F.A. Premier league

O športe...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa hd_ »

Milner prestúpil do Liverpoolu, takže City si obratom vzali Sterlinga. :D

Darmian podľa mňa si s prehľadom odohrá aj celú sezónu na poste RB alebo RWB, záleží od formácie. Skôr si myslím, že menej šancí bude dostávať Valencia. Predsalen v bránení nie je až taký dobrý, tam ho Darmian schová do vačku, navyše vie vhodne podporiť útok po krídle, čo som ho videl v talianskej repre.
Schweiny bude ohromná posila, predsalen je o 3 roky mladší ako Carrick, tam očakávam, že Michael už toho toľko neodohrá, tam sa bude biť o miesto v zálohe ešte hlavne Blind a Schneiderlin. Herrera je vhodný skôr ako CAM. Netreba zabúdať na to, že United budú hrať na viacerých frontoch - liga, LM, Capital Cup, neskôr FA Cup, tam si každý odohrá svoje, je potreba mať široký káder.
Veľa ľudí sa desí obrany, ale ja by som to nevidel tak tragicky. Jones je v pohode, takisto mne sa pozdáva aj Rojo. Ku koncu sezóny predvádzal super výkony aj Smalling, čiže myslím si, že ak nebudú zranení všetci naraz, tak o stred obrany sa netreba až tak obávať. Skôr som zvedavý na ľavý kraj, či sa Shaw už preberie a začne nadväzovať na výkony zo Southamptonu, ktoré ho vyšvihli do United.
Ešte by som chcel vidieť príchod jedného poriadneho hroťáka, pretože odišiel van Persie aj Falcao. Rooney nemôže celú sezónu sám makať na hrote. Chicharito je skôr taký žolík na striedanie a Wilson ešte nedozrel. Depay vie zahrať aj na poste forwarda, ale on je skôr niečo ako Ronaldo, rýchly, fyzický silný krídelník s parádnou strelou, od neho tiež čakám 10 a viac gólov v lige.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Bastian bol za tu cenu fantasticka kupa. prestup Milnera som nikde nezaregistroval takze dik za info.
Valencia je ale kridelnik, to stavanie do obrany mi prislo uplne odveci a jemu to podla mna uskodilo.

Lenze aj utocnici sa pomaly minaju. predpokladam, ze Benteke pojde do Liverpoolu, Balo pojde do talianska, zrejme Fiorentina alebo aj Juventus kedze vraj ma Llorente blizko k Spurs.
Jedina dobra kupa by bol mozno Lacazzete z Lyonu
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

Tak Sterling je kupa cisto preto, ze je ma pri mene HG a kedze pre city su peniaze ako piesok na pusti tak si myslim, ze je to celkom dobry obchod. Keby bol Sterling Slovak, by zanho nedali ani 10M 8)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lenze nie je. a FA stale koketuje s myslienkou zaviest povinnost urciteho poctu UK hracov v kadri. takze priemerni hraci ako Sterling sa stavaju cennejsimi kvoli tomu, ze su Anglicania

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2015, 15:04)
"The FA’s current home-grown player rules state that each Premier League side must have a minimum of eight home-grown players in the 25-man squads they submit at the start of the campaign."
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Sterling kupa roka :lol: Liverpool pekne zarobil a schweinsteiger zatial najlepsi nakup v PL :)
Begovic uz v Chelsea + Van Ginkel hostovanie v Stoke a mozno do Chelsea prid Pedro :smt015
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Nákupy United sa mi páčia, Depay, Schweinsteinger, Schneiderlin a Darmian. A to nestáli ani také veľké peniaze, už sa teším na novú sezónu :) Otázne je, ako sa to ešte vyskladá a aký formát budeme hrať. A kto okrem Rooneyho bude schopný hrať útočníka, čo dáva góly. Takže ja očakávam, že ešte príde nejaký hrot :) Budeme dúfam hrať okrem ligy a pohárov aj LM a prípadne zranenia k tomu, to po odchode Persieho nedáme. Chicharito sa pošuškáva, že pôjde preč, som zvedavý. Spomínal sa Kane, ale za veľké peniaze, ktoré podľa mňa ešte nie je hodný po jednej dobrej sezóne. Spomínal sa Bacca, ktorého som chcel vidieť v našom drese, ale prestúpil tuším do AC. Takisto aj o Pedrovi sa hovorilo, ale ten ma nemrzí, že pôjde do Chelsea. Dúfam, že udržia De Geu, na prípravné cestuje, čo je dobré znamenie.

tá záloha je ozaj sila: Mata, Di Maria, Blind, Schweinsteinger, Depay, Herrera, Carrick, Young, Fellaini, Januzaj, Schneiderlin

//teraz čítam príspevok od hd_ a v podstate súhlasím, akurát Jones býva často zranený, takže možno ešte príde stopér, ale fakt neviem kto. Spomínal sa Otamendi, ale za toho nenormálne prachy pýtajú
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pedro podpisal novu zmluvu, to sice nemusi znamenat, ze ostane, ale sanca je urcite ovela nizsia, ze niekam prestupi. a ak prestupi skor by som to videl na Arsenal ako United alebo Chelsea kam by ho pritiahol Alexis.
Kane nikam nepojde tuto sezonu a ak ano tak presne ako hovoris, za velmi velke peniaze a tych ozaj nie je hoden. Aj ked by bol viac hoden ako Steril..ci Sterling. De Gea asi nikam nepojde lebo United chcu do dealu zakomponovat aj Ramosa a s tym Real nesuhlasi.

Co sa tyka Spurs tak som zatial celkom spokojny. Velka posila do obrany v osobe Alderweirelda, ktory hra s Vertonghenom aj v repre. Prisiel aj Trippier, ktory moze byt slubnou investiciou, ale citim akysi pretlak na pravom kraji obrany kde je s nim aj Walker a Yedlin. To sa mi uz nepaci, lebo sa dost suskalo o prestupe Walkera, co by bola velka strata..uvidime.

Odchadzaju Stambouli do Watfordu za 4 mil libier (podla mna zbytocny predaj), odist by mal aj Capoue (ktory ked hral DM tak hral velmi dobre, skoda zraneni). Tiez by sa mal KONECNE porucat 120 tisicovy Adebayor a aj Soldado do Galatasarayu.
Naopak mali by este prist Mirallas a McCarthy z Evertonu a nebol by som proti keby so sebou vzali aj Lukakua :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Di Maria vraj do PSG, pri tých nákupoch a nátresku v zálohe by ma to ani neprekvapilo, ale nie je to oficiálne, ale zasa to nie je ani z nejakého prvotriedneho bulváru
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Podpisal novu zmluvu aby znizili vykupnu klauzulu na 30m pokial viem.
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

no ja neviem ci bola dobra kupa schweinsteigera,pretoze nemeckym hracom sa moc nedari v anglickej lige ,ale vsak uvidime ci sa nahodou nemylim alebo bude lem vacsinou na lavicke nahradnikov,kazdopadne sa tesim na novu sezonu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nedari sa? ktoremu sa nedarilo? Ozil mal vypadky, ale hra casto v zaklade. Schurrle nemal priestor v nabitom kadri, Mertesaker stabilny clen obrany Arsenalu, Emre Can sa vypracoval na vyborneho hraca v Liverpoole..z minulosti Robert Huth hraval stabilne v Chelsea, Klinsmann je legenda Spurs aj ked hral len dve sezony u nas :D , Ziege tiez velmi dobre roky v Anglicku..

Prave Nemecky futbal ma asi najblizsie k ostrovnemu v porovnani s top ligami sveta

Akurat citam, ze Nico Gaitan je na lane United :D to uz ozaj prehanaju s tymi zaloznikmi :D Naopak zrejme pustia Rafaela do Rima.

Som zvedavy, ci Liverpool dotiahne Kovacica. Bol by to zaujimavy prestup, ktory by asi nepotesil Hendersona, ktory sa uz vidi ako druhy Gerrard
Clicker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Clicker »

Ten Diego Costa je ale cirkusant :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cirkusant je. Ale bolo aj druhe vylucenie, dva goly. Viem, ze keby nebolo Diega, ta ta situacia je uplne ina. Ale Arsenal nemal pravo, Chelsea potrebovala hrat, vyhrat a to sa im aj podarilo. Dnes by to Arsenal nebol za ziadnym okolnosti vyhral.
Clicker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Clicker »

Ved hej, nehovorim ze by vyhrali i ked kto vie ako by sa to vyvijalo, len ma skor zaraza ako tie jeho fackovacky stale rozhodcom unikaju :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Costa vzdy bol a bude neskutocny kus ko*ot. V Chelsea iba rozvinul svoj talent, tam je taka polovica muzstva.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Costa isiel s rukami do tvare Koscielneho za co mal dostat zk ok ale ked ho Koscielny drzal a nedovolil mu zakoncit tak nech sa necuduje ze sa nastve postavi sa a trochu ho strci takze nedal ani jednemu zltu kartu ani Koscielnemu ani Costovi. Za dalsie co sa do toho miesal Gabriel ? Oni sa tam zacali "bit" tak im dal obom po zltej ale Gabriel mu potom dal este laket do brucha za co dostal ck :psssst: ale tak to si nevsimajme. Nehovorim ze je Costa hrac co neprovokuje ale pozerajte sa na to z oboch stran :smt006
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

guess.whoo no co stale tvrdis ze bola dobra kupa Schweinsteigera ? ako som vravel nemcom nesedi anglicka liga,tu sa to len potvrdilo
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

za tie peniaze urcite, pobavime sa znova na vianoce, ked hraci ako on rozhoduju zapasy.

Costa je najvacsi imbecil zo vsetkych futbalistov v top ligach. takeho magora som este nevidel, ani Cantona nebol taky hajzlik.
UN2552 - zlta karta za ruku v tvari? za to sa uz par rokov dava rovno cervena a on ju mal dostat minimalne 2x predtym, ako ho udrel Gabriel. Keby rozhodca nemal zalepene oci tak by sa uz davno sprchoval a Gabriel by dohral zapas
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak nejak, aj komentatori "krutili hlavami", ze ako je mozne, ze mu to stale prechadza.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja by som za to ukladal pozapasove tresty, tam bol jasny umysel ho fackat. porovnavat to s drzanim za dres je smiesne a zaujate
Napísať odpoveď