STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
pepo191992
Medium Star
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
caute preco sami neda zaregistrovat na steamgifts http://www.steamgifts.com
vypise mi toto vypise Account could not be verified with 60 games, valued at $14.99. Required value, $100.00. Please wait another 2 minutes before trying again.
a pritom hodnota mojho uctu je https://steamdb.info/calculator/7656119 ... 084/?cc=us
vypise mi toto vypise Account could not be verified with 60 games, valued at $14.99. Required value, $100.00. Please wait another 2 minutes before trying again.
a pritom hodnota mojho uctu je https://steamdb.info/calculator/7656119 ... 084/?cc=us
-
Wishmaster
Medium Professional
neblbne vam nejak steam?
ked si date kniznicu hier, dajte hocjaku hru s achievmi, zobrazte achievy a dajte porovnat.. mate to normalne popisane alebo nejaka hatlanina..?
nieco take..
ked si date kniznicu hier, dajte hocjaku hru s achievmi, zobrazte achievy a dajte porovnat.. mate to normalne popisane alebo nejaka hatlanina..?
nieco take..
Mne to sice zle znaky neukazuje pretoze mam steam v anglictine, ale pise mi to rovnaku chybu - na porovnanie statistik sa musim prihlasit. Pritom store aj ostatne stranky pod community mi funguju a som tam prihlaseny, len pri porovnani sa to odhlasi.
Tiez to mam tak.
Nazdar, mam taku otazku. Minule som si tak prechadzal store hry (free to play
) a ktore sa mi pacili som si dal do Library (zacal som ich stahovat, to ich pridalo do kniznice, ale stahovanie som zrusil. Pri tej hre mi vsak stale pise, ze uz je v kniznici). Takto som si popridaval niekolko hier do kniznice s tym, ze ich stiahnem neskor. Avsak v kniznici mam len stare hry, resp. tie, ktore su bud platene (a aj nenaistalovane) alebo len tie, ktore su nainstalovane v PC. Ako sa dostanem k tym hram, ktore mam v kniznici, ale neukazuju sa mi? Nemam tam ani tie hidden hry, nic. Nechce sa mi zas prehladavat obchod a hladat vsetky tie hry. Vdaka.
Ja mám 6 € na steame idem si kúpiť nejaku tu blbu bedničku za 4 centy a ono to začne písať: There was a problem purchasing your item. The listing may have been removed. Refresh the page and try again. Čo s tým ??
-
Wishmaster
Medium Professional
ze uz ju kupil niekto pred tebou 
mne sa to tiez stavalo pri vypredajovych kartickach.. pozeras najlacnejsie, ale niesi jediny kto tak pozera.. a ako vsade, tak aj tu plati - kto skor pride, ten skor berie..
mne sa to tiez stavalo pri vypredajovych kartickach.. pozeras najlacnejsie, ale niesi jediny kto tak pozera.. a ako vsade, tak aj tu plati - kto skor pride, ten skor berie..
-
MARTINHARD
Expert
Skus kliknut v Steam clientovi vpravo hore na meno a daj account details, ak sa ti tam zobrazuju tak ich tam urcite niekde mas, ak ich tam nemas tak si ich vymazal alebo to mohlo bug-nut.MFa napísal:Nazdar, mam taku otazku. Minule som si tak prechadzal store hry (free to play) a ktore sa mi pacili som si dal do Library (zacal som ich stahovat, to ich pridalo do kniznice, ale stahovanie som zrusil. Pri tej hre mi vsak stale pise, ze uz je v kniznici). Takto som si popridaval niekolko hier do kniznice s tym, ze ich stiahnem neskor. Avsak v kniznici mam len stare hry, resp. tie, ktore su bud platene (a aj nenaistalovane) alebo len tie, ktore su nainstalovane v PC. Ako sa dostanem k tym hram, ktore mam v kniznici, ale neukazuju sa mi? Nemam tam ani tie hidden hry, nic. Nechce sa mi zas prehladavat obchod a hladat vsetky tie hry. Vdaka.
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2015, 15:45)
Je to zvycajne to co hovori Wishmaster, ale mne sa uz stalo ze to vypisalo aj z ineho dovodu (itemov bolo vela k dispozicii, nikto ich nekupoval, par denne podla grafu a aj tak mi to vypisalo to co tebe). Skusil som kupit o minutu neskor a uz to islo. Asi nejaky bug.bigsmokee napísal:Ja mám 6 € na steame idem si kúpiť nejaku tu blbu bedničku za 4 centy a ono to začne písať: There was a problem purchasing your item. The listing may have been removed. Refresh the page and try again. Čo s tým ??
Dakujem, je to tam. Sice len nazvy (bez linkov priamo na hru), ale to si uz dohladam raz-dva, ked mam nazvy. 
by ma zaujmalo či na steame majú tak veľa ticketov alebo malo supporteov že to nestíhajú alebo ako ... 5 dni dozadu som písal ticket ktorý je dosť dôležitý ale ešte sa mi nestalo takto dlho vždy to bolo max 2 - 3 dni
To si na tom ešte dobre, niektorí čakajú na odpoveď aj dva týždne.
-
Wishmaster
Medium Professional
Cawte , ako mam postupovat ak sa idem prihlasit do steamu no nic skusal som si zaslat nove heslo ziaden mejl nedosiel , skual som sa prihlasit do support ci coto tam maju zadam svoj mejl zase mi nan nic neprislo skusam to uz 2 den posebe a nic ... No a teraz neviem ci mi ho niekto udrbal no nebolo by to tazke ... kedze heslo mam skoro vsade to iste .. a pozeral som v mejli kos ci nahodou tam nenajdem nejake nove mejli od steamu tak bol tam len ze vas email bol uspesne zmeneny...
takze asi na 99% je to v prdelke ... tak potreujem pomoc ako postupovat dalej nerad by som o tento ucet prisiel Dakujem za radu 
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2015, 21:35)
este ma napadlo steam stale posiela ten kod na potvrdenie no to v mejli nikde nemam ani v kosi ... len ten 1 mejl ze vas email bol uspesne zmeneny
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2015, 21:35)
este ma napadlo steam stale posiela ten kod na potvrdenie no to v mejli nikde nemam ani v kosi ... len ten 1 mejl ze vas email bol uspesne zmeneny
ked si našiel, že bol zmenený mail, tak ho niekto zmenil a o účet si prišiel. teraz mu chodia maily, že si zabudol heslo a tak 
musíš napísať na support, že si ti niekto ukradol účet. napísať kedy, prihlasovacie meno, aký si mal mail pôvodne. a budú od teba chcieť doložiť, že si tam kupoval/aktivoval nejaké hry. potom ti dajú nazad mail a resetujú heslo.
že si máš dať všade rôzne heslá ti už asi došlo... ak si ich nevieš zapamätať, tak si ich píš do správcu hesiel - nájdeš na nete
musíš napísať na support, že si ti niekto ukradol účet. napísať kedy, prihlasovacie meno, aký si mal mail pôvodne. a budú od teba chcieť doložiť, že si tam kupoval/aktivoval nejaké hry. potom ti dajú nazad mail a resetujú heslo.
že si máš dať všade rôzne heslá ti už asi došlo... ak si ich nevieš zapamätať, tak si ich píš do správcu hesiel - nájdeš na nete
hej ale ked dam ze sa na steam.com ci jak maju chcem pruihlasit na support zadam svoj mejl a ma mi tam prist link na registraciu do supportu tak nic mi nepride ... a fu jak im dokazem ze som si tam neico kupoval rozmyslam 
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2015, 11:18)
ok 3 dni im trvalo kym mi prisiel mejl takze za odpovedou budem cakat asi tyzden
no uvidime dufam ze sa to vyriesi este ze mam v mejli posledny cd key ktory som na nom aktivoval
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2015, 11:18)
ok 3 dni im trvalo kym mi prisiel mejl takze za odpovedou budem cakat asi tyzden
Blba otazka, nema nahodou niekto H1Z1 navyse? 
caute mam trochu cudny problem,
na steam mi stale chodia notifikacie ked niekto prida prispevok do diskusie v jednej groupe, v ktorej ani niesom .. je to dost otravne, za den asi 30 notifikacii. V tej skupine som mozno v minulosti bol, neviem uz si nepamatam, no teraz som niesom. Skusal som sa znovu pridat a odist, no robi to stale.
na steam mi stale chodia notifikacie ked niekto prida prispevok do diskusie v jednej groupe, v ktorej ani niesom .. je to dost otravne, za den asi 30 notifikacii. V tej skupine som mozno v minulosti bol, neviem uz si nepamatam, no teraz som niesom. Skusal som sa znovu pridat a odist, no robi to stale.
Choď do diskusií v danej skupine a napravo budeš mať tlačidlo "unsubscribe from forum"
tak z cudneho problemu sa vyklul banalny problem, diky ! 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdar.
Požičiam 2 Steam účty, keďže ja už nemám ani hráčske PC, ani čas na hranie.
http://steamcommunity.com/id/bigtomee
http://steamcommunity.com/id/bastardv2
Podmienky:
- aspoň rok na fóre s minimálne 200 príspevkami
- Facebook účet (pre Steam Guard kód)
- nezabanovať (ani VAC, ani cooldown v CSGO)
- nemazať priateľov
- nemeniť údaje účtu (meno, informácie, steam obrázok, whatever)
Nepožadujem žiadnu odmenu/protihodnotu, ale ďakujem poteší
SS pre viac info.
Požičiam 2 Steam účty, keďže ja už nemám ani hráčske PC, ani čas na hranie.
http://steamcommunity.com/id/bigtomee
http://steamcommunity.com/id/bastardv2
Podmienky:
- aspoň rok na fóre s minimálne 200 príspevkami
- Facebook účet (pre Steam Guard kód)
- nezabanovať (ani VAC, ani cooldown v CSGO)
- nemazať priateľov
- nemeniť údaje účtu (meno, informácie, steam obrázok, whatever)
Nepožadujem žiadnu odmenu/protihodnotu, ale ďakujem poteší
SS pre viac info.