Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| bratm, dneska sa da rodit aj na cisara, by si neveril..... zatial co ked sa zjebes z motorky a zlames si stehennu kost na kasu, tak si v takej prdeli ze az. zeny maju alternativu, muzi nie.
a rekonvalescencia boli jak svina. :| kto proste poriadne letel dole vie o com sa toci.

Kayko ludia tu pisu o tom ze aj muz zvladne podobnu bolest aj ked nemusi. Jednoducho pri nehodach a roznych inych krkolomnych veciach. tak nerob zo zeny boha, lebo vydrzi porod.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tu máte vedeckú odpoveď. Ide aj o to, ako kto vníma bolesť. Ženy ju v drvivej väčšine prípadov vnímajú intenzívnejšie (a.k.a. majú nižší "prah bolesti"), a preto sa môže zdať, že je tá bolesť silnejšia ako pri kopnutí do gulí alebo iných zraneniach, ale nemusí to byť tak. :wink:

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

cisarsky rez nie je zrovna idealny porod, ani pre matku ani pre dieta, vzdy, vzdy je lepsie rodit prirodzenou cestou.
podznam chlapov co nezvladli ani len byt pri tom porode :)

posledny krat to zopakujem, kto porod videl iba v telke, nevie o com hovori.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Chlapci, nezda sa Vam, ze trosku moc preskakujete ? Chalanisko sa tu snazi najst normalne dievca , alebo najat nejake (wtf ?? ) a vy tu hned o porode. To je este veeeelmi daleka cesta. Ak to ma byt teda normalne dievca.

K porodom. Nech sa k tomu vyjadruju ludia, co to uz absolvovali. Sice mi bolo odporucane sa nepozriet dole manzelke ale spravil som tu chybu. Drviva vacsina muzom by si dobrovolne teda nedali spravit toto s telom. A to nehovorim o tom, ze dnes su muzi pomerne zzenstili. Tutok chlapci sa nevedia prihovorit zena, nie to este porod zvladnut :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ja som videl porod len v telke a skoro som sa dogrcal aj tak. Tyzden som nemal chut na sex, ked som videl toho "votrelca" trcat z vaginy :smt096 A nechapem ako sa nejaky chlap moze este aj tesit, ze pri tom bude. Nepochopitelne pre mna. :roll:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

(mozno by to mohol nejaky moderator rozdelit tuto temu)

muz nejde k porodu z toho ze sa mu to paci alebo ze si chce odskrtnut "byt pri porode", ako tu uz bolo vysvetlovane, porod pre zenu nie je ziadny super zazitok, je velmi bolestive, psychicky a fyzicky narocne a dost vycerpavajuce.

keby si ty mal podstupovat nieco take, radsej by si bol na sale sam s hromadou cudzich ludi alebo s niekym koho poznas, milujes a vies sa na neho spolahnut?

taktiez samotny porod trva chvilu, najhorsia je faza pred porodom, ked uz praskla voda, zena ma kontrakcie (a teda bolesti) a caka sa kym bude otvorena dostatocne aby mohla rodit. to moze trvat velice dlho. (kamaratka takto trpela 30 hodin, nakoniec to aj tak nebolo ono a museli ist cisarom, asi najhorsia kombinacia :) )
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Myslím, že je to zbytočné rozoberať, ak sa nejaký chlap chce porovnávať so ženou, či kopnutie do gulí boli viac ako pôrod, nech sa páči...

Späť k téme. Každá je zvyknutá na nejaký štandard a každá normálna milá a kľudne aj skromná baba vie, že len z lásky sa nenaje. Btw. určite nehľadá autor témy emancipovanú zabezpečenú? :P
Ja pár normálnych báb poznám, ale keďže tiež hľadajú normálnych chlapov, tak potom mi z toho vychádza, že nikto nie je normálny :D
Ale na margo toho poznám aj normálne páry, lenže po 5tich rokoch vzťahu jedného ten normálny život začne nudiť až mu z toho prepína a začne vyvádzať jedna radosť. Potom sa tu zase hromadia témy na neveru a skončí to opäť hľadaním normálnych báb. Takže na začiatku môže byť v pohode každá, ide o to, nakoľko si odvážny prijať fakt, že každá jedna žena sa počas vzťahu zmení, niekoľkokrát a vždy presne tak, ako nechceš :lol:
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bezfrajerky »

Kriste ludia. Som napisal ze NAJST nie NAJAT.

Co sa tyka ostatneho
  • Porod: bleh. O deti nemam zaujem, ked vidim revuce deti v metre tak by som ich najradse vyhodil pod vlak. Taktiez nemam zaujem zasuvat do nejakej unavenej vystavenej zeny lebo 2 decka robili problemy. A povedzme si na rovinu. Ovisnute "mliekarne", nejake to kilo na vyse a ... VYSIEL Z TOHO CLOVEK dpc tak to bude siroke jak slak.
  • Momentalne som v DE ale dlho tu ostat neplanujem. Takze CR/SK/Polky/mozno zufale Ukrainky zhave na EU obcianstvo :lol: (#goputin #notreally).
  • A teraz vazne, mysli si dakto ze je rozdiel medzi ceskami a slovenkami? Osobne moc nemusim krestanky, i ked pravdu povediac, vacsina krestaniek sa nesprava podla kostolneho poriadku :wink: Ale myslel som si ze cesky su horsie zlatokopky tak teraz neviem.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Planujes cely zivot presexovat, ci mas aj ine priority ? Lebo tvoje nazory su dost obmedzene a v mnohych veciach sa mylis :-)
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bezfrajerky »

Vieme aki su muzi, ak clovek trocha neprehana tak ho automaticky povazuju za koberec, dakujem neprosim. Samozrejme ze mam priority: stavanie velmi robustnej financnej rezervy, vzdelavanie sa v obore (kedze som v IT tak staci 5 rokov a clovek je uplne mimo) a uzivat si zivot, ne ze z prace dojdem domov po 5-15 hodinach prace k vystavenej zene a revucemu decku.

A ak nejaka zena ma priority stylu ze si znici zdravie deckom namiesto toho aby investovala do seba, profesionalneho a osobneho rozvoja, tak proste neni pre mna.
Aj tak si myslim ze si najdem taku co to splna, otazka je len kedy a kolko energie ma to bude stat ;). A kadejaki hateri typu "decko mat musis" - radsej nekomentujte a sup sup prebalovat plienky :lol: :lol:
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Ja som si 1000% isty s tym, ze "bezfrajerky" je ta ista osoba ako LeibnitzX. Presne ten isty styl pisania, presne tie iste nazory, dokonca aj v rovnakej oblasti pracuje. Nahoda? Nemyslim :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: napisem ti univerzalnu radu.

Nehladaj si frajerku, hladaj si milenky, cim viac tym lepsie. Ked nevies kde tak odporucam festivaly, alebo zemplinsku siravu ktora je na IP cka (Isty Pich ) ako stvorena.

Pretoze automaticky ked budes mat frajerku, popripade ako poniektori mame (maju) chorobne ziarlive nesmierne krasne hysterky s enormne velkou snahou spravat sa ako stihacka alebo ako velmi velmi velmi odolna strela zem vzduch prenasledujuca lietadlo, tak si V pi*i :!: :!: :!: Ale ked si masochista, tuzis po neskonale adrenalinovom dobrodruzstve a omrzel ta zivot, kludne si najdi frajerku.
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Necital som celu diskusiu ale viem asi o com hovori autor. Tiez som mal pindy co sa rade vozili na aute a platil som vsetko. A vcera som mal syna s tou naj zenou na svete. Proste treba vystriedat a zistit ktora je pinda a ktora vas naozaj lubi.
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

Bezfrajerky napísal:Vieme aki su muzi, ak clovek trocha neprehana tak ho automaticky povazuju za koberec, dakujem neprosim. Samozrejme ze mam priority: stavanie velmi robustnej financnej rezervy, vzdelavanie sa v obore (kedze som v IT tak staci 5 rokov a clovek je uplne mimo) a uzivat si zivot, ne ze z prace dojdem domov po 5-15 hodinach prace k vystavenej zene a revucemu decku.

A ak nejaka zena ma priority stylu ze si znici zdravie deckom namiesto toho aby investovala do seba, profesionalneho a osobneho rozvoja, tak proste neni pre mna.
Aj tak si myslim ze si najdem taku co to splna, otazka je len kedy a kolko energie ma to bude stat ;). A kadejaki hateri typu "decko mat musis" - radsej nekomentujte a sup sup prebalovat plienky :lol: :lol:

Naozaj som povodne nechcel nic pisat ani sa vyjadrovat ale uz mi to neda. Clovek ako ty, co zalozi takuto temu musi mat naozaj nejaky vazny psychologicky problem, alebo nejaky komplex z detstva, alebo nejaku velmi zlu skusenost z detstva, mozny si mal problemovych rodicov, tipujem, ze su rozvedeni.
Ak chces normalnu babu, nech sa paci, do ulic, je ich tam vela. A nie sa tu vyplakavat na internetovych diskuziach.
PS: A este sa ani nevies vyjadrovat nevies.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Tak za 1. Toto nieje moja téma, iba som vyjadril svoj názor k téme. Za 2.nevyjadrujem sa k diskutujúcim ani k autorovi, ale k téme. Za 3.do mojich rodičov a mojej osoby nikoho z tunajších diskutujúcich nič. Za 4.ak máš problém rozumieť po slovensky, tak navštevuj zahraničné fóra a nebudeš mať záchvaty úprimnosti kvôli môjmu spôsobu vyjadrovania. Veľa šťastia :wink:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Bezfrajerky napísal:Vieme aki su muzi, ak clovek trocha neprehana tak ho automaticky povazuju za koberec, dakujem neprosim. Samozrejme ze mam priority: stavanie velmi robustnej financnej rezervy, vzdelavanie sa v obore (kedze som v IT tak staci 5 rokov a clovek je uplne mimo) a uzivat si zivot, ne ze z prace dojdem domov po 5-15 hodinach prace k vystavenej zene a revucemu decku.

no tebe neostava uz nic ine ako iba popriat vela stastia v zivote :)

osobne si nemyslim ze najdes taku co to splna, pretoze taka baba je bud presne ta diskotekova pipenka o ktorych si pisal povodne..
tvoje nazory su extremne... nevyspele, hodne tak 13 rocneho dietata. o zivote s najvacsou pravdepodobnostou nemas ani sajnu.
ja nie som ziadny hater, nemyslim si ze dieta mat musis, myslim si ale ze dieta mat budes, ked raz dospejes. nepoznam vela ludi co tie deti ozaj cely zivot nechcu a ked to tak je, vacsinou su to mastni IT chlapci (no hate, ja tiez pracujem v IT) co by tu rodinu aj chceli, len nemaju dostatok sebavedomia aby ju ziskali alebo silne samostatne zeny, ktore venuju vsetok cas praci, cviceniu, svojmu psovi a nadavaniu na muzov na facebooku.

naopak poznam vela ludi co mali vo veku 16-24 rovnako silne reci ako ty a teraz snivaju o druhom dietati :)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

nemam slov na tohto chlapca, je tu niekto, kto sa divi, ze ma problem si najst frajerku? ved to by ta baba musela byt totalny magor.....
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Nechapem co je na tom take zle ak niekto nechce mat dieta. Je to kazdeho osobne rozhodnutie. Tymto zas nechcem obhajovat autora temy :lol:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Vsak je to kazdeho vec, nie je na tom nic zle, len ta argumentacia a tie kecy okolo toho (zena si znici zdravie, on nebude tr*kat vygajdanu pi*u a pod) su otrasne a je vidiet, ze chalan je domyleny
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

...tak aj to kde si dievca hladas hovori o jej charaktere ...ak v bare bude asi barova ... ak v divadle bude to zas nieco ine ako aj v kostole :D ... a ak chces fanynku futbalu skus to na stadione:D

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 11:30)
melonSVK

najlepsi zasitok mojho zivota:D

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 11:36)
aacid
"najhorsia je faza pred porodom," prave tam je to pre zenu najvacsia pomoc ked tam ten muz je .... tych nikolko hodin jej ovela rycheljsie utecie ked je s niekym skym sa moze porozpravat a ked sa ma o koho opriet (a to nie len metaforicky... ) ... ked niekto nema zaludok na samotny porod tych 15 minut zvladne zena aj sama..
Napísať odpoveď