Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Práveže nie, o nič viac ako v bežných nízkych. Tieto konkrétne sa mi zdajú fajn aj materiálom, že necítim tú ich výšku aj keď je horúčava. Ono nohy sa potia hlavna na spodku chodidla, a tam rozdiel oproti normálnym botám nebude, pokiaľ si tie hi-topy neutiahneš nadoraz až po členok. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja si zas radsej priplatim a kupim si tenisky aj za kilo z renomovanejsieho storu a viem, ze vydrzia dlho.
napr. som si kupil jedny adidy tiez hip-tops este pred 3 rokmi a stale su ako nove
napr. som si kupil jedny adidy tiez hip-tops este pred 3 rokmi a stale su ako nove
-
nejakymarko
Addict
sam mam uz skoro rok 574-ky a vazne som pohodlnejie tenisky nemal. Dokoca ani air max s lunarlon podrazkou sa nechytaju.Pilifo napísal:Kurňa, tým New Balancom asi nikdy neprídem na chuť. Všetky modely mi prídu dosť odpudivé a vzhľadovo ako z 80. rokov....
guess: Ako z renomovaného storu? Pokiaľ to nekupuješ u Ťimťonga, tak by to fejky byť nemali, nie? A aj keby, malo by sa to dať rozoznať, veď to cítiť aj v ruke. Každopádne, veľa obchodov ponúka napr. minuloročné modely, čiž je to lacnejšie (kopa slovenských resellerov) - tu vidím cestu ja, lebo je zbytočné priplácať za najnovší model. Myslím že aj tie nové sú starší model.
-
guess.whoo
Redeemer
no napriklad ja kupujem len z Kickz alebo original online storov. nekupujem z takych obchodov co su v mestach a predavaju xy znaciek, hlavne stare modely a pod. lebo za tie by som nedal ruku do ohna, ze su original. tiez vela internetovych obchodov ponuka len fake-y
Aha, no podľa mňa to tie väčšie obchody musia mať nejako ošetrené, nemôžu predávať fejky, duplom nie na cenu oriignálov. Nepoviem keď na nejakom pofidérnom shope uvidíš Airmaxy za 22€, to je jasné.
-
guess.whoo
Redeemer
zle som sa trosku vyjadril..ani nie fake-y ale skor tie druho a tretotriedne kvality. proste je velky rozdiel ked objednas boty z adidas.sk a kupis ich niekde v "zlave" o 40€ lacnejsie. prejavi sa to na kvalite po velmi kratkom case
To si potom ale trošku protirečí o kvalite tej firmy ako takej, ak každý druhý kus ktorý vyrobia je sračka, a museli ho dať do druhotriedneho shopu. Nie?
-
guess.whoo
Redeemer
praveze nie. to mas tak s viacerymi vyrobkami nie len v textilnom priemysle. robia sa AAA kusy a potom su niektore, kde sa stala chyba vo vyrobe, ale vyrobok sa da normalne pouzivat dalej..napr. sa zle zasije nejaky sev a pod...proste netvrdim, ze inych obchodoch predavaju len A kvalitu, ale tieto mam overene a viem, ze tam je vzdy AAA
Jaj tak, môže byť. 
Myslíš, že to takto funguje? Že do jednej predajne idú kusy lepšie a do druhej horšie? To by si napríklad Adidas alebo hociktorá iná značka spravila riadnu reklamu. Teda tie predajne s nižšou kvalitou by museli byť minimálne nejak označené, že sú nižšia trieda.
-
guess.whoo
Redeemer
mam to overene len na svojich skusenostiach. predtym som si napr. kupil nike tenisky v deichmanne a nevydrzali ani pol roka. kupil som si podobny model cez kickz o 30e drahsi a drzia mi uz 4ty rok.
kupil som si v kamennej predajni v LC basketbalove adidy. predavaju tam rozne znacky, taky ten klasicky mestsky sportovy obchod. rozlepili sa po roku a to som ich mal na nohe mozno 30x. kupil som si hi-tops adidy v mnichovskom Kickze a drzia mi 3 rok.
proste si myslim, ze kvalitativny rozdiel tam niekde bude
kupil som si v kamennej predajni v LC basketbalove adidy. predavaju tam rozne znacky, taky ten klasicky mestsky sportovy obchod. rozlepili sa po roku a to som ich mal na nohe mozno 30x. kupil som si hi-tops adidy v mnichovskom Kickze a drzia mi 3 rok.
proste si myslim, ze kvalitativny rozdiel tam niekde bude
Ja nepochybujem, že New Balancy sú pohodlné tenisky, to sú aj "prestížky", ale aj tak by som si ich nekúpil 
Inak s tou kvalitou tenisiek súhlasím s guessom. Ja mám tiež takú skúsenosť, že keď som si kupoval Nike Hyperdunk 2010 na basket cez slovenský e-shop, vydržali mi asi rok. Potom som si ten istý model objednal cez ebay z USA a keď mi prišli, tak som pozeral ako puk, lebo ten umelý materiál na povrchu bol o dosť kvalitnejší ako na tých slovenských. Mal som fakt aj podozrenie na to, že tie slovenské boli fejky, aj keď stáli 90€. Odvtedy si vždy kupujem tenisky len v overených značkových kamenných obchodoch, lebo všelijakým eshopom s nížšími cenami už neverím.
Inak s tou kvalitou tenisiek súhlasím s guessom. Ja mám tiež takú skúsenosť, že keď som si kupoval Nike Hyperdunk 2010 na basket cez slovenský e-shop, vydržali mi asi rok. Potom som si ten istý model objednal cez ebay z USA a keď mi prišli, tak som pozeral ako puk, lebo ten umelý materiál na povrchu bol o dosť kvalitnejší ako na tých slovenských. Mal som fakt aj podozrenie na to, že tie slovenské boli fejky, aj keď stáli 90€. Odvtedy si vždy kupujem tenisky len v overených značkových kamenných obchodoch, lebo všelijakým eshopom s nížšími cenami už neverím.
Ja mám tiež takú skúsenosť...Kúpil som si Adidasy ZX Flux pred asi 3 mesiacmi v originál obchode Adidas v Boroch a neni problém. Kamarát si ich kúpil tiež (inú farbu) v nejakom eshope v 50% zľave a tie jeho už od novoty smrdia ako tenisky od číňana. Tak som zvedavý, že či sa časom prejaví aj nejaký iný rozdieľ v kvalite. Ale niečo na tom asi bude...
Z Prahy som si doniesol tento paradny kusok
Nie je to sice obuv na kazdodenne letne nosenie, ale nie je to az take hrozne ako by si niekto mohol mysliet 
celkom zaujimavy kusok, v tejto cw som ich este nevidel
P.S. aky je to material? z obrazka to vyzera ako nejaka guma / umelina.. su vzdusne?
P.S. aky je to material? z obrazka to vyzera ako nejaka guma / umelina.. su vzdusne?
Mam zaujem o nike air max 90 lunar, ale neviem ich nikde najst...pozrel som britske e-shopy, na Slovensku/Cesku ich tiez nemaju ani v Queens, nevie niekto kde by sa dali zohnat?
Lub0$ napísal:Mam zaujem o nike air max 90 lunar, ale neviem ich nikde najst...pozrel som britske e-shopy, na Slovensku/Cesku ich tiez nemaju ani v Queens, nevie niekto kde by sa dali zohnat?
Aku cw zhanas? Lunar je len typ air maxov, farieb je viac.. nejake Lunary najdes este tu - http://www.trendsetter.sk/obuv/panska/t ... r=5839&p=1
resp. tu - http://www.footshop.sk/sk/108-nike-air-max-panske?p=2
resp. este tu je nieco - http://www.streetsportline.sk/?s=nike%2 ... ch_where=2
snad som pomohol
Joj zabudol som na farbu....ide mi o infrared