ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
neviem čo hladá, iba som reagoval na jeho reakciu, že to, že priamo od zuna má info že neplánujú zaviesť bezkontaktné online platby nevylučuje zákonite možnosť posielať smsky
Vychádzal som z toho, že ak sú platby online, automaticky príde smska, pri offline platbách sa banka o tej platbe dozvie až o niekoľko dní. Mne už je vlastne jedno, či sú tie platby online/offline, chcel som len to, čo píše t0m4s3.. tj. notifikáciu o akomkoľvek použití karty.

//vyskúšal som a žiadna sms..
//vyskúšal som a žiadna sms..
Ak niekto nepostrehol tak ZUNO spustilo službu Viamo http://www.zuno.sk/viamo/
Ďalšie
pre nich. Už len free výbery z bankomatov (aj pod 50€) a som spokojný.
Ďalšie
-
Soviet
Darca
sorry brm, az teraz som sa k teme dostal. Robi to veru len pri urcitych terminaloch, teda predajniach, ze ti pride hned informacna sms o nejakej platbe kartou a za kolko. Nie vsak u kazdej ako som si hned myslel a za sebou par krat natrafil 
Ma napadlo čo ak zuno krachne čo sa stane z úverom?
Určite Ti ho neodpustia.. 
..úver budeš splácať ďalej, ale niekomu inému - buď inej banke (pokiaľ zuno predá balík úverov inej banke), prípadne niekomu inému, kto bude mať na starosti veci po zaniknutej banke (správca).
..úver budeš splácať ďalej, ale niekomu inému - buď inej banke (pokiaľ zuno predá balík úverov inej banke), prípadne niekomu inému, kto bude mať na starosti veci po zaniknutej banke (správca).
Sa skôr bojím že naraz treba potom vyplatiť . Je mi jasne že neprepadne.
-
Fabo
Hardcore addict
Uvery su jedna z najcennejsich casti majetku banky, tie by pri likvidacii sli prec ako prve. Hodnota uverov je v buducich urokoch, keby ich kupca chcel okamzite vyplatit bol by blazon, keby aj, tak by sa toho na 100% chytili dalsie banky a dali moznost refinancovat.
-
hojko
Site Admin
Ako je to teraz s kartami u Zuna??? Pri konceni platnosti vystavia automaticku rovnaku kartu (Visa) s tym, ze uz bude aj bezkontaktna???
-
Soviet
Darca
Veru tak, pride ti pred skoncenim starej postou . Neviem ci je moznost vyziadania si opaku (mari sa mi, ze nie).
-
hojko
Site Admin
Praveze by bezkontaktna potesila, nakolko som si pri drobnych nakupoch s kartou od SLSP na to zvykol.
Platnost starej mi skoncila asi pred mesiacom, este pred skoncenim platnosti som dostal postou domov automaticky neaktivovanu, bezkontaktnu platobnu kartu, ktoru som si potom cez IB aktivoval.
Poplatok ta znovuvydanie karty je 3e, ak teda nahlasim stratu starej dostanem novú už bude bezkontaktná ?
Áno, takto som to spravil aj ja (ale nenahlasoval som žiadnu stratu, len som požiadal o novú bezkontaktnú). Nezabudni že ak požiadaš o novú tak ti aktuálnu deaktivujú takže budeš bez karty asi 3dni.jukel napísal:Poplatok ta znovuvydanie karty je 3e, ak teda nahlasim stratu starej dostanem novú už bude bezkontaktná ?
-
hojko
Site Admin
Predsa su chranene statom do urcitej sumy (asi 100 tisic).
To áno, ale načo mať V takej banke prachy...
-
hojko
Site Admin
Tak potom prejdi do inej banky. Trebars aj taky mBank bol v strate, sice malej, ale bol. No klientov maju 2x viac, aj nejaku tu pobocku, takze tam by situacia mohla byt lepsia.
Tak druhu banku, teda hlavnú mám slsp A som spokojný. Zuno som mal viacmenej na sporenie, ale potom to šlo dolevodou, tak mi tam ostalo len 1k ako rezerva
-
hojko
Site Admin
Tak zrus ucet a daj si to do SLSP alebo si sprav mBank, ziadny problem v tom nevidim, pokial to nemas na nejakom terminovanom vklade.