Chladnička do 500€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

Re: Chladnička do 500€

Príspevok od používateľa laforez »

Ja by som pozeral znacny liebherr, miele, siemens, bosch. Z tychto znaciek sa musi dat nieco vybrat. No frost je super vec, to by som na tvojom mieste bral.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

No Frost - je to pekný systém, ale čo som pozeral, buď sú to chladničky nad 500€ alebo potom pod 500€, ale žerú o 100kWh viac. Myslím si, že ten jeden deň za 1-2 roky na rozmrazenie si nájdem. :)

Aj po včerajšom kolečku po obchodoch to stále vyhráva tá prvá Liebherrka..
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tych 100 kWh naviac rocne naozaj zruinuje domacnost...
martin67
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa martin67 »

Sme teraz brali Bosch na hej sk. Akú presne je zložité, ty musíš vedieť čo má spĺňať a podľa toho vybrať. Ak by si bral tiež z hej tak odporúčam pozrieť po zľavových kódov, napríklad na http://www.***.sk/hej-sk/ My sme tak ušetrili 50 eur
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

martin67.. z hej.sk Ti ju priniesli domov, do bytu, aj pozapínali, prehodili dvierka podľa potreby?

//prečítal som si podmienky, garantujú iba do 4. poschodia.. ja potrebujem vyššie. :)

///Tak môžem zatiaľ na nejaký rok túto tému odložiť, zajtra som už chcel objednávať tú Liebherrku, ale nakoniec mi dnes jeden známy doterigal takú malú 90l Vovku, ktorú už nepotrebuje. Ani neviem, čo je to za značku, odkiaľ, ale momentálne mi bude stačiť. Možno, ak vybehne nejaká super akcia na nejakú chladničku, aspoň mám prehľad.

Ďakujem zatiaľ všetkým za postrehy..

:)
Napísať odpoveď