Mozilla Firefox

Informácie o software, ankety...
veron12
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Mozilla Firefox

Príspevok od používateľa veron12 »

prosim vas neviete mi poradit ci sa da thunderbird dat aj do telefonu?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Thunderbird je zatiaľ len pre Windows, OSx a Linux. Zatiaľ nemá podporu pre iOS, Android a asi ani WP, čiže budeš si musieť zohnať alternatívny klient pre svoj telefón.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

moze mi dakto poradit ako sa da pozerat online TV ? mam nainstalovanu najnovsiu verziu flashu a mam aj vlc plugin a stale mi to vyhadzuje chybu ze mi chyba plugin, skusal som aj pridat link do vlc streamu ale taktiez som mal len ciernu obrazovku. cey chrome to nejde tiez lebo tam je zakazane npapi a na kazdej stranke mi to vyhodi chybu a aj ked ho aktivujem nic sa nezmeni ...
brm
Darca
Darca

Nefunguje Ti žiadna online TV alebo iba jedna konkrétna TV Ti nefunguje?
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

na hocijakej stranke, teraz uz je vacsinou vsade ten vlc plugin cez ktory to ide ale vzdy mi to hodi sede okno ze mi chyba plugin pritom mam vsetko
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Prečo mi firefox na FB podčiarkuje čas ? + Ako nastavím ak si s kolieskom kliknem na nejaký link, aby ma hneď nehodilo na ten tab ?
Prílohy
1.PNG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked otvoris kolieskom, otvori ti tab na pozadi. Ked stlacis SHIFT a otvoris kolieskom, tak ta hodi ten novootvoreny tab.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Mne to robí naopak :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Dá sa nejak oklamať toto ? :)
Robí mi to keď chcem nainštalovať jeden doplnok ... a nie je to z oficiálnej stránky Mozilla

Edit.
Tak už som na to prišiel. Ak by to niekto potreboval :
1. Stiahol som si ten doplnok cez Internet explorer
2. Vo Firefoxe otvoriť Správcu doplnkov a kartu Rozšírenia
3. Kliknúť na to ozubené koliesko hore
4. Nainštalovať doplnok zo súboru
5. Firefox ešte bude strašiť, že to nie je overené a podobné žvásty, nezľaknúť sa :) a nainštalovať
Prílohy
MWSnap006.jpg
MWSnap006.jpg (6.61 KiB) 2580 zobrazení
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Prosim vas, ako nastavim (da sa to vobec?), aby sa mi zalozky, ktore mam v zozname pod textovym polom na zadavanie adresy, po kliknuti kolieskom otvarali v novom liste, ale na pozadi? Takto mi ich po kliknuti kolieskom otvori v popredi (hned ma to hodi na novy otvoreny list). Chcel by som to tak, ako to bolo v Opere, ze sa, ako vsetky ostatne linky, otvaraju na pozadi. Dakujem.
brm
Darca
Darca

MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Funguje, super, dakujem! :-)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Posledny tyzden Firefox pridal do nedoveryhodnych stranok vyhladavac torrentov Kickass a aj domenu Kat. Cez nastavenie Firefoxu som pridal vynimku na tieto dve stranky, ale aj tak ich nechce otvorit. Ako vyriesit tento problem, nech nemusis otvarat stranku trebars cez IE?

//autoeditácia príspevku (28 Dec 2015, 0:22)
Pocas celeho dna sa mi divne sprava Firefox. Este na obed to bolo v pohode, potom z nicoho nic zacalo pomaly otvarat stranky. Aktualizoval som doma router, restartol, vsetko okej. Notebook cez wifi alebo aj cez kabel ide v pohode. Skusal som stahovat v ramci siete na svoj pocitac a tiez v pohode. Ping na servre na nete tiez v pohode. Pouzivam Google DNS servre.

Ked otvorim Firefox, uvodnu stranku s tabmi nacitava asi 5 sekund. Ked som hodil Google, nacitavalo to snad 5-10 sekund, to iste vysledky vyhladavania a vlastne vsetky weby. V Internet Explorer to ide v poriadku. Vo Firefoxe nie, vsetko spomalene. Skusil som vypnut doplnky, nepomohlo. Skusil som resetnut profil, vymazal Application Data a tiez udaje z Program Files, spravil novy profil, ani to nepomohlo. Firefox ide stale pomaly aj po cistej instalacii, je to posledna verzia 43.0.2. Proxy vo Firefoxe zapnute nemam, ziadne specialne nastavenia, ved vlastne po cistej instalacii je vsetko defaultne nastavene. Najnovsie mi neotvori Google, Facebook a nic co ide cez HTTPS protokol. Datum a cas mam na pocitaci spravny.

Pocitac com vycistil cez CCleaner, prebehol cez Malwarebytes Antimalware, spraveny test cez NOD32. Vsetko ciste, bez virusu alebo Malware. Firefoxe je vsak viacmenej nepouzitelny.

Napada niekoho co s tym, co skusit, stretli ste sa s podobnym problemom?

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2015, 2:00)
Skusil som mobil a vsetko islo. Skusil som druhy pc a tiez vsetko islo v poiode. Tak som zacal patra. Nod ani Malwarebytes nic nenasiel, ale videl som, ze Malwarebytes nepresla aktualizacia, takze som tam mal nejaku dvojtyzdnovu. V zozname procesov som videl pre mna neznamy Shell&Service ci Shell&Ststem, dal som do Googlu a hodilo mi to spyware. Tak som podla postupu na nete zmazal co som mal, resetol Firefox a opat nainstaloval. Po pol hodine to bolo spat. Tak som to opat zmazal podla postupu a rychlo skusil aktualizovat Malwarebytes, aktualizacia presla. Naslo infikovane polozky a odstranilo. Po restarte pohoda a potom sa to zase vratilo. Tam som googlil a nasiel info, ze to odstrani dokladne az SpyHunter 4. Prebehol som to este Malwarebytes, po restarte som dal nudzovy rezim a tam to dorazil cez SpyHunter 4. Zarove som v nudzovom odstranil zvysky profilu z Firefoxu co nesli, po restarte nahodil novy Firefox a synchronizoval. Uz je to v pohode. Kde som ten spyware dostal netusim, mam tam legalne Nod32, pravidelne aktualizuje, mam zapnuty Windows update, vo Firefoxe cez Adblock blokujem stranky s malware, pouzivam Google DNS a nic nezname som dlhy cas nespustal.
Prílohy
firefox.png
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Koho otravuje na každej stránke klikať na "Rozumiem" pre zmiznutie cookies baru, je tu doplnok
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... t-cookies/
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Parada, idem skusit.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Spixy napísal:Koho otravuje na každej stránke klikať na "Rozumiem" pre zmiznutie cookies baru, je tu doplnok
A čo presne ten doplnok robí ?
1. Keď tam doplním nejakú www , tak automaticky odsúhlasí cookies na tej konkrétnej www ?
alebo
2. zruší to vyskakovacie okno a cookies sa mi z tej konkrétnej stránky nebudú ukladať ?
alebo
3. to okno zruší pri všetkých stránkach ?
alebo
4. iné ?

- Ide mi o to, že nechcem aby sa mi ukladali cookies z určitých stránok
- A zároveň ak mám dopľňať do nejakej databázy káždú www kde to na mňa vyskočí tak by to bolo prácne ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ramaya: Podla nariadenia EU musia mas necely rok stranky informaciu o tom, ze ukladaju cookies. Do cookies sa uklada napriklad automaticke prihlasovanie, v pripade obchodov je to obsah kosika atd... Tento plugin skryje tu spravu o tom, ze stranka pouziva cookies a ze si bol oboznameny s tymto stavom. Cize to skryje len to okno. Samotny vplyv na cookies to nema.
brm
Darca
Darca

Ak si neželáš ukladať cookies, je to v nastaveniach Firefoxu - Súkromie - História - Použiť vlastné nastavenia..
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Neviem prečo ale na youtube mi videá nejak idú trhavo. Nejde mi to plynulo ako napr v Chrome. Kde by mohla byť chyba?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mas nastavenu rovnaku kvalitu vo Firefoxe aj Chrome??? Ake mas v tom momente vytazenie procesora???
Napísať odpoveď