadlách myslíte. Alebo ak ich ma známy čo na nich hovorí a tak