ked sa pozries na to video vyssie, tak zistis ze ta lopta sa tam neprevalila
EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
ked sa pozries na to video vyssie, tak zistis ze ta lopta sa tam neprevalila
Nazdar, mam otazku. Bol som teraz na futbale s Luxemburskom a pri turniketoch po osobnej prehliadke priatelke zozadu na listok nalepili nalepku na ktorej je logo MSK Zilina a 4-ciferne cislo. Co to znamena? Mne to nenalepili, len jej. Vdaka. 
2:0 zatial s Macedonskom, co hovorite na to?
Kto to musi vyhrat ci prehrat aby sme mali isty priamy postup?
Inak zapas dobry, skoda tych dvoch kariet, v Spanielsku nam budu chybat dvaja hraci.
Inak zapas dobry, skoda tych dvoch kariet, v Spanielsku nam budu chybat dvaja hraci.
Po dnešku ešte nebudeme mať istý postup ani náhodou, dôležitý bude zápas s Ukrajinou v septembri, tam sa zrejme bude rozhodovať o 2. mieste.
Nepostupuje sa aj z tretieho miesta, pri urcitom pocte bodov? Pocul som ze ak dnes vyhrame a niekto vyhra nad niekym, tak mame postup isty.
Tak prave to spomenuli, len jeden tim z tretieho miesta postupuje priamo.
Tak prave to spomenuli, len jeden tim z tretieho miesta postupuje priamo.
To bolo asi že ak dnes vyhráme a Portugalsko vyhrá v priateľskom zápase nad Talianskom tak budeme pre kvalifikáciu na MS nasadzovaní z prvého Europského koša.
Ano toto, dik, zdalo sa mi divne ze sa spominal nejaky priatelsky zapas, ako moze suvisiet s kvalifikaciou na EURO, uz mi je to jasne, nepocul som to priamo.
-
Daggertail
Light Professional
Neviete, ci sa listky na SVK:UKR daju kupit aj niekde inde okrem ticketportalu? Uz to checkujem asi dva tyzdne a stale tam maju, ze " Docasne sa nepredava"...
-
guess.whoo
Redeemer
jedine bazos. predavali to v balikoch a zrejme sa uz vypredali..moj kamos robi v Kii tak dufam, ze nieco vybavi 
-
Daggertail
Light Professional
Aha
, tak to mam asi smolu
No tak ako pani, dnes vecer so Spanielmi? Ako to vidite? Ja to tipujem na vyhru Spanielov 2:1, ale kto vie, snad motyka vystreli.
Mohli sme vyhravat a uz prehravame, nedas, dostanes, skoda.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2015, 21:17)
To mal byt faul? Ved sa ani nepohol Kozacik, vlastne sa snazil vyhnut, ved je brankar, ten ma stat v brane a este ten "faul" bol az po vystreleni...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2015, 22:24)
Takze ak dnes prehrame a s Ukrajinou vyhrame, mame isty postup, ale co ak s ukrajinou prehrame, prvi traja by mali po 18 bodov, ako to bude potom, co sa posudzuje po bodoch, skore?
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2015, 21:17)
To mal byt faul? Ved sa ani nepohol Kozacik, vlastne sa snazil vyhnut, ved je brankar, ten ma stat v brane a este ten "faul" bol az po vystreleni...
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2015, 22:24)
Takze ak dnes prehrame a s Ukrajinou vyhrame, mame isty postup, ale co ak s ukrajinou prehrame, prvi traja by mali po 18 bodov, ako to bude potom, co sa posudzuje po bodoch, skore?
Velmi prisna jedenastka. A velmi slabo hrame.
Koniec, skoda ze Mak nedal na zaciatku gol, mozno by to bol uplne iny zapas, tiez skoda dalsich sanci, aspon jedna mohla vyjst.
Hlavne dufam ze sa nasi poucia z toho, ako lahko a casto stracali lopty, inak to bude s Ukrajinou tazke.
Myslim ze ten zapas s Ukrajinou bude zasadny, lebo ak prehrame a nasledne nas prekvapi niekto slabsi, tak este to moze byt baraz, ak dobre pocitam.
Hlavne dufam ze sa nasi poucia z toho, ako lahko a casto stracali lopty, inak to bude s Ukrajinou tazke.
Myslim ze ten zapas s Ukrajinou bude zasadny, lebo ak prehrame a nasledne nas prekvapi niekto slabsi, tak este to moze byt baraz, ak dobre pocitam.
Španieli hrali slabo. Veď sme mali rovnako veľa šancí. Góly boli Kozáčikove . Pri prvom góle mal ísť kolenom cez Albu
-
DanielDevil
Addict
Máme jedinú prehru a už sa tu vymýšľajú tragiscenáre...stále to máme super rozbehnuté a pred kvalifikáciou by to bral každý jeden z vás...ak by sme aj s Ukrajinou prehrali, mali by stačiť aj výhry nad slabšími súpermi a predsa len Ukrajinu ešte čakajú Španieli. Podľa mňa nato, v akej zostave nastúpili včera obe mužstvá, sme uhrali dobrý výsledok, nehovoriac o tom, že Španielska obrana nepôsobila najistejšie.
Samozrejme, vzhladom na okolnosti sme hrali pomerne dobre, verim ze s Ukrajinou neprehrame, no zaujimalo ma, ako to bude ak by sa to stalo, predsa, neprehrali sme ani jediny zapas s papierovo slabsim a Bielorusko by nas mohlo zaskocit, taktiez Ukrajina bude hrat proti Spanielom doma a mohol by to byt pre nich aj priamy zapas o postup.
Opakujem ze nasim fandim, hraju skvelo a verim ze postupia, no chcem si prejst vsetky scenare, priamo postupuje aj najlepsi tim na tretom mieste, takze by sme mohli postupit aj keby sme s Ukrajinou prehrali a ta by vyhrala nad Spanielskom, nam by pritom stacilo vyhrat dva posledne zapasy s papierovo slabsimi.
Opakujem ze nasim fandim, hraju skvelo a verim ze postupia, no chcem si prejst vsetky scenare, priamo postupuje aj najlepsi tim na tretom mieste, takze by sme mohli postupit aj keby sme s Ukrajinou prehrali a ta by vyhrala nad Spanielskom, nam by pritom stacilo vyhrat dva posledne zapasy s papierovo slabsimi.
Patko, podla teba hralo Spanielsko slabo. Podla trenerov oboch muzstviev hrali Spanieli dobre, uznal to aj Kozak, dokonca zhodnotil, ze to maju naslapnute na zisk ME a MS. Kozak dalej doplnil, ze hrali s rozumom, mali krasne akcie a nechybala im kreativita. O tom, ze boli o dost lepsi povedali aj nasi hraci. A ty napises, ze prave Spanielsko hralo slabo, si ty teda expert.
Tak Cesi maju postup isty, naopak Holandsko uz vypadlo z hry.