Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
militarol
Light Expert
Light Expert

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa militarol »

LeibnitzX napísal: Este ani Tinder nemarketuje Tinder na to ze tam najdes niekoho normalneho ...
Ehhhm? Ty si ozaj beznadejny pripad s takym pristupom. Oslovit zenu na ulici nedokazes a online tiez nie, lebo tam nenajdes nikoho normalneho :shock: . Ani si to neskusil, ale hned uz vies kto tam je :nono:
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Ak rezignovali a nemajú vôľu to meniť, tak im zbytočné dávate rady. Ani lekár nelieči človeka, ktorý liečbu odmietne.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Dun napísal:Ak rezignovali a nemajú vôľu to meniť
Prílohy
Trvalo, kým som to pochopil.
Trvalo, kým som to pochopil.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Terepin napísal:
A preto odkedy si si to uvedomil nemas problem najst zenu, ale vybrat si z tej zaplavy co nechce nic, len teba, aky si :lol:
Terepin
Addict
Addict

Nelistujem si v katalógu a ani to nemám za potreby.
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

militarol napísal:
Ehhhm? Ty si ozaj beznadejny pripad s takym pristupom. Oslovit zenu na ulici nedokazes a online tiez nie, lebo tam nenajdes nikoho normalneho :shock: . Ani si to neskusil, ale hned uz vies kto tam je :nono:
Bullshit - spravy typu rezignoval. Tinder je jedna z najpovrchnejsich metod (google: tinder superficial) - to si fakt niekto mysli ze tinder je ta najlahsia bariera na preborenie? Aj by som sa stavil, ze niekto z tych co to radili nemali vaznejsi vztah, a ani len postelne radovanky vdaka tindru. Takze kto je zufalec teraz??

Rovnako retardovana rada ako kebyze niekto poradi niekomu s minimalnou mzdou ako zarobit "vsak sa nauc C++ system engineering" a vybavene. Nepouzijes moju radu? Lol TY si chudak a to ze zarabas 300eur mesacne je 100% slobodne tvoje rozhodnutie.

Inac OT: Terepin ty si riadne mimo, kebyze brazdenie katalogu mi najde zenu tak to robim pocas vikendov 15hodin denne.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

lenze oni ti radia tinder nie preto, aby si si tam nasiel zenu, ale preto aby si mal s nejakou, hocijakou aspon nejaký, hocijaký kontakt ..

lebo tebe ocividne robi problem aj to
Terepin
Addict
Addict

LeibnitzX napísal:
Bullshit - spravy typu rezignoval. Tinder je jedna z najpovrchnejsich metod (google: tinder superficial) - to si fakt niekto mysli ze tinder je ta najlahsia bariera na preborenie? Aj by som sa stavil, ze niekto z tych co to radili nemali vaznejsi vztah, a ani len postelne radovanky vdaka tindru. Takze kto je zufalec teraz??

Rovnako retardovana rada ako kebyze niekto poradi niekomu s minimalnou mzdou ako zarobit "vsak sa nauc C++ system engineering" a vybavene. Nepouzijes moju radu? Lol TY si chudak a to ze zarabas 300eur mesacne je 100% slobodne tvoje rozhodnutie.

Inac OT: Terepin ty si riadne mimo, kebyze brazdenie katalogu mi najde zenu tak to robim pocas vikendov 15hodin denne.
Pre teba musí byť akákoľvek forma obrazného vyjadrovania ako marťanská reč. To aspoň vysvetľuje, prečo nedokážeš ani len komunikovať so ženami.
Dun
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dun »

Terepin napísal:
Je rozdiel medzi zmenami, aby človek niekoho získal... a zmenami seba, aby sa aj on sám mal lepšie. Človek sa môže mať rád a zároveň pracovať na odstránení svojich chýb. Len málokedy je niečo bezvýchodiskové a nemenné. Ak ti ale tvoj súčasný stav vyhovuje, tak to je jedno.
Terepin
Addict
Addict

Netvrdím, že som dokonalý. Stále mám dosť chýb. Ale ako človek som urobil notný kus vpred a urobil som to pre seba, nie pre ženy.
militarol
Light Expert
Light Expert

LeibnitzX napísal:

Tak sorry, ze ti davame take retardovane rady :shock: . Tebe sa ozaj nic neoplati radit, lebo na vsetko vytiahnes nejaku studiu, ze preco nie. Napriklad tie studie o Tinder su pre US trh, takze to nemozes az tak vztahovat na nas.

A aj keby tam boli povrchne zeny, tak co? Ty nie si v pozicii, ze by si mohol vyberat tu najdokolanejsiu zenu, ty by si mal byt rad, ze by nejaka mala zaujem a ziskal by si skusenosti. Ak potom raz pride ta vhodna zena a ty nebudes mat ziadne skusenosti, tak si ju neziskas :smt006

Ja ti radim veci, ktore som sam vyskusal a osvedcili sa mi. Mal som vazne vztahy aj postelne radovanky vdaka internetu, ak si teda na tom tak potrpis :) . Takze ja nie som zufalec ako si to naznacil v tvojej sprave :D . Podla mna je prave online oslovovanie zien jednoduchsie ako oslovovanie na ulici, takze to s tym C++ bolo mimo. Ja ti radim praveze ten najjednoduchsi sposob (okrem spoznavania kamaratok znamych).

Radili sme ti Azet/Pokec, to si odpisal, lebo si v Prahe. Tak ti teda radim Tinder, to si zasa odpisal, ze su tam povrchni ludia, pricom si tam nikdy nebol. WTF? Mas aj ine stranky, ale tak zbytocne ti radit.

Mam pocit, ze na teba zaberie uz len Qwertyho metoda - priviazat ta o stlp a nadopovat Viagrou niekde, kde je vela zien a dufat, ze sa nejaka najde. Sice aj na to vytiahnes nejaku studiu, ze to su len povrchne zeny co by mali zaujem :nono:
LeibnitzX
Expert
Expert

No tak na zaciatok by mi povrchne stacili :) Napriklad ak by sa im povrchne pracilo nizsie telo a kaslali by napr na povahu. Ale tak to nefunguje. Povrchni ludia sa pozeraju len na niektore "povrchne" vlastnosti ktore nemam az tak extra na to aby stacili zbalit nejaku.

To je akoby si radil zene ktora je totalne plocha a nema chlapov nech sa zameria na povrchnych. Ehm, what? To su ti s najmensou pravdepodobnostou zbalenia ...
militarol
Light Expert
Light Expert

Blablabla. Prestan vidiet svet ciernobielo. Ty si myslis, ze na Tinder-i je len presne ten typ zeny aky popisujes? Blud na entu. Nepochybne tam budu aj take, ale urcite tam budu aj normalne zeny :) . To je ako povedat, ze nemozem si najst zenu, lebo 80 % ludi sa mi zda blbych/povrchnych/nevzdelanych/whatever... stale mi tam ostava nejaka cast, s ktorou by to fungovalo.

A aj tak nechapem, budes doma oplakavat tie zeny, ktore sa ti neozvu na Tinder-i? Ved ked su povrchne a nebudu mat o teba zaujem, tak najskor im ani nebudes moct napisat (zisti si ako funguje Tinder) a ked sa ich povrchnost prejavi po par spravach, tak ich proste zrusis. Hotovo. Ok, stratis par sekund/minut zo zivota na takychto zenach, ale stale lepsie ako ziadna nadej na zenu :).
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:Ale tak to nefunguje.
Nemas paru o tom ako to funguje. A pochybujem, ze tomu niekto rozumie uplne. Ale bez skusenosti sa nikam neposunies. Uz davno si mal oslovovat zeny aspon za ucelom rozhovoru a to aj tie povrchne a vymlete.

Kym nebudes mat skusenost, ze WTF ako moze byt ta zenska taka vymleta, ona sa bude cely cas tvarit nedobytne a ty zmateny ju budes ignorovat (uz len preto, ze nebudes vediet o co jej ide) a ona sa potom na teba zavesi tak nemas ani ponatia o tom ako to funguje. (ber to ako priklad, nemusi to byt presne takto)

Teoria a dobre myslene rady ktore tu najdes su jedna vec. Ale kym si neuvedomis, ze oslovit zenu nie je nic strasne a byt odmietnuty je uplne v pohode tak budes stale na jednom mieste. Chlapi tuna do teba rypu pravom. To ty sa spravas ako male dieta ktore krici "ale ja to chcem mat takto!". Realita sa ti ale neprisposobi.

Teba by este mozno zachranil mentor. Skus sa spriatelit s niekym viac socialnym, pozoruj a uc sa. Nielen, ze ta zoznami s plno babami ale prides do mnozstva situacii kde sa vela naucis (a ovela viac sa strapnis ale to ber z nadhladom).
LeibnitzX
Expert
Expert

Ja nemam paru o tom ako to funguje? JA? Co som do toho dal viac uvazovania ako (dovolim si povedat >90% userov)?

sucasna situacia v Japonsku
http://www.slate.com/articles/news_and_ ... lemma.html

vo svete (zapad) vseobecne
http://www.breitbart.com/london/2014/12 ... f-society/

takze hoci nie som uplne typicky muz, zda sa, ze desiatky percent su na tom rovnako ako ja, az taketo cislo som nepredpokladal. Prosim neprispievajte do temy bez precitania clankov. Dakujem.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

u nich to nejde zvonka, u teba to nejde zvnutra, to je rozdiel

zase si si len nasiel dalsi dovod, vlastne dokonca 2, preco sa to neda
Terepin
Addict
Addict

LeibnitzX napísal:Ja nemam paru o tom ako to funguje? JA? Co som do toho dal viac uvazovania ako (dovolim si povedat >90% userov)?

sucasna situacia v Japonsku
http://www.slate.com/articles/news_and_ ... lemma.html

vo svete (zapad) vseobecne
http://www.breitbart.com/london/2014/12 ... f-society/

takze hoci nie som uplne typicky muz, zda sa, ze desiatky percent su na tom rovnako ako ja, az taketo cislo som nepredpokladal. Prosim neprispievajte do temy bez precitania clankov. Dakujem.
For the past, at least, 25 years, I’ve been told to do more and more to keep a woman. But nobody’s told me what they’re doing to keep me.

I can tell you as a heterosexual married male in management, who didn’t drop out of society, the message from the chicks is: ‘It’s not just preferable that you should fuck off, but imperative. You must pay for everything and make everything work; but you yourself and your preferences and needs can fuck off and die.'
Sám by som to lepšie nenapísal.

:minus: Až na to, že to bola citácia z článku, ale nevadí.
LeibnitzX
Expert
Expert

beardie napísal:u nich to nejde zvonka, u teba to nejde zvnutra, to je rozdiel
Jasne, dalsi priklad tzv. victim-blaming ... ja som ten zly

Tvoj argument je mimo. Kebyze prostredie je privetive, tak som aj ja receptivny. Kedze prostredie je nevrle, toxicke a otravene, postupne vyhasnem aj ja. To neznamena ze som asexual, ale v neprivetivom prostredi sa tak spravam...

Terepin: tu vetu som tam ani nezaregistroval ale, bohuzial, pravdive ... muz je ten ktory sa musi vystavit vsetkym rizikam, kym zena ich nema takmer ziadne a zaroven zena taha vsetky odmeny. Zda sa ze sme jedini "bylinozruti" tu na fore alebo lepsie povedane, sme jedini ktori nemame klapky na ociach a sme ochotni prijat krutu pravdu.

samozrejme ze sa sex ziskat da, ale bude to cloveka stat neunosne mnozstvo energie (alebo chlastanie na diskoteke co nemusim) ale to dolezitejsie - moznost intimity, ako dusevnej tak aj fyzickej - k tej sa clovek so zenami nedostane, vid dovody v clankoch.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

To neprívetivé prostredie si ale vytváraš sám. :roll:
LeibnitzX
Expert
Expert

cital si tie clanky? Nezda sa, prosim neprispievaj bez precitania clankov. Pomozu co sa prehladu tyka KAZDEMU aby ostatni useri hojka nemali tuto temu len ako bohumilu aktivitu predlzovania poctu stran a obcasne napisanie rady (resp. vacsinou kopnutie si). Takze hybaj citat a prosim aj ostatnych. Fakt to stoji za tych par minut. Dakujem.
Napísať odpoveď