NHL (aktualne)

O športe...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa eaten »

Tazko povedat ci nic neziska, Edmonton zmenil management, ziskaju par hracov este - ako viem, ze to sa to hovori uz niekolko rokov ale niekedy z toho proste musia prist plody :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

- nieco mi hovori, ze Kessela sa zbavil Babcock, resp. to islo z jeho iniciativy
- Sekera nie je obranca, ktory by mal Oilers spasit, je to super ofenzivny obranca do Top4 a na presilovky. proste nevidim ho ako top2 obrancu.
- paci sa mi ako Anaheim ziskal Bieksu, ked nedokazali podpisat Beauchemina, ktory mal v Anaheime vyborne roky, ale playoff mu nevyslo... to je presne typ obrancu pre Ducks. alebo Flyers :D len som nepochopil, preco podpisali dalsieho brankara Hacketta. teraz mame taky depth v brane, ze nam hocikto moze zavidiet
- Rinaldo v Bruins, typovo presne sedi ich stylu, Beleskey by mal asi ako LW nahradit Lucica. ja si myslim, ze Beleskey je overrated a je to max. hrac pre tretiu lajnu. pri Getzlafovi a Perrym dokaze strielat hocikto. aj take drevo ako Maroon :D
- Jackman do Nashvillu, paci sa mi ako sa tam formuje velmi silna obrana
- pacia sa mi aj zmeny v Detroite a Calgary
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tak Chicago vymenilo už aj Sharpa, v tejto výmene okrem miesta v platovom strope nevidím veľký prínos, ale uvidíme ako to bude

Trojnásobný víťaz Stanleyho pohára Patrick Sharp sa stal hlavnou časťou výmeny medzi Chicagom a Dallasom v NHL. Spoločne s ním opúšťa Blackhawks obranca Stephen Johns, Stars opačným smerom uvoľnili beka Trevora Daleyeho a útočníka Ryana Garbutta.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prvá chyba Hawks, mohli za neho dostať viac.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Trevor Daley je dobrý obranca, Garbutt bohvieaký útočník dobrý nie je. Kdež to Sharp bol naozaj opora teamu. Rozhodné nevýhodný trade pre Chicago.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.theplayerstribune.com/sheldo ... nt-letter/
Sheldon Souray a jeho rozlúčkový list, nie príliš dlhé, ale skvelé čítanie.
Ken Daneyko: What kind of guy gets called into the GM’s office and is told he’s being sent to down to the minors and replies, “No … No, I’m not.” Then goes out for practice and convinces the brass to send somebody else down instead. You’re a legend, King.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pekne napisane, nebol nikdy hviezdou ale bol srdciar
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Voracek podpisal s Philly 8 rocny kontrakt na 66 mil. USD - co na to vravite?
Vorackovi fandim ale neviem ci toto trochu neprestrelili, predsa len mu lepsie vysla jedna sezona ostatne bol sice dobry hrac, ale myslim si ze medzi top 10 (kde sa platom zaradil) nepatril.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

urcite nie je az taky dobry. podla mna by bol plat niekde na urovni 5-6 mil OK
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jáááj dávno som sem chcel napísať, že Lou do Toronta. Sánka dolu šéfe... :D

Čo sa týka Voráčka, tak on bol veľký talent, ale pravidelný TOP 10 hráč asi nie. Tak ale bol v boji o Art Ross a to sa ráta. Aj Jamie Benn bol v mojich očiach taký ehm, ehm víťaz..ale tak už sa to s ním bude viesť.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Trochu OT ale pobavilo :D
Prílohy
aOm0jV3_460s.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aj takto koncia obcas hviezdy z NHL - http://sport.tn.nova.cz/clanek/hrdina-z ... manek.html
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Smutné. Kdesi som čítal, že je to pomerne časté. V podsate ako pomerne mladý zarobia neuveriteľné prachy, ale trvá to vo svojej podstate max. 10 rokov. Keď skončia, tak zrazu nie je čo robiť, pravidlný príjem non-existent. Preto fakt odporúčajú pri prvom veľkom kontrakte aj finančného poradcu.

Kane ide na mimosúdnu dohodu.

Čo si myslíte o Šatanovi ako GM výberu Európy na WC? Podľa mňa to mali naši hráči/funkcionári ako prvý bojkotovať.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

o Cechmankovi som cital uz davnejsie, ze skrachoval. Toto sa fakt deje casto. Na discovery chodil aj taky dokument kde boli vacsinou futbalisti z PL z pred 20 rokov. Vela ich robi teraz smetiarov a pod. Ano nezarabali tolko co sa zaraba teraz, ale priznali, ze zarabali dobre len spravili niekolko chyb, zle investovali alebo to proste rozhajdakali a odrazu prisla kruta pravda - nemali prakticky ziadne pracovne skusenosti, kazdy trenera robit nemoze a zamestnavatelia nehladeli na ich "zasluhy" v kluboch.

WC - co bojkotovat? to, ze tam nemame vlastne muzstvo? kto by tam hral? takto si ten pohar zahra aspon zopar nasich, ktori si to zasluzia.

Na Kane-a som zvedavy v nasledujucej sezone ako psychicke stopy to na nom zanecha
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal: WC - co bojkotovat? to, ze tam nemame vlastne muzstvo? kto by tam hral? takto si ten pohar zahra aspon zopar nasich, ktori si to zasluzia.
Teraz si ma prekvapil. Ja s tým konceptom nesúhlasím, je to zvrátené a ozývajú sa proti tomu aj kanadský fanúšikovia (a vlastne zo všetkých krajín), nielen vynechené krajiny. A kanadská juniorka? WTF?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

na zvysne muzstva som nereagoval, len pisem, ze som v kutiku duse rad, ze tam nepostavime vlastne muzstvo lebo by sme chytali velke kefy a bol by som iba nervozny, ze som kvoli tomu vstaval skoro rano :D

inak podla poradia IIHF by tam skor mali byt Svajciari, ale ani oni nemaju taku kvalitu, ze by dokazali hrat partiu so zvyskom v plnej repre sile. zvedavy som na CZ, ktori uz na to podla mna tiez nemaju hracov, ale su tam. Este to mohli spravit tak, ze by SVK a SUI zostavili vlastny team a osme muzstvo by bolo "europske"...ale tak je to kanadsko-americka zalezitost a tlacia tam mladych.

Pravdupovediac je mi to trochu volne, ked uz nemame vlastne muzstvo nech si tam zahraju aspon niektori, ak chcu...proste na postavenie celeho muzstva nemame
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No lebo je k tomu pomerne veľká vlna odporu a všeobecne sa o tom hovorí ako o "joke tournament".
A dosť sa dúfa, že najmä hráči zo silnejších krajín - Švajc, Slováci a pod. sa proti tomu postavia bojkotom.
Hossa sa pomerne ostro už dávnejšie vyjadril.

Buďme úprimný, Batman to vymysel tak preto, aby mohol na turnaji hrať Kopitar a mladé hviezdy.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bojkot podla mna nic nevyriesi. tych hracov z europy je dost vela a hlavne "druha vlna" sa bude chciet zviditelnit
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre. A teraz si polož otázku, ako bude ten team motivovaný. Akú *hru budú hrať po víťazstve.. a podobne. Je toho viac a proste je to blbosť. Súťaž mužstvami s výberom hviezd máme a volá sa NHL.

EDIT: *hymnu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jasne, vsetky tie trable su zname, ale zmena uz nepride a teraz je otazne len to, kto bude hrat za europu. motivacia tam bude jedine ta, ze tam zrejme pridu hraci druheho sledu a ti sa budu chciet mozno ukazat. daju to muzstvo do skupiny ku Kanade aby ich poriadne vyprasili a Kanada pohoni ego
Napísať odpoveď