Realita sa zmenila z krutej na absurdnú. Zatiaľ sa to deje len na západe, ale vďaka globalizácii a internetu je len otázkou času, kedy tá feministická mentalita dorazí aj sem a potom si tí šťastnejší z nás uvedomia, že žena vedľa nich v posteli je vlastne vzácny živočíšny druh, ktorý vo voľnej prírode prakticky vyhynul.javatar napísal:Chlapci bavite ma. LeibnitzX robi zo seba obet lebo realita nie je taka aku by ju chcel a Terepin sa tvari ako je strasne nad vecou.
A pisu o prijati krutej reality.
Realita sice kruta je ale obdobne kruta (povedal by som, ze dnes menej) bola po celu dobu ludskej existencie.
Najviac ma vsak pobavil ta otazka o pomere namahy k vysledkom. To je ako keby som povedal, ze nema zmysel programovat pretoze brutalnu vacsinu casu som mal v kode nejake chyby a dokonca aj na konci ked uz aplikacia fungovala tak si nemozem byt isty ci nema bugy (vacsinou ma).
Precitajte si nieco o marshmallow challenge...
Prestaňte sa tváriť, že čo sa deje na západ od nás sa nás nijako netýka. Otázka nie je či, ale kedy to dorazí aj sem.
Prakticky všetci v mojom okolí mi tvrdili presne to isté, čo vy. Po troch rokoch mi dobrá tretina z nich dala za pravdu. A bohovsky sa v tom výživam.