Slobodný vysielač a iné alternatívne média

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodný Vysielač

Príspevok od používateľa jackb »

stalo sa to len ked Sulik prisiel povedat "jbm referendum"

//a hodilo sa to, lebo tam bola za "toho zleho". "dobremu" (chmelarovi, informatikovi proti ockovaniu, dedovi s chemtrails) by to neurobili
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Jeden host pred dvoma mesiacmi +- poslal do SV mail v ktorom písal mail, že sa nezúčastní relácie a nechá ostatných hostí z moderátorom hromadne onanovat, alebo niečo v tom štýle. A bol prečítaný do éteru. Čiže, hádaj čo... klameš :psssst: Butthead, nepamätáš si, kedy to presnejšie bolo? Nech je jackb konečne spokojný... aj ked on nikdy nebude.

toto bolo ono :) tretia minúta
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

opat len fabulacie zalozene na tom, ako sa ti niektori ludia a ich nazori nepacia. cize od demokratickych principov si rovnako na mile daleko, ako mozno ti ktorych kritizujes.

to akym sposobom norbert moderoval je vsak na inu temu, ale vsetky maily ani telefonaty sa stihnut nedaju, ked to pocuva tisice ludi live, mozes skusit dohodnut si duel s chmelarom.

stale si nenapisal ako si to predstavujes, take zlepsenia v SV, ktore by viedli k zmene tvojho (podla mna "nezmyselneho") nazoru.
Solo_Kamen
King
King

butthead napísal: to akym sposobom norbert moderoval je vsak na inu temu
Norbert bol velmi tažko strávitelný moderátor aj ked mal velmi zaujimavých hostí(v dobrom aj v zlom slova zmysle.) Ale aj tak ma sklamali, že nepresvedčili Dulebu aby zahraničné udalosti rozoberal pravidelne z hudom. To by bolo asi čo sa týka informácií najvýživnejšie... a aj bolo. Každopádne, ak by kršiak spravil reláciu podobnú infovojne, mohlo by to byt lepšie, než to bolo doteraz
jackb
Redeemer
Redeemer

kamen, jediny mail za dva roky existenice. keby to bolo v kazdej relacii nepoviem ani slovo. ale moderator povie "idoti nam pisu hluposti a to citat nebudem". a TO nie je davanie priestoru kazdemu. takze ty klames v tom, ze to radio dava priestor kazdemu, lebo nedava.
//ty si este vacsi demagog ako Fico a protofasisti. si zabudol napisat ako to moderator podal - s cielom co najviac zhovadit tu xenofilnu svinu, ktora si dovolila prejavit svoj nazor. lebo len provysielacovy nazor je spravny a ostatnych musi rytieri slobody ponizit

bh, ved som napisal, ako si to predstavujem. som na mile daleko? ked je mojou hodnotou sloboda, tak nevrieskam, ze treba zabit kazdeho kto je iny a ma iny nazor. a to tvoji hrdinovia robia. v tom je ten rozdiel.
mozem chmelara tak ako risko refrendum. naposledy som bol s nim na debate o meciaristickej propagande este ked ucil v NR na zurnalistike. prislo mi z jeho nazorov este horsie ako ked sa dva roky predtym prisiel prizivit na gorile a robil kampan svojim projektom.
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal:kamen, jediny mail za dva roky existenice. keby to bolo v kazdej relacii nepoviem ani slovo. ale moderator povie "idoti nam pisu hluposti a to citat nebudem". a TO nie je davanie priestoru kazdemu. takze ty klames v tom, ze to radio dava priestor kazdemu, lebo nedava.
Norbert Lichtner napísal: Zbytočne tu vypisuješ hlúposti, lebo si sa ani nepodpísal.
Krom toho, vieš si predstavit, že by v denníku N niekto napísal komentár typu "ste profašistické svine, ktoré páchajú velezradu na tomto národe" ? Ja si to teda predstavit neviem... a ty chceš aby boly relácie SV plné takýchto urážok bez akejkolvek konštruktívnej kritiky. Ved aj kotlebu sa v slobodnom vysielači pýtali na jeho kauzy, takže začínam mat pocit, že chceš aby moderátori čítali len primitívne urážky na svoju osobu. :smt064
jackb
Redeemer
Redeemer

chlapce zlaty, kedy si ty cital naposledy diskusia a) rovno na Nku, b) na jeho facebooku?
tvoji drahi priatelia tam pisu presne to. a nikto z nich sa nezdraha pouzit svoje obcianske meno. ak sa tam niekto riadi slovami sv. Drevorubaca tak sa urobi mimoriadna relacia o tom, ako sa nemoze slobodne prejavovat nazor a ze to bolsevicky Biely dom nariadil cenzuru.

ja nechcem aby citali len urazky. chcem aby plnili to co natarali ovciam: "kazdy dostane priestor, lebo my sme slobodni"
Solo_Kamen
King
King

https://dennikn.sk/179154/vojna-zmenila ... o-majdane/ komentáre zakázané
https://dennikn.sk/179035/poslankyna-la ... -si-hlavu/ komentáre zakázané
https://dennikn.sk/177917/sprava-o-cinn ... roku-2014/ komentáre zakázané

A tos je iba pár článkov ktoré mi ako prvé vyskočili.
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead
Darca
Darca

tu sa da jednoducho nadviazat na kamena, co je v podstate cielom SV je, aby hlavnoprudove media prestali klamat, zavadzat, cenzurovat, polarizovat spolocnost, atd.. tym padom SV strati opodstatnenie a zanikne, pretoze zije cisto z prispevkov posluchacov, ked ti najviac kriticki ludia zacnu doverovat mainstreamu.
Solo_Kamen
King
King

Podstatné je, že časť článkov má zakázané komentáre, čo s na stránke SV nedeje (aj ked záujem o komentovanie je väčšinou blízky nule), ani pod jednou reláciou nie je zakázaná diskusia. Aj keď druhá vec je taká, že kvoli tomu tam musí každý poskytnúť tel. číslo aby sa dal skontaktovat v prípade, že jeho príspevok poruší zákon SR.
To nie je ako ked niekto nestihne prečítat 300 mailov behom 2hodinovej relácie počas ktorej je treba nechat hovorit aj hosta.

Bh: kiež by to bolo čím skôr.
jackb
Redeemer
Redeemer

kamen, 300 mailov, ked to pocuva 200 ludi? ostatnych 500 z archivu
nie, na FB SV sa preargumentovane posty len mazu. potom oponent vyzera ako by diskutoval sam so sebou

bh, SV dosahuje svoj ciel tym, ze klame, cenzuruje a polarizuje spolocnost? nie je to zvrhle?
butthead
Darca
Darca

dobre, vsak neberiem ti nazor, len podla mna s argumentaciou si mimo
jackb
Redeemer
Redeemer

niekto z nas bude mat potom selektivne pocutie

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2015, 8:37)
nackovia, chlapik, ktory neplati alimenty - https://www.facebook.com/helenamezenska ... 4846880504
to je spravna skupina, ktora ma obrodit Slovac
butthead
Darca
Darca

:roll: co to ma spolocne s touto temou ?
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Ty nie si poslucháč SV? By si ho mal poznať, nie?
http://www.slobodnyvysielac.sk/andragogika
Avšak pravý dôvod, na ktorom je postavená i jeho obrana, spočíva v odmietaní peňažného monetárneho systému fungovania spoločnosti a jednotlivca. Jeho obrana bola zamietnutá.
:lol: Veď nech sa ich zbaví tým, že pošle výživné. Môže spraviť zbierku na SV alebo založí Patreon :lol: To by mohol tvrdiť každý, že peniaze sú zlo a tak nič nedá.
butthead
Darca
Darca

ale poznam ho a tiez som nieco zachytil, ale nechapem tu kubovu poznamku k nackom a k tejto teme.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nackovia (Lubo a Noro) a tento clovek, ktory neplati na svoje deti su skutocne osoby, ktorych priklad treba nasledovat
butthead
Darca
Darca

aha takze ty vies kde je pravda
jackb
Redeemer
Redeemer