-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Facebook
Nejdú mi vymazať nedávne vyhľadávania. Ide vám to ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
nejakymarko: Nestretol. Pokial viem, tak ziadost by mala po nejako mesiaci sama zaniknut, aspon v minulosti to tak bolo.
kukbiak: Z mobilu to mazat islo, robil som to pred asi tromi dnami. Ale vsimol som si, ze hoci som v mobile zmazal posledne vyhladavania, ked som zapol tablet, tak na tablete ich ukazovalo. Na mobile uz nie.
kukbiak: Z mobilu to mazat islo, robil som to pred asi tromi dnami. Ale vsimol som si, ze hoci som v mobile zmazal posledne vyhladavania, ked som zapol tablet, tak na tablete ich ukazovalo. Na mobile uz nie.
to uz tak nefunguje, ja som poslal jednu ziadost este v roku 2013 a doteraz som ju tam mal.
inac vie niekto ako sa dostat ku vsetkym fotkam z konverzacie? ked ich dam vyhladat na pc, tak mi najde len poslednych 30, ked na mobile, tak sice vsetky, ale ta kvalita je znizena.
inac vie niekto ako sa dostat ku vsetkym fotkam z konverzacie? ked ich dam vyhladat na pc, tak mi najde len poslednych 30, ked na mobile, tak sice vsetky, ale ta kvalita je znizena.
-
DanielDevil
Addict
mne na PC ak dám View Photos in Thread cez to ozubené koliesko, ukáže mi všetky
Tie nedavne vyhladavania sa (u mna) zmazu vsade, na dalsich zariadeniach to asi ostalo akurat "nacachovane"
-
RedWariorSVK
Amateur
Facebook problém
Ahojte už dlhšiu dobu mám problém s Facebookom. Vpohode sa prihlásim všetko ale hneď potom sa stane toto
//obrazky vkladaj do priloh
ak niekto viete čo s tým tak ďakujem
ak niekto viete čo s tým tak ďakujem
Občas sa mi takéto niečo stane, ale v drvivej väčšine pomôže obyčajný refresh stránky... Robí to aj v inom prehliadači? Skús prípadne premazať cache, či to pomôže.
-
RedWariorSVK
Amateur
Ahojte na facebooku sa mi nedá nič načítať foto chat proste nič vie mi niekto pomôcť?
zdravim,
mam jeden učet a jednu vlastnu sukromnu skupinu na fb v ktorej mam zalohy v podobe youtube linkov a podobne. Ked si vymazem ten moj ucet, vymazu sa snim aj prispevky v tej skupine? V tej skupine je len moj stary učet (ktory idem zrušiť) a moj novy učet.
Dakujem
mam jeden učet a jednu vlastnu sukromnu skupinu na fb v ktorej mam zalohy v podobe youtube linkov a podobne. Ked si vymazem ten moj ucet, vymazu sa snim aj prispevky v tej skupine? V tej skupine je len moj stary učet (ktory idem zrušiť) a moj novy učet.
Dakujem
Keď si vymažeš účet, vymaže sa všetko, čo z toho účtu vyšlo. Čiže statusy (u teba, v skupinách,...), fotky, príspevky, proste všetko. Či sa vymaže skupina samotná (vytvorená tým účtom), to už neviem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Od včera ak mi ukazuje ak je niekto online len zelenú bodku. Nepíše či je na mobile, alebo na PC. Robí to aj vám ?
- Prílohy
-
- FB.PNG (5.68 KiB) 1090 zobrazení
Mne ukazuje aj Mobil/Web...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To niečo asi menia. Ak mi niekto napíše tak už vedľa bodky píše aj počet nových správ od tej osoby 
-
Grim
Darca
Mne to tiež ukazuje už len bodku.
musim sa uz vyrevat..
strasne mi leze na nervy ako facebook uprednostnuje zobrazovanie kktin na feede typu, co likol moj priatel na stranke najsexy 15 rocne dievcata... o tu fanpage nemam vobec zaujem a prestat sledovat priatela tiez nechcem... proste mam u riti liky, ktore davaju moji priatelia, a mam toho zasratu celu stenu a obsah ktory ma zaujima nenachadzam takmer uz nikde
klikat stale na prispevky, ktore likuju priatelia a oznacovat, ze nechcem z tejto fanpage vidiet content, ma vytaca este viac nez ked to vidim...
keby nahodou niekto pozna nejaky plugin do chrome, co to poskryva, tak sem s tym..
strasne mi leze na nervy ako facebook uprednostnuje zobrazovanie kktin na feede typu, co likol moj priatel na stranke najsexy 15 rocne dievcata... o tu fanpage nemam vobec zaujem a prestat sledovat priatela tiez nechcem... proste mam u riti liky, ktore davaju moji priatelia, a mam toho zasratu celu stenu a obsah ktory ma zaujima nenachadzam takmer uz nikde
keby nahodou niekto pozna nejaky plugin do chrome, co to poskryva, tak sem s tym..
-
hojko
Site Admin
sharky-no: FB Purity je plugin, ci pre Firefox, vari aj pre Chrome alebo aj Greasemonkey, kde sa daju taketo veci nastavit. Takze si ho stiahni a nastav podla svojich predstav.
-
casualties77
Medium Expert
Zdravím.
Dá sa prosím vás v nastaveniach niekde nastaviť aby, keď mi niekto napíše mi hneď nevyskakoval chat ? Viem, že to funguje, keď mám chat vypnutý, ale ide to aj bez toho ako napr. na telefóne ?
Dá sa prosím vás v nastaveniach niekde nastaviť aby, keď mi niekto napíše mi hneď nevyskakoval chat ? Viem, že to funguje, keď mám chat vypnutý, ale ide to aj bez toho ako napr. na telefóne ?
Aj vám strašne pomaly bufferuje videá na Facebooku? Internet šlape ako má, stabilných 60Mb, na YT bez sekania aj 4k rozlíšenie, na Facebooku nestíha ani nie-HD rozlíšenie. Normálne minútu videá načítava niekoľko minút. Kedysi nebol problém ani s HD, samozrejme, ale v poslednej dobe mi to nejde.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Sem tam tie videá blbnú aj mne 
-
DanielDevil
Addict
aj mne to robí