Windows 10

Informácie o software, ankety...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 10

Príspevok od používateľa Hensym »

Akurát som to šiel skúsiť, ale pozerám, a už je aktivovaný aj môj. :)
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

O tom viem, že partície meniť nemôžeš. Factory reset som už robil na Win 8.1
Môžeš sa stále vrátiť na Win 8.1?
Hensym
VIP
VIP

Netuším, v pláne to nemám, tak som nezisťoval.
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Drobné upozornenie pre tých, ktorí majú HP Paviliony s IDT zvukovým čipom. Po dnešnom update a približne 4-5 hodinovom používaní zdochol book (DV3-4101SL). Prehriala sa zvuková karta (alebo dostala prepätie) a odpálila mi chipset. V priebehu pár dní môžem povedať, či bol na vine book (doska) alebo driver. Dočasne by som ale neodporúčal na Paviliony s IDT zvukovým čipom inštalovať Win 10.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

A keď vojdeš do nastavení k obnove tak tam máš možnosť vrátiť na win 8.1? Predpokladám, že ak to tam je, tak sa to dá.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Uspesne sa mi podarilo nainstalovat W10 podla Boccaccio-vho navodu (thx). Update sa stiahol, pomerne rychlo, instalacia cca 20 minut. Po nabootovani mi islo prihlasenie cez fingerprint, avsak bol tam nejaky problem, pri ktorom sa mi nacital prazdny cisty profil bez funkcneho startu. Toto bolo podla zahranicnych for fixnute v nejakom z prvych updatov, tak som pockal, kym sa nainstaluju a po reboote uz som mal vsetko spat. Drivery, antivirus funkcne, plocha zostala neposkodena, Chrome profil funguje, zatial ziaden problem.
Hensym
VIP
VIP

jakub: Nevidím to tam. Je tam len ten reset a nejaké Okamžité spustenie.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

neviete ci ej to mozne updatnut bez toho aby som si nainstaloval aktualizacie na Win 8.1 - resp. ak ocitam vidim ze je, ale neviem ako :). Nemam to rezervovane, lebo nemam dole tu ikonu - aktualizacie mi nainstalovat nejdu a preinstalovavat celu 8.1 sa mi nechce :oops:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kedze ti aktualizacie nejdu, mas legalny windows alebo nie ? pokial nie tak to ani neskusaj, win 10 sa ti neaktivuje, pokial je legalny tak by som siel skor do tej cistej instalacie windows 8.1 a nasledne upgradu, prejdes tym raz a mas pokoj, ja som upgradoval moj cca rocny system win 7 a nevravim ze je to zle, no ak bude ta moznost tak nainstalujem 10 na cisto :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

mam legalny, akurat mi to stale failne na instalacii updatov, viac ludi s tym malo problem a pomohol len reinstall .. ach jaj no asi mi nic ine nezostane
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

este ma napadlo , mam aj tablet lenovo miix 3 8, po aktualizacii sa mi neotaca obraz pomocou gyroskopu, viete niekto kde by mohol byt problem ? dik ostatne funguje, pripadne ako by som spravil cistu instalaciu na windows tablete ? mam totiz na nom aj skrytu particiu pre obnovu, no tam bude stale zrejme povodny windows 8.1 with bing ktory bol pri kupe, mam aj otg kabel, myslite ze pojde instalovat aj tymto sposobom ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mam otazku.. kedze ta moja windows 8.1 je teda upgradovana na windows 10.. mozem si niekde stiahnut instalacku windows 10 ktoru pouzijem pre bootcamp na macu alebo musim ako idiot instalovat 8.1 a tu updatovat ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako si ho "rezervujem", ked som prepasol termin

cakal som na vyjadrenie inych uzivatelov BootCampu a kedze reakciu su pozitivne alebo neutralne, tak by som do toho siel. ale ikonka uz pri hodinach nie je
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus to upgradnut cez Download tool: http://www.microsoft.com/en-us/software ... /windows10
Ale nemam to otestovane, mne to sice stiahlo, ale stiahlo mi to slovensku verziu aj ked mam anglicky windows.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, ja som si dal tiež rezerváciu a od včera sa mi snaží inovovať ale neúspešne síce sa do toho nechce ešte hrnúť ale dá sa to vypnúť ? alebo to mám nechať tak ? Ináč som sťahoval aj Inštalačné medium zo stránky Microsoft to mám uložene na Disku len neviem či sa to aktivuje s keyom od Win 7 ktorý mam nainštalovaní ? lebo ak by som sa rozhodol prejsť tak jedine čistou inštaláciou.

Kamarát tiež včera inovoval cez win 8.1 všetko prebehlo v pohode len potom prišiel kameň úrazu, keď mu chcelo AMD aktualizovať ovládače na grafiku a zrazu mi vyskočil BSOD a potom sa mu už len notebook reštartoval non stop a cez safe mode si nevedel dať odinštalovať ovládače grafiky či to náhodou neprestane, tak som mu poradil one key recovery a vrátilo mu Win 8.1 je to notebook lenovo G510.
Prílohy
inovácia.PNG
Hensym
VIP
VIP

Kamarát mal smolu, ty ju nemusíš mať. Neviem, či tieto automatické a neúspešné updaty na 10 niečo znamenajú. Mal som ich tam aj ja, a je to asi blbosť, lebo ten rezervačný program by sa ťa mal opýtať, či máš záujem inovovať. Takže nerieš, a ak tak, počkaj pár dní, ak sa bojíš bsodov s AMD.

GothaR: Ja som išiel cez to, aj keď som mal rezerváciu a stiahnutý Win na C:\, ale neponúklo mi aktualizáciu. Jazyk som si tam vyberal sám, aký chcem.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

GothaR napísal:Skus to upgradnut cez Download tool: http://www.microsoft.com/en-us/software ... /windows10
Ale nemam to otestovane, mne to sice stiahlo, ale stiahlo mi to slovensku verziu aj ked mam anglicky windows.
skus radsej moj postup :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Stahujem teraz cez ten tool,ale nemam nic rezervovane,mam iba Windows 7 OEM,mozem vyuzit tento sposob ?
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Boccaccio napísal: skus radsej moj postup :)
Ja som ten tvoj postup skusal kedze mi update nedorucilo ani dnes a pohodka.Ale este predtym treba updaty nastavit na automaticku instalaciu :wink:
Najprv som to sksal cez ten tool ale ten mi chcel zrobit cistu instalaciu kvoli nejakej jazykovej verzii tak to nie :D
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Navod na update Win10, ak to neslo automaticky.

0) musis mat "rezervovany win10" + zapnute automaticke updaty

1) chod do C:\Windows\SoftwareDistribution\Download a zmaz vsetko (neboj, su to iba stiahnute updaty).
2) spusti cmd ako administrator
3) wuauclt.exe /updatenow
4) pozri sa do windows update, ako sa ti stahuje win10
balthier napísal: Ja som ten tvoj postup skusal kedze mi update nedorucilo ani dnes a pohodka.Ale este predtym treba updaty nastavit na automaticku instalaciu :wink:
Dik, aktualizoval som navod.
Napísať odpoveď