Kairos Technologies investovanie - podvod?
Re: Kairos Technologies investovanie
ake su SLA medzi zakosom a vendorom?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Teraz silne Googlenie v zmysle: define: SLA, a potom bude, ze my take nemame nic.beardie napísal:ake su SLA?
licencne podmienky si kazdy najde
-
guess.whoo
Redeemer
ok tak skus postnut screen z IB kde bude vidno tvoje vynosy
nenasiel som, pomozes mi?Dadek napísal:licencne podmienky si kazdy najde
Na hlavnej stranke kairosplanet.com v spodnej casti v lavo... zlozite ze ? Stacilo len skusit hladat a nie sa pytat.beardie napísal:nenasiel som, pomozes mi?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2015, 13:09)
Ihned ako pridu peniaze za tento mesiac posielam screen, peniaze su spracovane 1-5 pracovny den aktualneho mesiaca, takze dnes som ich nedostal takze bud zajtra alebo maximalne v pondelok.
Vsetko je to len o Partnership programe. Myslel som, ze mate aj iny produkt a teda ze ponukate Cloud sluzbu. Ktoru vyuziva Nissan.
Mam zaujem o tuto sluzbu, co mam urobit ? Dakujem
Mam zaujem o tuto sluzbu, co mam urobit ? Dakujem
V prilohe posielam zoznam produtkov kotre vyuzivaju spolocnosti, ale pokial mas licenciu mozes ich aj ty vyuzivat ak mas skutocne zaujem tak mi v sprave necham tvoje cislo alebo email a dam potrebne info a manualy ...
myslis toto?Dadek napísal:
Na hlavnej stranke kairosplanet.com v spodnej casti v lavo... zlozite ze ? Stacilo len skusit hladat a nie sa pytat.
https://kairosplanet.com/files/Kairos-P ... ent_en.pdf
mohol by si odpovedat aj na moj post, prosim?
ano to je ono
kde su tam tie technicke detaily?
to je volaka odžuubavka, mas tam 4 dolare denne, a zrazu 871 a este euro, to do boha ako spocitaliDadek napísal:Doklad ze som dostal peniaze na ucet
Dalsi co sa pripoji do konverzacie ked si precita jeden prispevok... , naco by som vam to ponukal keby ja z toho nic nemam ?? Je to MLM , najlepsie peniaze su na odmenach respektivne bonusoch !
beardie:
- ano tam mas vsetky podmienky spoluprace co ti chyba ?
beardie:
- ano tam mas vsetky podmienky spoluprace co ti chyba ?
si hlupy? pytam sa ta celkom jasne na konkretne SLA a technicke podmienky, nic z toho tam nie je
a co nevies, ako funguje zabezpeceny email alebo co chces vediet? proste to funguje, ani telecom nikde nezverejnuje ako funguje ich pausal
nepochopil, nevadi
peniazky si uzi a hlavne viac studuj tu tvoju informatiku...
peniazky si uzi a hlavne viac studuj tu tvoju informatiku...
-
p4ra
Redeemer
Aby si sa niecomu priucil:Dadek napísal:a co nevies, ako funguje zabezpeceny email alebo co chces vediet? proste to funguje, ani telecom nikde nezverejnuje ako funguje ich pausal
Co je to SLA?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Service-level_agreement
https://sk.wikipedia.org/wiki/Dohoda_o_ ... u%C5%BEieb
https://en.wikipedia.org/wiki/Service-level_agreement
A technicke podmienky ti snad netreba opisovat obsirnejsie. Nic blbe sa ta neopytal, ale ty evidentne sam nerozumies tomu, co robis.
vsetky tieto veci funguju isty cas, lenze ako projekt vznikne zatial bez verejnosti, pribudne "informovana klientela", potom sa to pusti do sveta a funguje to isty cas, ta prva varka klientov ma spat svoje vklady a uz len zaraba, kym sa to neukonci...
takto da sa povedzme ze, zbohatnut, len treba mat info v spravny cas, toto vypada este stale solidne a ma to zivotnost z mojho pohladu este,
osobne som skusal rozne metody, uz som presiel snad vsetkym, ako dari sa vtedy ak mas kontakty v spravny cas na spravnom mieste, inac taketo verejne projekty su casova bomba, sem tam este nejaku stavku podam, ale inak nic, potreboval by som len dobehnut minus 2500e co mam z tychto vsetkych moznych zarobkov, ano mal som aj cez +1000e v nejakom projekte, nasledne aj minus a este minus a poom nejaky plus no konecny stav je cca -2500e u mna, takze tak, stavkovanim sa to da vynulovat pomaly a tam toto cele ukoncim, nemam nato uz cas tie peniaze boli urcene na taketo experimenty, cize ma to nijako az tak netrapilo.
takto da sa povedzme ze, zbohatnut, len treba mat info v spravny cas, toto vypada este stale solidne a ma to zivotnost z mojho pohladu este,
osobne som skusal rozne metody, uz som presiel snad vsetkym, ako dari sa vtedy ak mas kontakty v spravny cas na spravnom mieste, inac taketo verejne projekty su casova bomba, sem tam este nejaku stavku podam, ale inak nic, potreboval by som len dobehnut minus 2500e co mam z tychto vsetkych moznych zarobkov, ano mal som aj cez +1000e v nejakom projekte, nasledne aj minus a este minus a poom nejaky plus no konecny stav je cca -2500e u mna, takze tak, stavkovanim sa to da vynulovat pomaly a tam toto cele ukoncim, nemam nato uz cas tie peniaze boli urcene na taketo experimenty, cize ma to nijako az tak netrapilo.