Chcel by som sa poradiť ohľadom kúpi windowsu. Ide hlavne o to že som narazil na túto ponuku
http://www.lacnysoftver.eu/kategoria/ms ... sional-sk/
neviem zdá sa mi to dosť podozrivé ale stojí len 50€ oproti 125,90 € kde sa dá normálne kúpiť.
Ide mi o to že 10 kúpim za 100€ základ. Čiže ide mi o to či sa to oplatí kúpiť a potom to len upgradujem na 10 a hlavne chcem spítať či mi všetko zostane ak to len upgradujem a či sa to oplatí
Kúpa os
Re: Kúpa os
V prvom rade sa uz neoplati kupovat Windows 7. Po druhe, pri upgrade na Windows 10 ziskas iba OEM licenciu. Ked potom nahodou zmenis hardver, tak Windows 10 si na tom PC uz neaktivujes. A bezplatny upgrade na 10ku bude trvat iba rok, potom ti ostane iba krabicova verzia 7ky. Radsej si pockaj na 10ku, mozno budu aj digitalne verzie, ktore budu lacnejsie.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako to ze ked som pri instalacii win 7 pouzil akukolvek licneciu co som mal z nejakeho notebooku alebo tak. Tak vzdy mi isla cez ten telefonicky automat aktivovat x krat po sebe ?
To sa pytaj v Microsofte
Oficialne by to nemalo fungovat a mozno to pri 10ke opravia. Ja som OEM nikdy neskusal na inom pocitaci, takze k tomu sa neviem vyjadrit. Cez telefon som uspesne aktivoval iba krabicovky.
Cize po roku mi to nepojde ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pojde, ale ak vymenis dosku, alebo sa pokusis preinstalovat windows, ostane ti uz len WIN 7 a na WIN 10 sa ti nebude dat upgradnut 
A ak spravia nieco s telefonickou aktivaciou OEM na inych PC, tak by si mohol ostat kompletne bez OS.
A ak spravia nieco s telefonickou aktivaciou OEM na inych PC, tak by si mohol ostat kompletne bez OS.
Tiez v tom mam gulas ale robil som to ako ty, z laptopu som zobral cdkey, zavovala do ms a aktivoval telefonicky (robot) a roky to frci...Arkaz napísal:Ako to ze ked som pri instalacii win 7 pouzil akukolvek licneciu co som mal z nejakeho notebooku alebo tak. Tak vzdy mi isla cez ten telefonicky automat aktivovat x krat po sebe ?
Zase jedna vec je ze to aktivujes (telefonicky na inom PC, crack), legislativne stale nemas legalny OS aj ked je aktivovany