Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Terepin »

javatar napísal:Chlapci bavite ma. LeibnitzX robi zo seba obet lebo realita nie je taka aku by ju chcel a Terepin sa tvari ako je strasne nad vecou.
A pisu o prijati krutej reality.

Realita sice kruta je ale obdobne kruta (povedal by som, ze dnes menej) bola po celu dobu ludskej existencie.

Najviac ma vsak pobavil ta otazka o pomere namahy k vysledkom. To je ako keby som povedal, ze nema zmysel programovat pretoze brutalnu vacsinu casu som mal v kode nejake chyby a dokonca aj na konci ked uz aplikacia fungovala tak si nemozem byt isty ci nema bugy (vacsinou ma).

Precitajte si nieco o marshmallow challenge...
Realita sa zmenila z krutej na absurdnú. Zatiaľ sa to deje len na západe, ale vďaka globalizácii a internetu je len otázkou času, kedy tá feministická mentalita dorazí aj sem a potom si tí šťastnejší z nás uvedomia, že žena vedľa nich v posteli je vlastne vzácny živočíšny druh, ktorý vo voľnej prírode prakticky vyhynul.
Prestaňte sa tváriť, že čo sa deje na západ od nás sa nás nijako netýka. Otázka nie je či, ale kedy to dorazí aj sem.
Prakticky všetci v mojom okolí mi tvrdili presne to isté, čo vy. Po troch rokoch mi dobrá tretina z nich dala za pravdu. A bohovsky sa v tom výživam.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

a vam to uz uplne .... :D a co znamena hard-core geroj s petrzalky ? ako som sa tu narodil zijem cely zivot ale ze by som bol hardcore geroj :D inak ked som poznal hardcore gerojov tak prave boli vacsinou s hornej dolnej ale to je jedno :)
to tu riesite ako atomovu fyziku, to ze ta stale dakto odmieta znamena ze robis daco totalne zle , fakt ked som to dokazal ja tak to musi kazdy ako deti neplacu ked ma vidia ale ze by som bol prototyp achilesa to tez ne sak aj moja mlada do mna stale ebe nech zo sebou daco robim :D a ja nerobim naco mne to takto vyhovuje :D mojich 186 a 70kg k tomu svaly v skrini zasadne ich nenosim :D povaha priatelska az moc otvorena a komunikativna a ide to. Staci len nerozpravat o sebe a viac pocuvat a ked ides s dakou von tak neriesit ze s nou ides von proste ides von a uzi si to. Kto nema od stretnuti ocakavania netlaci na pilu uziva si to sleduej priebeh a ked vidi ze je tu sanca tak tu sancu vyuzit. To je cela veda.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal:Počkám si, až budem môcť prejaviť záujem o ženy.
s tvojim pristupom sa nikdy k nicomu takemu nedostanes, stale hladas dovody, preco sa to neda
vobec nezalezi na tom, ze tie 2 ti dali kosom, su ich tisice inych
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:s tvojim pristupom sa nikdy k nicomu takemu nedostanes, stale hladas dovody, preco sa to neda
Vôbec netvrdím, že sa to nedá. Dá sa to. Dokonca na to mám a nie je to nič komplikované. No ruku na srdce, koľko tridsiatničok je ochotných si začať čokoľvek seriózne s dvadsiatnikom? Pre ne sú to ešte deti. Ako som povedal, budem to riešiť, až to bude reálne možné. Nebudem zbytočne tlačiť na pílu, len aby som nebol sám.
beardie
Redeemer
Redeemer

co je na 20-nickach zle? zopakuj mi tie tvoje 2 skatulky, nech sa zasmejem
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

OMG, mas 20 a stazujes sa ze neveris zenam a podobne? Respekt....odzil si si svoje...klobuk dole
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ja nechapem ze vobec reagujete na terepina, polka jeho reci su negativny troll a jeho vek svedci iba o tom, ze ani poriadne nevie o com hovori, len polemizuje, nebojte sa, nechajte ho tak, dajte mu cas, kludne aj par rokov, on z toho povyrastie, ked spozna tu pravu...
v 20tke sa vsetko len zacina a pohlad na svet je este daleko za realitou
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

kolko 30cok si zacne daco s 20tnikom no vela pokial ten 20nik ma co ponuknut ale pokial chces 30tnicku a mas 20 ale aj mentalne a nebodaj vyzor 16 tak co cakas :D ako ja som mal 26 vyzeral som na 19 mentalne som na 16 uz velmi dlho :D a narazil som si 30tnicku mrte ebavu ale bolo to o tom ze jej sa proste pacila ta bezprostrednost a veselost co mam :D to bola svetla vynimka. Ale neckaaj ze daka 30 ktora uz planuje rodinu deti si zacne s 20 rocnym uchom ktore este od mami pyta na hotdog. Ta 30 nicka potrebuje istotu zreleho chlapa ktory zabezpeci ju deti a strechu nad hlavou.
beardie
Redeemer
Redeemer

30-ka hlavne potrebuje chlapa, ktory sa s nou vie chvilu pozabavat
on nema skusenosti, by zasunul a spravil sa

ta by ho hnala :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Terepin napísal:Prestaňte sa tváriť, že čo sa deje na západ od nás sa nás nijako netýka.
Zijem tam. Miera feminizmu je u danej zeny nepriamo umerna miere inteligencie. Extremy o ktorych hovoris boli, su a budu v prudkej mensine.

Ak hovorime o tom, ze zeny sa snazia ulovit cim lepsi kusok tak to je tak po celom svete. A je to normalne. Preto treba na sebe pracovat a nie sa vyplakavat, ze to nejde. A niekedy to nejde lebo zenu jednoducho nepritahujes, niekedy lebo ju nudis (proste mas iny humor), niekedy proste nevidi zmysel v tom co robis. Vtedy to treba nechat tak. Inak sa treba posuvat, zlepsovat, makat na sebe.

Samozrejme pamataj, ze nie kazda namaha byva odmenena ale taky je uz zivot a to plati vo vsetkych oblastiach.
Terepin
Addict
Addict

Lub0$ napísal:OMG, mas 20 a stazujes sa ze neveris zenam a podobne? Respekt....odzil si si svoje...klobuk dole
Kto povedal, že mám 20...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty
Terepin
Addict
Addict

Som napísal, že som dvadsiatnik, nie, že mám dvadsať.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takze 21-22?
Terepin
Addict
Addict

Vyššie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

je to jedno...ide o princip...mal si dve frajerky a uz si nahnevany na cely svet. Kebyze mi povies, ze si sa dva krat rozviedol po desat rocnom vztahu v oboch pripadoch, tak ti npoviem ani slovo.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Terepin napísal:Ale keď ti bez okolkov povie, že od teba očakáva, že konvertuješ na jej vieru, pretože budete spolu, tak ti zamrzne úsmev na tvári.
Tak to by zamrzol kazdemu :D To uz jej len popriat vela stastia aby nasla toho spravne sprosteho ktory sa necha naverbovat :)
Terepin
Addict
Addict

Nehnevám sa na celý svet. No štve ma, že medzi tým, čo dievčatá chcú a tým, ako sa správajú, je priepastný rozdiel. Napríklad:

Chcem priateľa ako si ty, ale nie teba.
dafuq.jpg
"Chcem starostlivého muža s romantickou povahou" a chodí s pošukom, ktorý jej 5x denne cvične drbne po papuli.
explain-this-bullshit.jpg
Mám ťa rada ako svojho brata.
wat.jpeg
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jezisi kriste, tato tema este pokracuje ? ako som pisal, bude tu toho na 50 stran a bez zasunu.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin napísal:Nehnevám sa na celý svet. No štve ma, že medzi tým, čo dievčatá chcú a tým, ako sa správajú, je priepastný rozdiel. Napríklad:

Chcem priateľa ako si ty, ale nie teba.

"Chcem starostlivého muža s romantickou povahou" a chodí s pošukom, ktorý jej 5x denne cvične drbne po papuli.

Mám ťa rada ako svojho brata.
Tymto si presiel kazdy z nas, nic sa neboj. Ver tomu ci nie, kazdy chlap aspon raz za zivot natrafi na zenu/dievca, ktore ma podobne vystrelky. Ako som uz pisal davnejsie, ja som natrafil na holku, a vlastne nie jednu, ktora sa na mna vasnivo hodila, bozkavala ma...a zrazu, ze ona len tak, ja sa jej vlastne ani nepacim, a vztah ani nechce. Vysvetlit svoje spravanie nevedela.
Alebo take, ktore prejavia jemny zaujem, ze sa im pacis, akceptuju pozvanie na rande, kamaratkam sa chvalia, ze si ich pozval, a potom ked naznacis ze si za vztah tak zrazu z toho vycuva, a tvari sa ako by sa jej to netykalo...no ked sa clovek vzda tak nikdy nic nedokaze.
Napísať odpoveď