Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
zaujimalo by ma, co vedia chlapi, co tu tak nariekaju, zenam ponuknut, ked tak vela pozaduju. Ak verite, ze zena vas bude milovat len preto, aky ste, bez toho, aby ste pre ne pohli prstom, tak skuste vieru v boha, vraj tam to tak funguje 
tak zasek prakticke skusenosti nemam ale teoria v tomto s tebou nesuhlasi ...
Ak si atraktivny tak si aj bez toho aby si jej platil leasing, hypoteku a bol osobny asistent/sofer/chodiaca penazenka.
Resp. bral by si nejaku sexualne neatraktivnu, 200kg zenu len preto ze ti bude varit, upratovat (pripadne platit peniaze)? Akcie su dolezite ak su v sexualnej rovine (napr dva typy zenskej chodze - jeden je OK, jeden je super (ladny, etc.))
Ak si atraktivny tak si aj bez toho aby si jej platil leasing, hypoteku a bol osobny asistent/sofer/chodiaca penazenka.
Resp. bral by si nejaku sexualne neatraktivnu, 200kg zenu len preto ze ti bude varit, upratovat (pripadne platit peniaze)? Akcie su dolezite ak su v sexualnej rovine (napr dva typy zenskej chodze - jeden je OK, jeden je super (ladny, etc.))
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Co
brat si zensku ktora ti je proti srsti len koli penazom je vo svete bezne a hovori sa tomu zlatokop alebo teda Gigolo
je to menej caste ako zlatokopky 
A vela chalanov ma vo svojom historickom meritku daku tu buchtu pri ktorej dodatocne nechape ako to ze ju ....
A vela chalanov ma vo svojom historickom meritku daku tu buchtu pri ktorej dodatocne nechape ako to ze ju ....
-
qwerty-xyz
LeibnitzX a terepin, nezahrate ???? .... vy dvaja vyzerate ze budete bez zeny este dost dlho, tak reku aby bola lepsia partia.
Zaujimave, ze ked clovek spomenie "Co si ochotny zene ponuknut" tak vacsina si automaticky predstavuje peniaze, auto etc... Pritom presne tato vacsina si zenu nikdy neziska naozaj. To co ponukas nie su veci, ktore vlastnis, ale tvoje vlastnosti a charakter. Ak si atraktivny, tak je to preto, lebo chces byt atraktivny, lebo na sebe pracujes, staras sa o svoj vzhlad, oblecenie, zdravie... Ak nemas tuto vlastnost "starania sa o seba", tak mozes mat aj miliardu na ucte, ale budes iba bohaty. Pritom skrachovat mozes zo dna na den a ak nemas uz co okrem penazi ponuknut, tak si vlastne skoncil. Rovnako to moze byt s chlapom, ktory je iba pekny a sarmantny, ale okrem toho nic nedokaze...LeibnitzX napísal:tak zasek prakticke skusenosti nemam ale teoria v tomto s tebou nesuhlasi ...
Schopnost zbalit zenu moze byt pre dotycnu prvym signalom, ze mas v zivote ciel a dokazes si za tym cielom ist. Ak budes iba stat v kute a cakat, ze nejaka sa na teba nalepi, tak dostanes podla zasluh a mozno sa na teba nalepi fakt len ta 200kg neatraktivna asexualna, ktoru nikto nechce, ale mala aspon tolko odvahy, aby to s tebou skusila.
Presne toľko, koľko je ona ochotná ponúknuť mne.kayko napísal:zaujimalo by ma, co vedia chlapi, co tu tak nariekaju, zenam ponuknut
-
audiotrack
VIP
krásny alibizmus. Ty jej neponúkneš nič, takže ani ona tebe, a tým pádom sa ospravedlňuješ sám seba že jej nič nemusíš ponúknuť lebo ona tebe neponúka ničTerepin napísal: Presne toľko, koľko je ona ochotná ponúknuť mne.
Ale no, myslím, že bývalej kamarátke som ponúkol viac, než dosť. A pomohlo to? Jej určite.
-
audiotrack
VIP
tu je reč o ženách, nie o jednej bývalej kamarátke. To je práve ten tvoj problém, že na základe jednej zlej skúsenosti rovno odpíšeš všetky ženy
Tých "zlých" skúseností bolo viac, posledná len pred mesiacom.
joj, Terepin, ale však pochop, že vzťahy (medzi ľuďmi celkovo) nie sú obchod. Neznamená, že keď ty dáš a očakávaš späť, že hneď aj automaticky dostaneš. Ak chceš niečo dať, daj. Ak nechceš, nedaj. Ale nie s účelom, že automaticky za to niečo chceš. Dávanie má fungovať na slobodnej vôli a nie potom formou výčitiek.
Netvrdím, že sa máš nechať využívať a robiť zo seba handrovú bábiku. To vôbec nie. A z kamarátky nemusí byť hneď aj priateľka, tak sa preto nehnevaj a užívaj si teda prítomnosť žien, spoznávaj, objavuj... aj od kamarátok sa môžeš veľa naučiť.. spokojní a vyrovnaní ľudia si pritiahnu aj také partnerky
Netvrdím, že sa máš nechať využívať a robiť zo seba handrovú bábiku. To vôbec nie. A z kamarátky nemusí byť hneď aj priateľka, tak sa preto nehnevaj a užívaj si teda prítomnosť žien, spoznávaj, objavuj... aj od kamarátok sa môžeš veľa naučiť.. spokojní a vyrovnaní ľudia si pritiahnu aj také partnerky
Lenže vy tu popisujete ženy ako investičné fondy a to doslova. "Investuj a získaš" na 36 stranách.
-
guess.whoo
Redeemer
nie, na 36 stranach tu hovorime autorovi, ze sa musi zacat socializovat a rozpravat so zenami, nie kupovat si ich
Nemyslel som doslova kupovať si ich. Ale budovanie vzťahu je ako obchodovanie.
-
Fabo
Hardcore addict
nie je, akurat ty to odmietas pochopit.
akcia vyvola rovnako velku reakciu... ber to ako chces, ale zakladny princip, na ktorom funguje ci ocbchod, ci vztahy. Kedze obchod je v podstate tiez len druh vztahu.
Terepin vies ty vobec defonovat, co vlastne chces? Lebo ak to nevies definovat, tak len tazko sa niekam dostanes.
Terepin vies ty vobec defonovat, co vlastne chces? Lebo ak to nevies definovat, tak len tazko sa niekam dostanes.
Ja viem PRESNE čo chcem. Koho, čo, ako, kedy a kde. Ale život je sviňa, takže som sa nedostal ani ku "koho". A áno, skúšal som. Všade možne. I nemožne.
-
guess.whoo
Redeemer
oh poor me
lebo vsetci sme hned dostali toho koho sme chceli ze?
keby mali takyto pristup ako ty aj tvoji rodicia nebol by si tu
lebo vsetci sme hned dostali toho koho sme chceli ze?
Takže tým chceš vlastne povedať, že ste sa zmierili s tou, ktorá o vás mala záujem?
-
guess.whoo
Redeemer
nie zmierili, ale ked mi moja vyhovovala a sadli sme si povahovo a aj po dost dlhej dobe sme si neliezli na nervy tak sme spolu ostali. niekto to vola laska - ta musi byt na zaciatku, potom to opadne a zacne to byt take tolerovanie.
nemozes predsa chciet ze budes mat z nejakej zeny motyle v zaludku navzdy
nemozes predsa chciet ze budes mat z nejakej zeny motyle v zaludku navzdy