Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Dreamer »

Toto sa vam uz stalo?

"Add Friends to See More Stories

Nájsť priateľov
Ak si pridáte viac priateľov, budete mať viac príspevkov v novinkách."

Ukazalo sa mi len 8 udalosti a toto. To myslia vazne, ze ked si nepridam viac priatelov, tak si nemozem pozriet viac udalosti? Alebo je to bug? Stalo sa mi to na PC, Win7, Chrome, ak je to teda relevantne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pouzivaj News feed - Most recent. Potom sa zobrazuje vsetko, nie len to co facebook vyhodnoti ako relevantne. A najlepsie je dat si na to link priamo do zaloziek a otvarat fb iba cez ten: https://www.facebook.com/?sk=h_chr
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kolko mas priatelov? velmi malo?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR - dik za tip, no nepomohlo to, inak predtym to bolo v poriadku, niekedy sa mi stalo ze sa nezobrazili vsetky udalosti, ale bola to chyba, no toto ze si musim pridat viac priatelov, to je sila, aj ked stale dufam ze je to len bug.

Tak po restarte to robi stale, ale len kym sa zobrazuju "Najnovsie", ak to prepnem na "Hlavne novinky", tak sa zobrazuje viac udalosti, no nie podla datumu a ako FB chce.

Toto je vazne sila, vydierat uzivatelov tym, ze si musia najst viac priatelov, aby si mohli pozriet udalosti!?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som to ešte neskúšal, lebo 30 položiek je podľa mňa málo, ale skús či ti to nepomôže http://medialne.etrend.sk/internet/mnoz ... kciou.html
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Ahojte ľudia, počujte vy čo vlastníte nejaké svoje stránky na FB, keď sa prekliknete na ne, tiež stále akokeby ale zostanete u seba v profile? Neviem či ma chápate, ale keď ste u seba na stránke, tak ste hore na lište normálne mali profilovku stránky, upozornenia stránky, správy stránky. A teraz keď sa prekliknem na svoju stránku, tak hore na lište zostávajú moje údaje súkromného účtu. Okej beriem, asi menší update. To by bolo v poriadku okej, ale hnevá ma to, že pri aktivite u seba na stránke síce vystupujem pod identitou stránky, ale akonáhle chcem napríklad komentovať niečo na inej stránke/pridať tam príspevok, už vystupujem pod svojím súkromným účtom a nemôžem si proste nijako zvoliť možnosť medzi súkromným účtom a stránkou... chápete, čo myslím? :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak dnes sa mi uz zobrazuje viac udalosti, ale akonahle sa dostanem na miesto kde sa mi to vcera zaseklo s tym textom, opat tam ten text je, akoby to tam odsekli a odvtedy sa mi vsetky nove udalosti zobrazuju.
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

Čaute, neviete mi poradiť prečo mi asi pred týždňom zmizla ikona HD hovor z messengera? Mám Xperiu Z2, takže nechápem, kamarátka má tiež Z2 a má to tam. Skúšal som preinštalovať messenger no nič nepomohlo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a nemizne ti iba ked mas slaby signal/pomaly net?
kMan
Light Star
Light Star

guess.whoo napísal:a nemizne ti iba ked mas slaby signal/pomaly net?
Nie. Len tak pred tyzdnom si to zmizlo a ukazuje normalnu ikonu. Mam LTE takze so signalom problem nie je.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Dnes ráno mi už cez PC nezobrazuje pri ľuďoch, kt. sú online, či sú na mobile alebo cez PC...máte to tak aj vy?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tiež som ostal prekvapený, že to tam nemám. Navyše mi nejak divne usporiadalo zoznam toho chatu, donedávna som mával navrchu 3-4 ľudí, ktorých mám v okruhu blízkych priateľov a potom bol zvyšok, zväčša takí, s ktorými si sem tam napíšem. Teraz tam mám ľudí, s ktorými si napíšem raz za uhorský rok a blízkych priateľov mám až v tej ďalšej sekcii podľa abecedy, dosť otrava.
kMan
Light Star
Light Star

DanielDevil napísal:Dnes ráno mi už cez PC nezobrazuje pri ľuďoch, kt. sú online, či sú na mobile alebo cez PC...máte to tak aj vy?
Ja už to nemám na PC asi 2 týždne a včera večer mi zobrazovalo v chate prvých tých, čo sú offline. :D

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2015, 23:38)
No takže k tým HD hovorom v messengeri o čom som písal. Je to len na mojom účte asi nejakou záhadou deaktivované kedže som sa na mojom mobile prihlásil do messengera pod bratovým účtom a HD ikona tam bola. Rád by som aj ja mal tie HD hovory kedže tie volania využívam a lepšia kvalita by sa mi zišla. Netuším ale čp s tým robiť...

Nový účet si kvôli tomu robiť nebudem :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim.
Neviete, podla coho ukazuje messenger, ci som oline, alebo "aktívny pred..." dnes sa mi stalo, ze ma ukazovalo online napr. rano o siedmej a to som este spal (jedine, ze som pred siedmou zapol displej a pozrel si cas a spal dalej).
Ja som bol v tom, ze ak par minut messenger nezapnem, tak automaticky napise, ze "aktivny pred" ale asi to tak nie je.
Neviete ako to funguje, pripadne ako dosiahnut, aby som nebol vecne zeleny?
Dik
kMan
Light Star
Light Star

nejakymarko napísal:Zdravim.
Neviete, podla coho ukazuje messenger, ci som oline, alebo "aktívny pred..." dnes sa mi stalo, ze ma ukazovalo online napr. rano o siedmej a to som este spal (jedine, ze som pred siedmou zapol displej a pozrel si cas a spal dalej).
Ja som bol v tom, ze ak par minut messenger nezapnem, tak automaticky napise, ze "aktivny pred" ale asi to tak nie je.
Neviete ako to funguje, pripadne ako dosiahnut, aby som nebol vecne zeleny?
Dik
Mal si zapnutý net? A máš Android?
nejakymarko
Addict
Addict

mal som wifi zapnute celu noc, ano, vlastne mam net bud wifi alebo data pustene stale a ano, mam android
kMan
Light Star
Light Star

Tak to bude tým keď pozrieš čas zariadene sa preberie z režimu spánku. Pozrie či nemá doručiť nejaké notifikácie a tým pravdepodobne aktivuje aj messenger. Stačí so vypnúť na noc net, však pri spánku ho nepotrebuješ :)
nejakymarko
Addict
Addict

No cez noc beriem, ale čo cez deň? Dáta mám pustene kvôli mailom, whatsapp viber atď, ale nechcem celý deň svietiť online na fb. Nedá sa to nejak riešiť?

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2015 10:20)
No cez noc beriem, ale čo cez deň? Dáta mám pustene kvôli mailom, whatsapp viber atď, ale nechcem celý deň svietiť online na fb. Nedá sa to nejak riešiť?
kMan
Light Star
Light Star

Netuším, kedže tá funkcia v messengeri offline nefunguje odkedy vyšiel tento nový messenger s novým vzhľadom. Skús ho nemať otvorený v multitaskingu. Ja keď som na mobile a nerobím nič s fb tak ma online neukazuje
nejakymarko
Addict
Addict

Tak nejak si to predstavujem, že by to malo ukazovať. Neviem prečo to je u mňa iné. Každopádne skúsim si to nejak odsledovať dlhodobejšie a uvidím :-)
Dik za pomoc
Napísať odpoveď