Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

mas pravdu, ze okrem Kosova, Macedonska a Slovinska som zvysok zapadneho Balkanu skutocne len navstivil.
zit ale polroka v Slovinsku bolo prinosne v tom, ze su tam zastupene vsetky juhoslovanske narody a tak sa da z ich rozpravania skladat farebny obrazok

vidis, ja drzim stranu obycajnym ludom. tym, ktorych sa vojna osobne dotkne. nie kecalom v hlavnom meste, ktori zmagoria davy, aby do nej sli

ja som len upozornil na "video nabozenstvo". preco si v teme o konspiraciach vytiahol Balkan, neviem.
mohli sme o tom diskutovat v teme o Kosove, kedze potom je uz len tema o nepokojoch v Bosne, ktora zomrela, tak mi to pride najviac k veci
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

no vidis, aspon v niecom sa zhodneme , aj ja drzim stranu obycajnym ludom. ale kazdy si to definujeme inak, nezijeme rovnakym zivotom, takze to je pochopitelne.

no a v suvislosti s tymto som napisal taky komentar k videu aky som napisal.. to s tym "video" nabozenstvom nema nic spolocne a kedze si zasiel az tak daleko k tymto intenciach, tak som sa rozhodol reagovat podobne :) takze ber to ako dosledok, preco takato protireakcia na tvoju oblubenu temu. pre niekoho tvoje blogy stacia, pre mna nie, asi som moc narocny.

to zase netvrdim, ze ja som ten najobjektivnejsi, ale zrejme mam dovody byt skepticky a radsej budem vyvijat tlak na skvalitnenie zivota nas vsetkych, kedze jednotlivci tvoria celok. ale viem, ze najmenej ma presvedci pravdolaskar oblepeny reklamou.
jackb
Redeemer
Redeemer

nemusis verit mojim blogom. okrem ludi, ktori napisali o dejinach balkanu knihy je cim dalej tym viac ludi, ktori Balkan navstivili a delia sa skusenosti. na blogoch, alebo na verejnych prednaskach.

moje skusenosti z Balkanu sa tu daju spojit len v tom, ze povazujem za nebezpecne osoby, ktore zasievaju nenavist. horsie je, ze prave tieto osoby sa tesia narastu popularity, su podporovane vo svojom diele financne a ich ucenici ignoruju co sa na Balkane stalo. ale to prelepia nalepkou: ved to zli americania vymysleli.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

butthead to video bolo len pre tých ktorí pochopia na čo som narážal v súvislosti s Harrisonom.

Zobrať druhým slobodu, myslieť, konať ,správať sa podľa vlastného svedomia a nadiktovať čo je pravda cez autority.
To nemá nič spoločné ani s vedou, ani s poznaním, ani so skutočnosťou. Hegelianizmus v praxi.

Nemám čas chodiť celé dni na hojko a vypisovať omáčky o tom prečo sa mýli, každý má slobodnú vôľu a ten kto má mozog a snahu si vie info dohľadať sám.

ja som len upozornil na "video nabozenstvo".
video náboženstvo? To znamená, že si to video ani nepozeral ...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

IvanSk napísal:harrison314

Myslím že toto by mohlo stačiť na zhodnotenie tvojho stavu.

Takze dopozeral som to video do konca. butthead mal pravdu.
Sakra co to video (zacina ako prpagacia komunistickych mylsinok a konci anarchiou, vyzdvihuje individualitu, masiruje ego a klasicke mantry) ma spolocne s vyskumom rakoviny? Alebo s tym co som napisal?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

uff, no tak a pravda je vonku, treba rychlo pozerat, skor nez to ti z hora odstrania
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Niekto by mal poslať konšpiračným teoretikom z USA záznamy z príhovorov Gašparoviča, taký materiál by im vydržal aspoň pár rokov.
Aha, tu Obama "potvrdzuje" aj nadvládu ufónov nad USA
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja milujem tie detoxikacie :D hlavne, ze lieky su ciste zlo.
Prílohy
11665562_10200626681866423_8204405254902238540_n.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Toto je ukážkový príklad toho, ako je sloboda úplne super. Ak je MSS/CDS1/CDS2 superliek(o čom silne pochybujem), tak títo osvietenci budú zdravší než priemerná populácia a to im poskytne výhodu oproti ostatným. Naopak, ak sa touto chémiou odrovnajú aj zo svojimi deťmi, tak by mali dostať darwinovu cenu za medecínske experimenty :) . Znie to kruto ale je to prírodný výber v akcii.
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

To by bolo fajn, keby tým netrávili svoje deti. Tie tú slobodu nemajú, majú len hlúpych rodičov. Kvôli takýmto veciam je sloboda obmedzovaná, lebo tým človek môže uškodiť aj iným, nielen sebe.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak tak, keby to davali len sebe, bolo by to uplne v pohode, ale tie deti za to nemozu.
Najviac sa mi paci ta ich filozofia:
- choroba ustupi - CDS funguje
- choroba neustupi, stav sa zhorsi, pride zvracanie - CDS funguje, zacal sa detox

A ten co tam radi aktivne uhlie tym vlastne nepriamo naznacuje, ze je to hovadina. Najprv uzije jed a potom aktivne uhlie, aby ten jed pohltilo.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dun napísal:To by bolo fajn, keby tým netrávili svoje deti. Tie tú slobodu nemajú, majú len hlúpych rodičov. Kvôli takýmto veciam je sloboda obmedzovaná, lebo tým človek môže uškodiť aj iným, nielen sebe.
S tymto suhlasim.
Tito alter/bios/slobodny ludia mi pridu velmi paradoxny. nevahaju vyhodit stovky eur za birezobnaciu a podbne blbosti, ale doplatok 10€ za liek je zlo. nechcu sa dat ockovat, lebo je to chemia a pritom chlascu a kupaju sa v bielidle (a cuduju sa ze im to odfarbuje vlasy :D ), vycitaju ze to a to nie je prirodne a potom si hrnu kilo vitaminu C. A tak dalej.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Preboha toto fakt niekto robi? :shock: Ja ze to su len take urban legend na nasom internete.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie je to zial kruta realita beztrestneho tyrania seba a deti (a psov, len pri psoch je to nezakonne, pri detoch je to legalne).
Pozri sa sem https://www.facebook.com/groups/382886911808866/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie je to legalne, tie vyrobky sa nepredavaju ako lieky. Bohuzial je to tazko dokazatelne. Pred detskymi lekarmi rodicia samozrejme uzivanie CDS nespomenu a lekar potom musi patrat co je zle bez poriadnej anamnezy.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

V podstate je to nedokazatlne, co viem tak nejake pripady boli nahlasene na socialku, no skoncilo to tak, ze matka povedala, ze nic take nedava a tym sa to uzavrelo, aj ked boli na FB usvedcujuce fotky.
jackb
Redeemer
Redeemer

IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

http://www.aktuality.sk/clanok/279425/l ... -45-rokov/
Za toto by mali súdiť aj všetkých kolektivistických smradov, ktorí obhajujú celý systém a tvrdia že človek nemá inú možnosť len sa liečiť ich "legálnymi cestami" a pritom sami nelegálne pili, fajčili pred dovŕšením 18 rokov. Alebo fajčia či požívajú iné "nelegálne" látky. Toto sú skutoční fašisti. Kradnú slobody a obhajujú to stále väčšími drístami.

Na slovensku existujú zákony a pokiaľ niekto svojmu dieťaťu neúmyselne či úmyselne poškodí zdravie bude za to stíhaný. Nič viac k tomu netreba.

Ak Treba zakázať alternatívne liečby potom treba plošne zakázať aj lekárov lebo isté percento z nich uprednosťnuje svoje finančné záujmy pred zdravím pacienta .
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nejaky argument by nebol?
Nejake podlozenie svojich tvrdeni? napriklad o percentach?
Nejake vyjadneie na to co som sa ta pytal?
Nic?

A neviem co prskas, siel do vezenia, co naprilad tym sarlatanom co za drahe prachy predavaju veterinarne antiparazitika nehorzi.
Napísať odpoveď