Darmian podľa mňa si s prehľadom odohrá aj celú sezónu na poste RB alebo RWB, záleží od formácie. Skôr si myslím, že menej šancí bude dostávať Valencia. Predsalen v bránení nie je až taký dobrý, tam ho Darmian schová do vačku, navyše vie vhodne podporiť útok po krídle, čo som ho videl v talianskej repre.
Schweiny bude ohromná posila, predsalen je o 3 roky mladší ako Carrick, tam očakávam, že Michael už toho toľko neodohrá, tam sa bude biť o miesto v zálohe ešte hlavne Blind a Schneiderlin. Herrera je vhodný skôr ako CAM. Netreba zabúdať na to, že United budú hrať na viacerých frontoch - liga, LM, Capital Cup, neskôr FA Cup, tam si každý odohrá svoje, je potreba mať široký káder.
Veľa ľudí sa desí obrany, ale ja by som to nevidel tak tragicky. Jones je v pohode, takisto mne sa pozdáva aj Rojo. Ku koncu sezóny predvádzal super výkony aj Smalling, čiže myslím si, že ak nebudú zranení všetci naraz, tak o stred obrany sa netreba až tak obávať. Skôr som zvedavý na ľavý kraj, či sa Shaw už preberie a začne nadväzovať na výkony zo Southamptonu, ktoré ho vyšvihli do United.
Ešte by som chcel vidieť príchod jedného poriadneho hroťáka, pretože odišiel van Persie aj Falcao. Rooney nemôže celú sezónu sám makať na hrote. Chicharito je skôr taký žolík na striedanie a Wilson ešte nedozrel. Depay vie zahrať aj na poste forwarda, ale on je skôr niečo ako Ronaldo, rýchly, fyzický silný krídelník s parádnou strelou, od neho tiež čakám 10 a viac gólov v lige.