STAR WARS : The Old Republic

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: STAR WARS : The Old Republic

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ja hravam na Tomb of freedom Nadd .. najde sa tam nejaka ccz/sk guilda? :)
Nemusi byt nejaka "hárdkór rejding" :)) staci, kde su pohodovi ludia, da sa pokecat, pobehat nejake flashpointy a pod..
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

Maju neplatiaci hraci sancu proti tym, ktory si platia? Alebo sa daju za normalne peniaze kupit nejake extra silne veci?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

Hrávate ešte niekto ? Asi idem začať hrávať a rád by som vedel kde je nejaká CZ/SK kvalitná guilda nech sa nenudím xD
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hrávame. A našiel som aj nejakú SK/CZ gildu, avšak jej vedúci boli dosť arogantní (ako sa to už dá od nátury našich národov očakávať), takže som zostal vo svojej. A nie, neviem, ako sa volá...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Na hlavnú stránku dali článok, že odkedy prešli na ten nový model, jak to človek môže hrať aj zadarmo, tak sú serveri plné ľudí.. hlavne že ked som sa pred týždnom pozeral či to ešte niekto hráva tak na serveroch boli population low a na pár serveroch medium. :D
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Ale nie nie, su omnoho plnsie, to vidim uz aj tym ze sa mi tazsie plnia misie, ked musim cakat na respawnovanie objektov, a tiez na tom ze je lahsie najst ludi ha HEROICI, teda v skorsich leveloch.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Neviem kedy si pozeral ty, ale ja keď sa pripájam, servery sú vždy pravidelne very heavy alebo heavy traffic. Dnes som mal napríklad problém na Balmorre zničiť 5 vysielačov, pretože popoludní bolo na planéte okolo 130 ľudí a bolo treba chodiť dookola. Heroic misie som minulý rok vo februári, marci čakal aj pol dňa, kým som našiel celý group (hlavne healerov) a teraz to mám prakticky ihneď aj napriek tomu, že nepoužívam tú prkotinu group finder. Populácia na serveroch sa znateľne zvýšila, to nik nemôže poprieť a podľa posledných správ sa im darí aj finančne. A pôjde to hore aj po zvýšení max levelu na 55 (ja už som ten datadisk kúpil, 5 libier ako zadarmo.)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

je tá hra aj v češtine?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

ozivim tuto temu po dlhej dobe..
hravate to niekto? ja pred nejakym rokom som skusil cez f2p, ale bolo to uplne nehratelne, tak som to nechal. a minuly tyzden som po tom zacal opat pokukovat a chcel som trocha zmenu po wowku, tak som si kupil hru aj 2mes gtk :) a je to uplne ina hra, ako cez f2p..
(ano, ked si kupite normalnu verziu, tak ako aj pri wowku, tak aj tu mate k zakladnej hre 30 dni zadara a navyse mate ako bonus datadisk Rise of the Hutt Cartel. Shadow of Revan treba potom samostatne dokupit za 17 eciek)

Ak by mal niekto zaujem o rychle expenie, aj tu je wowkarska obdoba "recruit a friend" programu.

// tu je moj referal, ak by niekto chcel ;) http://www.swtor.com/r/fZh9y5
a info, co to obnasa - http://www.swtor.com/info/friends
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Ja som to zacal teraz hrat opat po 3 rokoch a paci sa mi to cim dalej tym viac, kupil som zakladnu verziu s 30 dnami zdarma. Teraz ked vysiel novy datadisk tak som si mohol zalozit novu postavu na 60 lvl a vyexpit ju na 65. Len neviem ci ju budem moct pouzivat aj ked uz nebudem subscriber. Plus pocas 12x experience bonusu som vylevelil dalsiu postavu na 55 lvl. Celkom dost zabavy za 4 eura ci kolko to stalo. Je tam strasne vela tych misii a roznych pribehov, preto sa mi to paci viac ako WoW a ine MMORPG. Hrate to este niekto? :D
Napísať odpoveď