a rekonvalescencia boli jak svina.
Kayko ludia tu pisu o tom ze aj muz zvladne podobnu bolest aj ked nemusi. Jednoducho pri nehodach a roznych inych krkolomnych veciach. tak nerob zo zeny boha, lebo vydrzi porod.
Bezfrajerky napísal:Vieme aki su muzi, ak clovek trocha neprehana tak ho automaticky povazuju za koberec, dakujem neprosim. Samozrejme ze mam priority: stavanie velmi robustnej financnej rezervy, vzdelavanie sa v obore (kedze som v IT tak staci 5 rokov a clovek je uplne mimo) a uzivat si zivot, ne ze z prace dojdem domov po 5-15 hodinach prace k vystavenej zene a revucemu decku.
A ak nejaka zena ma priority stylu ze si znici zdravie deckom namiesto toho aby investovala do seba, profesionalneho a osobneho rozvoja, tak proste neni pre mna.
Aj tak si myslim ze si najdem taku co to splna, otazka je len kedy a kolko energie ma to bude stat. A kadejaki hateri typu "decko mat musis" - radsej nekomentujte a sup sup prebalovat plienky
![]()
no tebe neostava uz nic ine ako iba popriat vela stastia v zivoteBezfrajerky napísal:Vieme aki su muzi, ak clovek trocha neprehana tak ho automaticky povazuju za koberec, dakujem neprosim. Samozrejme ze mam priority: stavanie velmi robustnej financnej rezervy, vzdelavanie sa v obore (kedze som v IT tak staci 5 rokov a clovek je uplne mimo) a uzivat si zivot, ne ze z prace dojdem domov po 5-15 hodinach prace k vystavenej zene a revucemu decku.
A ak nejaka zena ma priority stylu ze si znici zdravie deckom namiesto toho aby investovala do seba, profesionalneho a osobneho rozvoja, tak proste neni pre mna.
Aj tak si myslim ze si najdem taku co to splna, otazka je len kedy a kolko energie ma to bude stat. A kadejaki hateri typu "decko mat musis" - radsej nekomentujte a sup sup prebalovat plienky
![]()