Aj múdry schybí / Nikto nie je dokonalý
-
ancikrista
Light Star
Aj múdry schybí / Nikto nie je dokonalý
Ako sa Vám páči táto relácia, ktorá sa vysiela už roky?
Podľa mňa s tou Elenou Vácvalovou a s tým Oliverom Andrassym to bolo lepšie ako Marcelom Forgáčom a tým jeho parťákom Juniorom Zimnikovalom, lebo Vácvalová rozprávala tie historky z detstva a mladosti, čo ma nesmierne bavilo, dakedy som chytal s toho až záchvat smiechu, no majstrovské boli tie odpovede z ulice, čo tam hocjaký ožrani a cigáni rozprávali.
Podľa mňa s tou Elenou Vácvalovou a s tým Oliverom Andrassym to bolo lepšie ako Marcelom Forgáčom a tým jeho parťákom Juniorom Zimnikovalom, lebo Vácvalová rozprávala tie historky z detstva a mladosti, čo ma nesmierne bavilo, dakedy som chytal s toho až záchvat smiechu, no majstrovské boli tie odpovede z ulice, čo tam hocjaký ožrani a cigáni rozprávali.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Aj múdry schybí / Nikto nie je dokonalý
zmysel tejto temy? cely format je trapny, a je jedno, ci s "tym" andrassym alebou "tym" forgacom.
-
ancikrista
Light Star
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2015, 11:27)
podľa mňa lepšej relácie, kto mala pobaviť divákov ani niet.mirak2 napísal:zmysel tejto temy? cely format je trapny, a je jedno, ci s "tym" andrassym alebou "tym" forgacom.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2015, 11:30)
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2015, 11:33)
V tejto časti boli veľmi vtipné odpovede, hlavne s tou Malachovskou alebo ten starý s tým hnedým klobúkom:
či aj ten dôchodca cigán
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tá relácia je trápna a nudná. Vyberajú tam ľudí ktorí žijú v inej realite a národ sa im smeje, a moderovanie a celý formát tej relácie zaspal dobu od vzniku až do teraz. Zmena moderátorov bolo oživenie a krok k lepšiemu, lebo andráši je maximálne trápny s tým jeho vystupovaním (och, teraz som si spomenul na toho pána veľkomožného čo hrávali s eňou) ale stále je to komunistická relácia na úrovni šlágra ktorá pobaví iba malú skupinu ľudí a čudujem sa televízii že to stále udržujú pri živote
Veď to je stále o tom istom, položia primitívnu otázku a dostanete primitívnu odpoveď na ktorú sa iba na silu zasmejú diváci v štúdiu... Mne sa páči 5 proti 5 a Bičanov spontánny humor (aj keď uznávam, že občas to preháňa)
-
ancikrista
Light Star
ale veď keď im pošlete nejakú otázku, tak Vám pošlú tých 111€
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2015, 11:50)
si daj ich FB stránku a uvidíš, koľko fanúšikov má za tie roky táto relácia, takže určite je dobrá, to len tú jednotlivci majú opačný názor
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2015, 11:50)
si daj ich FB stránku a uvidíš, koľko fanúšikov má za tie roky táto relácia, takže určite je dobrá, to len tú jednotlivci majú opačný názor
-
mirak2
Hardcore addict
mna bavi aj inkognito. a na rtvs 5proti5. milujem slovensko a co ja viem. s tymto odpadom sa to neda porovnavat.
a prestan pred kazde to podstatne meno pchat to to.
a prestan pred kazde to podstatne meno pchat to to.
-
guess.whoo
Redeemer
kde to pcha? nasiel som to iba raz.
relacia je mrtva, prakticky sa bavime na blbosti inych co je vzdy zdrojom zabavy pre niekolko ludi.
s like-ami na FB to ale nemozes porovnavat. Drviva vacsina ludi dala tej stranke like for old times sake a nie, ze sa im to paci doteraz
relacia je mrtva, prakticky sa bavime na blbosti inych co je vzdy zdrojom zabavy pre niekolko ludi.
s like-ami na FB to ale nemozes porovnavat. Drviva vacsina ludi dala tej stranke like for old times sake a nie, ze sa im to paci doteraz
-
audiotrack
VIP
5x menej ako Róber Fico. Ak je podľa teba množstvo fanúšikov na fb merítkom toho čo je dobré, tak začínam chápať tvoj vkusancikrista napísal:...si daj ich FB stránku a uvidíš, koľko fanúšikov má za tie roky táto relácia, takže určite je dobrá...
-
mirak2
Hardcore addict
guess.whoo napísal:kde to pcha? nasiel som to iba raz.
ancikrista napísal:tou Elenou Vácvalovou a s tým Oliverom Andrassym... tým jeho parťákom... tie historky z detstva... tie odpovede z ulice
nie je to relacia pre raketovych inzinierov, smeruje sa to skor na jednoduchu zabavu a divakov podobneho formatu
kde je dopyt, tam je ponuka
kde je dopyt, tam je ponuka
mirak2, nemyslíš vážne s tým inkognitom. Ja keď vidím Studenkovú alebo Vajdu, tak ma ide poraziť. Zvlášť ona, ako sa hrá na neskutočne múdru. To sú herci, čo sú už, podľa mňa, dávno za zenitom a už by sa mali pobrať do dôchodku a neukazovať na obrazovke. Akože ok, patrí im potlesk a veľká vďaka za svoje dávne herecké výkony, ale čo je veľa, to je moc. Chýba k nim už len Maroš Kramár a budú komplet.
Čo sa týka relácie nikto nie je dokonalý, tak ja si to rád pozriem. Moderátori konečne mladí a trochu dynamickejší, vtipní, modernejší, viac pre mladšiu generáciu, lebo Andrásy bol už naozaj trápny. Ona múdra Elena, on hlúpy Oliver, no trápne. Marcel a Junior sú určite oživením, k tomu mladé publikum, kde kamera berie vždy tie najkrajšie baby, jednoduchý humor a vtipy, ktoré vedia moderátori dobre podať. Ja si to rád pozriem.
Čo sa týka relácie nikto nie je dokonalý, tak ja si to rád pozriem. Moderátori konečne mladí a trochu dynamickejší, vtipní, modernejší, viac pre mladšiu generáciu, lebo Andrásy bol už naozaj trápny. Ona múdra Elena, on hlúpy Oliver, no trápne. Marcel a Junior sú určite oživením, k tomu mladé publikum, kde kamera berie vždy tie najkrajšie baby, jednoduchý humor a vtipy, ktoré vedia moderátori dobre podať. Ja si to rád pozriem.
-
mirak2
Hardcore addict
inkognito nepozeram kvoli studenkovej alebo vajdovi alebo nedajboze vostinarovi. hudak je tiez trapny so svojimi storocnymi vtipmi. pozeram to z nostalgie a lebo ma bavi hadat s nimi
Asi na tom sú postavené takéto formáty - lajtová akožezábava s kedysi známymi a populárnymi osobami. Produkcia nenáročná na kreativitu a financie.pinco napísal:Akože ok, patrí im potlesk a veľká vďaka za svoje dávne herecké výkony, ale čo je veľa, to je moc. Chýba k nim už len Maroš Kramár a budú komplet
Ale na tom "Nikto nie je dokonalý" sa občas dá zasmiať. To nie sú nejaké naskriptované scénky, ale čistá improvizácia hlupákov, ktorí sa hrajú na mýdrych
-
ancikrista
Light Star
tiež veľmi dobré:
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2015, 20:02)
kvalita salámu:
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2015, 16:02)
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2015, 20:02)
kvalita salámu:
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2015, 16:02)
Tak to skôr tá švárna Eľenka bola vymletá jak päť peňazí a Oliver zas dačo aj vedelpinco napísal:mirak2, nemyslíš vážne s tým inkognitom. Ja keď vidím Studenkovú alebo Vajdu, tak ma ide poraziť. Zvlášť ona, ako sa hrá na neskutočne múdru. To sú herci, čo sú už, podľa mňa, dávno za zenitom a už by sa mali pobrať do dôchodku a neukazovať na obrazovke. Akože ok, patrí im potlesk a veľká vďaka za svoje dávne herecké výkony, ale čo je veľa, to je moc. Chýba k nim už len Maroš Kramár a budú komplet.
-
Mek
Addict
Aj mudry schybi je podla mna trochu nespravny nazov relacie, pretoze mudrych sa velmi nepytaju, skor tych hlupych. Kedysi sme tieto relacie radi doma sledovali, este ako decka. Dnes ani telku nemam a nechyba mi to.
-
ancikrista
Light Star
V tom máš na 100% pravdu, pretože kedysi, keď pred zhruba 10 - timi rokmi každý piatok dávali na Markíze tu reláciu, tak to bol pre mňa svätý deň, pomaly viac svätý ako nedeľa - deň kostola, pretože som sa neskutočne tešil na túto reláciu, jednoducho som to najradšej pozeral a dnes, keď je doba tabletov, iPadov, špičkových smartphonov - keď každý je na internete len niečo študuje a mailuje, tak už nie tak veľa ľudí si nájde práve v utorok večer na toto čas, aby to pozeral, čo v dnešnej dobe u nás to každý pokladá skôr už za nepodstatné sledovať každý večer túto reláciuMek napísal:Aj mudry schybi je podla mna trochu nespravny nazov relacie, pretoze mudrych sa velmi nepytaju, skor tych hlupych. Kedysi sme tieto relacie radi doma sledovali, este ako decka. Dnes ani telku nemam a nechyba mi to.
-
Fabo
Hardcore addict
Relácia mi príde maximálne trápna... Natočiť sto odpovedí a potom vybrať z nich 7 najväčších trapasov, plus tri správne žeby sa nepovedalo, to už mi je len umenie.
Občas som si pozrel pred dlhými rokmi segment s rozhovorom ak mali zaujímavých hostí, ale za to, jak sa ľudia smejú na cigánovi, že nevie ktorého štátu je Oslo hlavné mesto, sa nedá než hanbiť
Občas som si pozrel pred dlhými rokmi segment s rozhovorom ak mali zaujímavých hostí, ale za to, jak sa ľudia smejú na cigánovi, že nevie ktorého štátu je Oslo hlavné mesto, sa nedá než hanbiť
-
ancikrista
Light Star
keď jest, tak še vľeje aj do mne:
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 20:30)
rozumie sa:
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 20:31)
filozof:
ten prvý:
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 20:30)
rozumie sa:
//autoeditácia príspevku (23 Júl 2015, 20:31)
filozof:
ten prvý:
Vytváraš tu témy, kde obhajuješ veci, ktoré sa Ti páčia(min. si ťa pamätám ešte z témy o Kauflande, kde si teda tiež hádzal veselé hlody) a snažíš sa tieto svoje názory vnucovať ostatným. O čo ti ide? Čakáš, že sa tu spustí vlna "hejtu a flejmu"? To si zavítal na zlé fórum, skús diskusiu na topkách alebo NČ. Ak chodíš každé ráno do Kauflandu na rožky a večer pozeráš na YT záznamy tohto "skvostu" to je tvoja vec. Ale nechápem načo sem potrebuješ pridávať videá, keď zjavne jediný koho to tu baví si ty...pokiaľ ich niekam chceš postovať, prečo nie práve do tej FB skupiny, kde máš isté(možno), že to ostatných baví tak ako teba?