Windows 10

Informácie o software, ankety...
qwerty-xyz

Re: Windows 10

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sukromie som dal na basic,... ta blbost s tym KB ckom neide, ... to srat. :| bud cez cistu instalacku, alebo externu zvukovku, alebo teraz skusam od lenova nejaky diagnosticky soft.

v ramci srany dokladam obrazok. proste to je jedno ci to ja odinstalujem alebo nie. :arrow: Ja to odinstalujem, resetujem a ono je to tam veselo furt. s tym ze mi to zahlasi ze sa to uz odinstalovalo a ze v PC sa to uz nenechadza a zobrazi toto (vsade) pritom zvuk si veselo hra dalej akoby sa nechumelilo,.....
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Tak ja som ako obyčajne použil DriverEasy, ktorý je už aj v CZ a našlo mi to nový ovládač pre zvukovku Realtek.
qwerty-xyz

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 kuuuurva chlapi. IDE TO ...... konecne mam zase jabacky tazkych bassov do hlavy. :smt006

odinstaloval som (po miliontykrat) ovladace, ale tentokrat som siel podla navodu na realtek (hoci mam conexant) a zakazal priecinok conexant k pristupu,vsetko na odmietnut. potom reset, reinstalacia kodekov s kompatibilitou pre win 8, tam som si nasral do gati lebo to vyhodilo zlyhanie, takze to chcelo zmazat este manualne jeden priecinok, nasledne zase restart, potom instalacia, a YES .... ide to tak jak ja chcem. uz do toho radsej nesupem, .....mam svoje bassy spat a hlavne OVELA vyssiu hlasitost. konecne, preboha....

mozno niekomu pomoze, tuna je navod.

http://www.tenforums.com/drivers-hardwa ... ivers.html

clovek by uz rad nejaky operacny system s ktorym sa nemusi vyslovene je*at niekolko dni, ale spravi to automaticky, a tak ako chcem ja, napr ze ked mi to vtedy slo perfektne tak reinstalaciou to pojde tiez tak alebo este lepsie, nie dni a noci sa srat s tym.
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Numline1 »

Spominajuc drivery, mam podobny problem s Nvidiou. Sony Vaio S13, Windows mi samozrejme Nvidia driver aktualizoval na najnovsi ktory ma v mojom priade problemy s FPS. Vypol som aj automaticke stahovanie driverov, napriek tomu to vzdy nahodi novy. Prakticky kazdy okrem oficialneho na Sony strankach je u mna nepouzitelny.
qwerty-xyz

:| skusil by som si stiahnut ofiko z Nvidie stranky, potom odinstalovat terajsi, odpojit sa od netu, nainstalovat, restartovat, vyskusat a pripojit sa znova na net.

Ja Nvidiu riesim stale cez automaticke aktualizacie Nvidia geforce experience :)
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Numline1 napísal:Spominajuc drivery, mam podobny problem s Nvidiou. Sony Vaio S13, Windows mi samozrejme Nvidia driver aktualizoval na najnovsi ktory ma v mojom priade problemy s FPS. Vypol som aj automaticke stahovanie driverov, napriek tomu to vzdy nahodi novy. Prakticky kazdy okrem oficialneho na Sony strankach je u mna nepouzitelny.
Skusal si ho odstranit s DDU?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Jasne, to uz je vsetko poskusane. Odinstaloval som ten novy, nahodil stary a o par hodin sa sam aktualizoval na najnovsi. GeForce Experience updaty su vypnute, rovnako aj tie v prilohe. Netusim preco.
Prílohy
MSNvidiaUpdate.png
qwerty-xyz

a odinstaloval si vsetko co suvisi s Nvidiou ?

Lebo jednak by som odinstaloval displey drivers, ale dalej mas ovladace v polozke game controllers, tamto by som dal tiez prec od Nvidie, a plus nasiel este priecinky kde jake ktore suvisia s Nvidiou a tie odstranil, a na novo instaloval ovladac
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

beží niekto aktuálne na insiderskom programe ?
qwerty-xyz

ako to zistim?
Patrescare
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Patrescare »

Tak naskytol sa mi ďalší problém všetko ide ako má občas niečo fakt minimálne primrzne ale je to fajn.
Naskytol sa mi ďalší problém typu:
vypadáva mi wifi kde bol signál niekedy super, dobrý, normálny tak po upgrade na w10 mám jednoducho slabý signál a dokonca mi to aj vypadáva máte niekdo s tým skúsenosť čo by ste poradili spraviť?
Môj ntb: HP 250 G3
Výrobca: Ralink Technology, Corp.
Popis: Ralink RT3290 802.11bgn Wi-Fi Adapter
Verzia ovládača: 5.0.57.0
DropDead
Addict
Addict

qwerty-xyz napísal:ako to zistim?
tak ak by si mal insider, tak by si to vedel, ak si upgradoval z nižšieho alebo kúpil W10, tak máš normálnu verziu
insider je tá, ktorú ti dajú zadarmo s tým, že musíš inštalovať aj beta aktualizácie

aj keď mňa by zaujímalo, či to je tiež možné poriešiť štýlom zmazania dns záznamu z etc/hosts :lol:
eror
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa eror »

Hensym napísal:eror: Už je, musíš inovovať z 7 alebo 8, počkať kým sa sám aktivuje. A potom môžeš spraviť čistú inštalačku, Product Key nezadáš, a aktivuje sa sám.

black: Ak som správne pochopil, ty si to rovno inštaloval čisto. Mal si najskôr "aktualizovať", aktivovať a až potom spraviť čistú inštalačku. Najlepšie pre teba bude asi nainštalovať 7 alebo 8 (podľa toho, na čo máš product key), spraviť aktualizáciu na 10 (buď automaticky, alebo cez ich update tool), overiť si, či je aktivovaný, a až potom inštalovať čisto (čo už ani nebude treba, ak budeš inštalovať čisto 7/8 pred tým a z toho updatovať).

Chezter: V ovládacom panely ho už nevidím ani ja. Je v Štart - Nastavenia - Aktualizácia. Sú tam aj rozšírené možnosti a malo by tam byť všetko čo pred tým, ale pozeral som to zatiaľ len zbežne.
Ja som spravil najprv inovaciu a prm nainstaloval windows 10 cez usb kde sa mi vsetko s pc vymazalo a neaktivoval sa sam windows tak som musel naonstalovat opat win 7 a inovovat takze cista instalacia mi nesla tak neviem ocom pises...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mám overené, že to tak funguje. Mal si ho pred tým riadne aktivovaný a bol si prihlásený pod MS účtom?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Let tak pre info, pre tych co sa im moze zdat, ze ich bandwidth je trochu iny ako pri starom os :)
http://thehackernews.com/2015/08/windows-10-update.html
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Michaelo napísal:Takze ak niekto chce WIN 10 zdarma, odporucam upgrade. ja to budem skusat na sekundarnom disku ci to realne funguje. Ono 100€ za Windows 10 Home Retail nie je az tak vela.
Co blaznis. Win 10 tolko nestoji.

Win 10 Home - 31,90€
Win 10 Pro - 41€
Win 10 Enterprise - 45,60€

a Win 7 / 8 este menej.

http://www.reddit.com/r/microsoftsoftwa ... ndows_817/
DropDead
Addict
Addict

určite nám ozrejmíš, kde
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tamto nie je novy Windows ale pouzivany ako maju tuto: http://www.lacnysoftver.eu/kategoria/ms ... sional-sk/
No a ja hovorim o novom a aj to o elektronickej licencii, lebo krabicovky stja este viac. Taketo by som si nekupil a to hlavne preto, ze vsetky tie verzie su v 99% OEM.

Ale vadi mi ten cenovy rozdiel medzi Pro a Home ktory je 100%...
https://media.alza.sk/microsoft-windows ... 902974.htm - 125€
https://media.alza.sk/microsoft-windows ... 902976.htm - 250€ (zaokruhlujem).
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ved priamo v tom linku čo poslal, típek to predáva. Má tam zatial len dobré ohlasy.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ako vies ze tie ohlasy nie je on sam? Ja som zvedavy preco tam ma WIN 10 N a non-N verzie ked WIN 10 vobec nema Windows media player (to je ta N verzia).
Napísať odpoveď