GTA V - vseobecna diskusia
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V - vseobecna diskusia
ja som to akurat vcera dohral. som celkom spokojny s pribehom aj s koncom. urcite top 3 hra pre mna
Potom daj vediet, ze ako si dopadol. Taktiez si chcem kupit ROG notas na GTA V, len neviem s akou grafickou kartou.p4ra napísal:Nakoniec som kupil ASUS ROG s 950M, ale stale som nemal moznost to odskusat, lebo som doma nestihol stiahnut a nainstalovat a tu mam extremne pomaly net. Dufam, ze snad do nedele to dam.
Príbeh bol aj podľa mňa OK, ale neviem si pomôcť, ale zdalo sa mi to príliš krátke.guess.whoo napísal:ja som to akurat vcera dohral. som celkom spokojny s pribehom aj s koncom. urcite top 3 hra pre mna
-
DeJF
Addict
Dnes som si dal na chvíľu po dlhom čase GTA Online a wtf? Keď nenarazíte na cheatera tak ste borci + Hneď som bol obvinený z cheatov zato že nejaké decko s trainerom zabíjalo hráčov v mojom mene + za nejaký imaginárny speedhack... To by mi až tak nevadilo, no úplne ma dorazilo keď ten cheater mal možnosť zhodiť mi hru o_O. Rockstar by to malo dako riešiť lebo to v akom stave je to gta online je bieda.
No to mas skoro ako s kazdou hrou kde je public multiplayer, aj ked tu je to este o nieco horsie. Treba zorganizovat partiu 4ch ludi a dat nejake heisty, pri tych je najvacsia zabava 
praveze gta je skor vynimka... vacsina online hier ma trosku osetrene prave taketo veci... najsmutnejsie ze rockstar s tym nic nerobi... prvi cheateri so objavili asi tyzden po vydani hry a odvtedy len pribudaju a niejak sa to neriesi.
chapem ze gta online ma zlu multiplayer architekturu a teda asi nie je take jednoduche zabranit cheatovaniu (co je samo o sebe smutne, predsalen sa nejedna o nejaku indie hru), ale spravit aspon skript co bude schopny taketo cheatovanie detekovat a okamzite banovat hracov, to zas taky problem byt nemoze...
je to smutne a nepoznam ziadnu inu hru kde by bolo cheatovanie tak rozsirene... urcite nie na produkcnej urovni gta.
chapem ze gta online ma zlu multiplayer architekturu a teda asi nie je take jednoduche zabranit cheatovaniu (co je samo o sebe smutne, predsalen sa nejedna o nejaku indie hru), ale spravit aspon skript co bude schopny taketo cheatovanie detekovat a okamzite banovat hracov, to zas taky problem byt nemoze...
je to smutne a nepoznam ziadnu inu hru kde by bolo cheatovanie tak rozsirene... urcite nie na produkcnej urovni gta.
Tak je pravda ze Rockstar sa flaka, kasle na to, jednoduchy problem ktory som mal, nedokazal vyriesit ani po 7 tyzdnoch, uz som to aj vzdal.
Ak clovek chce, moze hrat a hackerom sa vyhybat v max. moznej miere:
- ak je v session hacker, zmenit okamzite session
- ignorovat hackerov, nenadavat im, nekomentovat
- nepytat peniaze od hackerov a nechvalit ich za "cool" mody a veci!
- hrat heisty a bezne misie (az do 6.7. je za to 2x RP)
- ak sa v misii objavi hacker (god-mod), ignorovat, nepodporovat, zrusit hru alebo prestat hrat
- nahlasovat hackerov, alebo min. to napisat do chatu a zrusit hru
Hackerov zivia hraci, niektori uz ani nehraju misie, len cely cas prosikaju o peniaze, len sa prihlasim a uz to zacina, tito "hraci" ma uz otravuju viac ako hackeri samotni. Ak by ostatni hraci hackerov ignorovali, prestalo by to vacsinu z nich bavit, stratili by motivaciu.
Inak, pre tych ktori to nezaregistrovali, pribudlo mnoho novych veci a dalsie pridu coskoro:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... il07012015
Ak clovek chce, moze hrat a hackerom sa vyhybat v max. moznej miere:
- ak je v session hacker, zmenit okamzite session
- ignorovat hackerov, nenadavat im, nekomentovat
- nepytat peniaze od hackerov a nechvalit ich za "cool" mody a veci!
- hrat heisty a bezne misie (az do 6.7. je za to 2x RP)
- ak sa v misii objavi hacker (god-mod), ignorovat, nepodporovat, zrusit hru alebo prestat hrat
- nahlasovat hackerov, alebo min. to napisat do chatu a zrusit hru
Hackerov zivia hraci, niektori uz ani nehraju misie, len cely cas prosikaju o peniaze, len sa prihlasim a uz to zacina, tito "hraci" ma uz otravuju viac ako hackeri samotni. Ak by ostatni hraci hackerov ignorovali, prestalo by to vacsinu z nich bavit, stratili by motivaciu.
Inak, pre tych ktori to nezaregistrovali, pribudlo mnoho novych veci a dalsie pridu coskoro:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... il07012015
ja proste vacsinou hravam solo session...
vlastne hram gta online singleplayer
vlastne hram gta online singleplayer
-
p4ra
Redeemer
OK, napisem dojmy, ked to budem mat dole.Potom daj vediet, ze ako si dopadol. Taktiez si chcem kupit ROG notas na GTA V, len neviem s akou grafickou kartou.
Dreamer, ty si pacient na pohladanie.
EDIT: Tak to vyzera, ze tak skoro ti vediet nedam. Zaplatil som za verziu s 12GB RAM, 128GB SSD + 2TB HDD, a dostal som len 8GB RAM a 1TB HDD (som dnes zistil), takze to idem reklamovat. Ked budem mat viac info, napisem ti.
-
DeJF
Addict
Čeština je na torrentoch už dosť dlho
tá final?
-
DeJF
Addict
Jop. Aj by som dal linku ale neviem či sa aj to ráza ako warez.
Máš ju vyskúšanú na originály? Pošli do spravy.
-
DeJF
Addict
Hej mam steam verziu, akurat že nefunguje pri tej češtine social club.. Takže brotip - Ak chcete hrať online musíte ju deaktivovať, taktiež keď ju zmažete tiež treba deaktivovať inak vám to stále nepojde o_O
p4ra: Tak to nasere, odkial si objednaval?
Ohladom cheaterov, necakal som ze ich bude tolko na servery. Dokonca jeden sa kumne spawnol a zacal mi hadzat baliki s peniazmi. Nahadzal mi nejak okolo 50 milionov, no radsej som sa odhlasil aby som nedostal ban. Na dalsi den mi tie peniaze zmizli.
Ohladom cheaterov, necakal som ze ich bude tolko na servery. Dokonca jeden sa kumne spawnol a zacal mi hadzat baliki s peniazmi. Nahadzal mi nejak okolo 50 milionov, no radsej som sa odhlasil aby som nedostal ban. Na dalsi den mi tie peniaze zmizli.
ja som si práve včera všimol chalana, na ktorého začali padať balíky s peniazmi...moja one-tailed-orange-fox-jane-doe to ignorovala a doplatila na to, že ju nejaký retard v obrnenom voze (s chromovým lakom...
) prešiel, po respawnutí som pozeral nejaké nehnuteľnosti a zase ju prešiel 
-
p4ra
Redeemer
Ani nehovor, tak som sa rozculil. Este aj 950M 2GB namiesto 4GB. Z alza.sk.deszka3 napísal:p4ra: Tak to nasere, odkial si objednaval?
btw s tými hackermi to je hrozné... prvý krát čo som zapal GTA Online hned ma nejáky "kamarát" asi 5x po sebe popravil , a na 6ti krát mi do mňa začal hadzať baliky a mal som hned 3 miliony .. to isté kamarátovi akurát ten dostal 7 milionov , takže za pol hodinu hrania sme boli zrazu milionari 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to je celkom relevantne odskodne za 5 usmrteni. asi ho zacalo trapit svedomie