Windows 10
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 10
Tiez som to chcel vyskusat a kvôli tomu ze som bol uz dlho bez reinstallu som nahodil čistu 8.1 a na moje prekvapenie mi hned v poslednom kroku uvodneho nastavovania nahodilo ze mozem updatnut na 10tku.Cakal som ze bude treba nainstalovat dalsich 500 aktualizacii kym mi ponuknu prechod na 10tku no maju to celkom vychytane 
ja mam aktivovany
Skusil som instalaciu cez ich tool, ku koncu mi napisalo, ze si nemozem nechat software, iba subory, kedze nemam kompatibilnu jazykovu verziu. Windows mam anglicky, tool bol rovnako stahovany z en-us stranky. Nemal niekto podobny problem?
Vdaka, to som spravil. Ale vybrat sa da iba farba, bez moznosti priehladnosti.Thommas napísal:Boccaccio: uprav si nastavenia plochy, nech sa ti menia aj farby. Dá sa to spraviť na štýl Aera z Win 7
Alebo robim nieco zle?
-
Thommas
Addict
Ja som mal automaticky aktivované aj PC, aj book. Predchádzajúci systém si mal aktivovaný so všetkými aktualizáciami?
prisposobenie-farby-zobrazovanie farby v ponuke start - ano
Áno mal som aktivovaný. Ono to píše, že "Dokončite aktiváciu pripojením zariadeniana internet", pričom na internete som. Rovnako mi v centre upozornení vyskočilo niečo, že by som si mal overiť identitu svojho konta, tak som tam klikol, a aj tam to píše, že mám skúsiť neskôr, keď budem pripojený k internetu.
Pre tych, co maju tento problem, spravte nasledujuce kroky:Numline1 napísal:Skusil som instalaciu cez ich tool, ku koncu mi napisalo, ze si nemozem nechat software, iba subory, kedze nemam kompatibilnu jazykovu verziu. Windows mam anglicky, tool bol rovnako stahovany z en-us stranky. Nemal niekto podobny problem?
0) musis mat "rezervovany win10"
1) chod do C:\Windows\SoftwareDistribution\Download a zmaz vsetko (neboj, su to iba stiahnute updaty).
2) spusti cmd ako administrator
3) wuauclt.exe /updatenow
4) pozri sa do windows update, ako sa ti stahuje win10
daj vediet, ci to pomohlo
-
hrban
Addict
otázka, mám alebo mal som v pláne dokúpiť do NB SSD, zatiaľ mám na NB win7 na primárnom HDD, plán bol taký, že urobiť upgrade win7 na win 10 na starom HDD, dodať do NB SSD a následne urobiť čistý install win10 na SSD a HDD používať ako úložisko. čo myslíte, bude to takto fungovať alebo ako by to bolo čo najlepšie spraviť.
nad týmto rozmýšľam aj ja, čiže hlásim sa k postu 
Dakujem, tak som to aj mal.CheZteR napísal:prisposobenie-farby-zobrazovanie farby v ponuke start - ano
Priesvitnost je ovela mensia, musel som zmenit pozadie, aby som to ciastocne videl.
-
Thommas
Addict
hrban napísal:otázka, mám alebo mal som v pláne dokúpiť do NB SSD, zatiaľ mám na NB win7 na primárnom HDD, plán bol taký, že urobiť upgrade win7 na win 10 na starom HDD, dodať do NB SSD a následne urobiť čistý install win10 na SSD a HDD používať ako úložisko. čo myslíte, bude to takto fungovať alebo ako by to bolo čo najlepšie spraviť.
Malo by to tak fungovať. V každom prípade pred úspešnou inštaláciou Winu na SSD by som HDD neformátoval.
Upgrade na notebooku win 8.1 na win 10 v pohode. Niekto tu pisal, ze to berie product key z biosu, toho som sa bal kedze orig. na na notebooku mam Win 8.1 a upgradoval som na win 8.1 Pro. Po nainstalovani Win 10 mam automaticky win 10 pro, takze mne to bralo aky bol stav windowsu a nie co je zapisane v Biose
Win 10 nainštalovaný no chrapčí mi zvuk 
-
Patrescare
Amateur
Ja sa k tomu dostanem až v noci, ale chcem sa spýtať teraz pojdem z 8.1 na 10 a budem chvíľku používať
ale po 2 mesiacoch by som chcel dať čistý windows 10 ako to urobím win. 8.1 som mal pri kupe ntb, bez dvd ... Budem to chcet preinštalovať stiahnem iso win 10 a a použijem cd key nalepku a bude fungovať?
Diky, vyzera, ze to stahujeBoccaccio napísal: Pre tych, co maju tento problem, spravte nasledujuce kroky:
0) musis mat "rezervovany win10"
1) chod do C:\Windows\SoftwareDistribution\Download a zmaz vsetko (neboj, su to iba stiahnute updaty).
2) spusti cmd ako administrator
3) wuauclt.exe /updatenow
4) pozri sa do windows update, ako sa ti stahuje win10
daj vediet, ci to pomohlo
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2015, 18:41)
Ok, update stiahol Windows 10, rebootol PC ale nic sa nestalo, najnovsie som zaseknuty na tomto (vid. screen)
Vymaz este C:\$Windows.~BT (cely folder) a zopakuj moj postup.
Windows Update ti stahoval Win10?
Windows Update ti stahoval Win10?
-
007miroslav007
Expert
Dokedy sa da zarezervovat, aby bol zadarmo? Lebo so si ho nerezervoval a teraz tam mam stale moznost ZAREZERVOVAT, ale nic sa nedeje.....
pouzi moj postup, na jednom compe som tiez zabudol rezervovat, rezervoval som dnes a o minutu som uz stahoval a instaloval007miroslav007 napísal:Dokedy sa da zarezervovat, aby bol zadarmo? Lebo so si ho nerezervoval a teraz tam mam stale moznost ZAREZERVOVAT, ale nic sa nedeje.....
-
007miroslav007
Expert
Super, díky...funguje to.Boccaccio napísal: pouzi moj postup, na jednom compe som tiez zabudol rezervovat, rezervoval som dnes a o minutu som uz stahoval a instaloval