ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Jasné, len som chcel vedieť čo idete robiť vy, čo tam máte peniaze, či ich tam nechávate alebo idete presúvať
Prečo posielať peniaze preč? Lebo ju kúpi nový majiteľ? Ešte nevieš, kto ju kúpi.. možno ju kúpi nejaký väčší hráč na bankovom poli ako je Raiffeisenka.
A strata.. ak si prečítaš článok riadne, banka je od svojho vzniku stále v strate, čo je vzhľadom na krátke pôsobenie na trhu úplne logické. Zároveň sa v článku uvádza, že strata sa znižuje a že v súčasnosti je banka v najlepšej kondícii od svojho vzniku. Osobne nevidím dôvod na základe tohto článku k prechodu do inej banky.

A strata.. ak si prečítaš článok riadne, banka je od svojho vzniku stále v strate, čo je vzhľadom na krátke pôsobenie na trhu úplne logické. Zároveň sa v článku uvádza, že strata sa znižuje a že v súčasnosti je banka v najlepšej kondícii od svojho vzniku. Osobne nevidím dôvod na základe tohto článku k prechodu do inej banky.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nechavam ich tam. Ale popravde ten ucet mam viacmenej ako ty, teda ako nejaky setriaci, resp. na obcasne pouzitie.
-
Soviet
Darca
Pred rokom padla podobna sprava o ich strate a vidis stale su tu. Niekto ich kupi, takze si treba pockat, ze kto a potom premyslat o pripadnej zmene banky.
Ja neplanujem nic menit. Stale umna Top 1 banka bez konkurencie na svk v tom, co ja potrebujem.
Ja neplanujem nic menit. Stale umna Top 1 banka bez konkurencie na svk v tom, co ja potrebujem.
Zuno ma znizenu urokovu mieru pri sporeni nad 12.000€.
Co by ste odporucili s 20 000€ ? Kam a ako ich rozlozit?
Pripadne inu banku, ako zuno? Poradte.
Co by ste odporucili s 20 000€ ? Kam a ako ich rozlozit?
Pripadne inu banku, ako zuno? Poradte.
20 tisic asi na terminovany vklad. Pozri financnahitparada.sk alebo ako je ten web, tam das sumu a porovna ti uroky vo vsetych bankach. S tou sumou dostanes aj premium ucet, bez poplatku, par vyhod k tomu.
"Zároveň sa v článku uvádza, že strata sa znižuje a že v súčasnosti je banka v najlepšej kondícii od svojho vzniku."
No jasne, co by nenapisali pri predaji, ktovie kde je pravda
No jasne, co by nenapisali pri predaji, ktovie kde je pravda
Neboj, pripadny kupec sa urcite nespolahne na nejaky clanok v novinach 
Pravdou vsak zostava, ze taketo projekty rataju s niekolkorocnymi stratami pri vstupe na trh, nie je to otazka ani jedneho, ani troch rokov... Jednoducho im len dosla trpezlivost, mozno prijmy nie su take rapidne ako cakali...tak to predaju a rozbehnu nieco ine
Pravdou vsak zostava, ze taketo projekty rataju s niekolkorocnymi stratami pri vstupe na trh, nie je to otazka ani jedneho, ani troch rokov... Jednoducho im len dosla trpezlivost, mozno prijmy nie su take rapidne ako cakali...tak to predaju a rozbehnu nieco ine
Novinky k predaju Zuna - http://www.etrend.sk/firmy/pri-zune-sa- ... bitke.html
Nechapem preco aspon pre tych, ktori by mali zaujem o platene sluzby, nemohli vyuzit siet svojich pobociek Raiffeisen, takto by mozno ziskali aj klientov ktori nemaju Zuno ucet, predsa pobocky uz maju, slo by len o platene sluzby, takze ak by aj bolo nutne navysit niekde okienka, ludi, urcite by sa im to oplatilo, niekolko minut vs. mnohorocne splacanie. Tiez take vlozenie na ucet na pobocke Raiffeisen by ich nezruinovalo, nasledne by klienti platili kartou a tak by sa im aj toto oplatilo.
-
hojko
Site Admin
Vklad, vyber, hypoteky a uvery - to mohli riesit cez pobocky Raiffesenu, pripadne Tatra Banky.
kedy vam prisla nova karta ked vam koncila platnost starej?
mne konci tento mesiac, pred 3 tyzdnami mi prisiel email ze nova karta je na ceste ku mne, ale stale neprisla
z paypalu mi prisiel vcera mail ze nemozem cez neho platit kym mi nezadam cislo novej karty kvoli expiracii starej
mne konci tento mesiac, pred 3 tyzdnami mi prisiel email ze nova karta je na ceste ku mne, ale stale neprisla
z paypalu mi prisiel vcera mail ze nemozem cez neho platit kym mi nezadam cislo novej karty kvoli expiracii starej
Mne prisla v predstihu, tusim par tyzdnov pred expiraciou, prave asi pred mesiacom, bezkontaktna.
V akom stave je teraz Zuno banka? Pred časom som sa pridal k väčšine keď bol boom presúvania prostriedkov zo Zuna, a teraz rozmýšlam že sa vrátim (nakoľko mBank ide dole vodou).
Ako je natom zuno dnes? Môže tam človek s čistým svedomím dať aj vyšší obnos peňazí?
Ako je natom zuno dnes? Môže tam človek s čistým svedomím dať aj vyšší obnos peňazí?
Vlady su kryte statom do 100 000 eur. Ak mas viac ako 100 000 eur, tak by som rozmyslal o onvesticii alebo o J&T banke, Privat banke alebo Svajciarsku.
-
Soviet
Darca
Netreba sa bat. Maximalne to padne casom pod Tatru. Stale sa nevie co bude a kto Zuno kupi. Ale smelo prenes peniaze. Teda ja tam mam vsetky a spokojnost stale. Mbank som opustil.
Detto. Mal som mBank aj Zuno a opustil som mBank. Vsetko teraz uz len cez Zuno.
-
L.A.M.E
Medium Star
mam na Vas taku otazocku neviem nikde najst ci je mozne vymenit staru kartu za novu bezkontaktnu ?... a ak hej tak kde to najdem nieco o tom ? a ci daky poplatok co urcite bude ....
https://www.zuno.sk/debetna-karta/#menu5
Čiže buď zaplatíš alebo vydržíš do ukončenia platnosti starej karty a nová Ti príde zadarmo už bezkontaktná. Moja karta je na 3 roky, keďže od 11/2013 vydávajú iba bezkontaktné karty, Tvoja bude mať platnosť už iba maximálne rok.
Cenník: https://www.zuno.sk/pomoc/uzitocne-informacie/cennik/Môžem s KARTOU platiť bezkontaktne?
Všetky debetné KARTY od ZUNO vydané po 4.11.2013 umožňujú bezkontaktné platby. Spoznáš to podľa symbolu bezkontaktných platieb na KARTE. Ak nie je tvoja súčasná KARTA vybavená bezkontaktnou technológiou, požiadaj si o jej znovuvydanie. Za znovuvydanie KARTY zaplatíš poplatok, ktorý nájdeš v našom platnom cenníku.
Čiže buď zaplatíš alebo vydržíš do ukončenia platnosti starej karty a nová Ti príde zadarmo už bezkontaktná. Moja karta je na 3 roky, keďže od 11/2013 vydávajú iba bezkontaktné karty, Tvoja bude mať platnosť už iba maximálne rok.
-
hojko
Site Admin
Teoreticka moznost ako to funguje v inych bankach je nahlasit poskodenie karty, teda nefunkcnost pri plateni, po vlozeni do bankomatu... Tam by to mohli vydat bezplatne.