Motorka
Re: Motorka
Keď už máš 18 tak si sprav rovno A2 , myslím že cena je rovnaká a v prípade že ti 125 po čase nebude stačiť (čo je viac ako pravdepodobné) tak si zahojený a nemusíš si robiť vodičák zasa...
Hej práve som pozeral ceny a je tam rozdiel 20 eur čiže asi pôjdem rovno do A2 ky.... počúvaj! a aký máte názor na tú yamahu ybr 125 custom? oplatí sa? lebo ja som sa do nej zamiloval 
Z mojej skúsenosti ti poradím toto - choď vyššie. Nehovorím aby si začal na R6 ale mal by tam byť kompromis medzi lahkou a dobre ovladatelnou motorkou a nejako rezervou vo výkone aby ti vydržala lebo čo poznám chalanov ktorí začínali na 125 tak na nich jazdili tak 2 mesiace a hneď predávali. Samozrejme to závisi aj od ceny , koľko si ochotný minúť. Nemusíš ísť hneď do veľkých kubatúr lebo tie základy si treba osvojit ale na druhu stranu stále platí že ak máš rozum a rešpekt tak nebudeš mať problém s niečím silnejším.
Ked budes mat A2, tak urcite neber 125ku, ale minimalne 250. 125 je dobre akurat do mesta, ja mam 8.6 KW skuter a mimo mesta je to v kopcoch trapenie. Samozrejme s normalnou prevodovkou to moze byt lepsie, ale nie o vela. Mozes ist aj do vacsieho objemu, ale musi platit to, co pisal Momo - treba mat rozum
Kamos zacinal na GSR 600 a v pohode, len to chce vela discipliny.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ako začiatočnik si kupil Varadero 125, ma sice len 11kw, ale som velmi rad ,že som kupil len 125, je to skvela mašinka na naučenie, da v pohode vo dvojici 80 do kopca, po rovinkach v pohode 100vka. Jediny problem je obiehanie, to už je trošku tažšie, ale šikovny jazdec aj na 125 obehne
Netreba sa bať 125, tie su tu nato, aby sa noví jazdci naučili! 
Varadero 125 je veľmi dobrá motorka ale myslím si že 125 môžu byť nebezpečnejšie než 250tky či 400ky lebo tam nemáš rezervu vo výkone a práve to obiehanie (či už teba alebo keď obiehaš ty) môže skončit všelijako. Keď je niekto neskúsený môže sa stať že sa naplaší keď ho začne do kopca obiehať veľký nákladiak a môže ľahko spanikáriť. Váha hore spomenutých kubátor je veľmi podobná 125kám takže s ovládatelnosťou by tiež nemal byť
-
Jancuk
Professional
Pekny stroj, prajem vela stastnych km
(hlavne s rozumom)
GSR 600 je jedna z najkrajsich a najlepsie znejucich masin ake poznam, velmi dobra volba
Akurat mne osobne sa nepozdava to plexi, bez neho sice urcite fuka viac, ale ten vzhlad potom... 
Jancuk/ vďaka
GothaR/ veľmi pohodlná moto, v nižšom rozmedzí otáčok ju skoro vôbec nieje počuť, no vo vyšších otáčkach presný opak
Akurát sa mi zdajú brzdy trochu slabé, inak jej nemôžem zatiaľ nič vytknúť.
To plexi mi tiež veľmi nesedí no dole ho určite nedám, už s ním to dosť fúka, bez neho si to neviem predstaviť.
GothaR/ veľmi pohodlná moto, v nižšom rozmedzí otáčok ju skoro vôbec nieje počuť, no vo vyšších otáčkach presný opak
To plexi mi tiež veľmi nesedí no dole ho určite nedám, už s ním to dosť fúka, bez neho si to neviem predstaviť.
-
Francek
Star
Zeby som si spravil vylet do BJ ?
Zisti kde Ti dopada vzuch, ktory dviha plexi. Je mozne ze Ti ho dava priamo na prilbu, tym padom to je este horsie ako keby si plexi nemal
Francek, mám teraz dosť málo času, no niekedy koncom ďalšieho mesiaca môžme kludne niečo podniknúť
Skúsim dať dole plexi a dať si jazdu bez neho, uvidíme
Skúsim dať dole plexi a dať si jazdu bez neho, uvidíme
-
Jancuk
Professional
Francek a aky stroj mas ty ? Lebo ak beries do partie aj F800GS tak sa rad preveziem niekedy 
Nechcel by si spraviť niekto z východu v 1/2 júla kratší (predĺžený víkend) výlet k rumunskému pobrežiu?
-
Francek
Star
Zoberiem aj fotak potom
Ti ju nafotim, lebo tieto fotky... 
Francek má pravdu, takýto stroj sa dá nafotiť oveľa krajšie
Keď som zbežne pozeral ceny tej GSR 600, tak to ani nie je taký drahý špás, ako som si myslel. Za 3000€ sa dá v pohode zohnať 8-ročná motorka s nabehanými 30000 - 40000 km. Tipujem, že servisovanie motorky je o niečo lacnejšie ako auta, môžete mi to potvrdiť?
Normálne rozmýšľam nad spravením si vodičáku na nejaké víkendové prevetrávanie hlavy
Keď som zbežne pozeral ceny tej GSR 600, tak to ani nie je taký drahý špás, ako som si myslel. Za 3000€ sa dá v pohode zohnať 8-ročná motorka s nabehanými 30000 - 40000 km. Tipujem, že servisovanie motorky je o niečo lacnejšie ako auta, môžete mi to potvrdiť?
Normálne rozmýšľam nad spravením si vodičáku na nejaké víkendové prevetrávanie hlavy
Frankie
ja viem ale tak ostal mi už len telefón, no poškuľujem opäť po nejakej zrkadlovke, no to je už mimo tému.
Pilifo, GSR sa dá do tých 3000 zohnať, no skôr nejaký dovoz čiže + prihlásenie okolo 300€ + nejaký ten servis (brzdy, reťazovka, olej ....)
Pilifo, GSR sa dá do tých 3000 zohnať, no skôr nejaký dovoz čiže + prihlásenie okolo 300€ + nejaký ten servis (brzdy, reťazovka, olej ....)
-
Jancuk
Professional
Francek: Ved ten dominator je super tak preco nebudes stihat
Ja rad turisticku jazdu, nepotrebujem sa pretekat. V sobotu planujem vylet asi na Spissky hrad.