g1w-c onboard camera
Re: g1w-c onboard camera
No a o to ide. Ze tato kamera je pre ludi, ktori chcu (relativne) dobry obraz a nechcu dat 3-4 nasobok ceny.
Stale sa ma jednat len o "bezpecnostny" material, nie material do 4K filmu.
kopa starosti pri montazi? - nalepil som ju na sklo, pripojil do zasuvky a kabel schoval pod tapacir = 2 minutyRATZINGER666 napísal:hm, no na to, kolko tie kamery stali, to nie je ziadna hitparada, kopu starosti popri montazi, obraz sa mi nejako obzvlast kvalitny nezda, ani ten drziak nevyzera moc pevne...
Jedine s cim som mal viac prace boli vylepsenia (zatmavenie prednej casti, prirobenie polarizacneho filtra), ktore nie su potrebne k funkcnosti, skor taka zabavka na vylepsenie, k nasej spokojnosti.
Drziak je podla mna pevny, ani raz mi kamera nespadla dolu zo skla.
Super, som rad, ze sme pomohli inspirovat ta a ze si objednal tiez. Taktiez super, ze si to colnici nevsimliJaccobinho napísal: Kamera prišla, funguje super. Našťastie ostala nepovšimnutá colníkmi, takže som ušetril na DPH![]()
...Čiernou páskou som prelepil aj tlačítka, ale budem to musieť lepšie vymyslieť, stále je počuť trasenie, hlavne na mačacích hlavách u nás v centre. Chýba mi okamžitý šetrič obrazovky, ako to napísali už viacerí. Navyše počujem niekedy na zázname nejaké pískanie, vidno napríklad v tom nočnom videu. Skúsim to rozobrať a fixnúť, keď budem mať viacej času. Môj postreh - pod fóliou, ktorá je určená len na prepravu, je ešte jedna ochranná fólia na displeji, taká ako býva na mobilných telefónoch.
S 32GB Samsung microSDHC EVO kartou (UHS-1) nemá žiaden problém. Expozícia +2/3, jefty vďaka za radu. Od predajcu ešte skúsim niečo vymámiť, držiak na zrkadlo mi prišiel zlomený a pozorujem, že obraz na displeji (nie video) sa mi pri prehrávaní trošku vlní, nie je to pekné.
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze po par tyzdnoch tento "hype" a nadsenie z novej kamery opadne a nebudete nic riesit. Okamzity setric? Ja si to uz ani v noci nevsimnem, ze nahrava - tak som si na nu zvykol. Po 3 minutach stmavne a da sa setric, takze to je fajn. Trasenie tlacidiel na zazname taktiez neriesim, pretoze zabery uz skoro vobec nepozeram, kamera sluzi fakt uz iba ako cierna skrinka v pripade nehody alebo nebezpecnej situacie.
Ja mam teraz dlhodobo expoziciu na +1/3.
Jacobinho, kolko ta to teda nakoniec zatial cele stalo? kamera + karta?
A tu len taka zaujimavost, v dedine mi pred auto vybehol zajac a trocha som ho ponahanal
/pre K: to mam bixenonove svetla
Bohužiaľ kamera mi po asi pol roku od kúpy začala blbnúť a mrzne mi.
Takže poslať na reklamáciu do Číny?
Kupoval som to od predajcu "estore009", ktorého jefty odporúčal v prvom poste...
Takže poslať na reklamáciu do Číny?
Napis im spravu a pripoj toto video. Zrejme ti poriadia flashnut sw a ked to nepomoze tak ti ponuknu refund ak im kameru posles naspat.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Niekedy predajca rovno posle dalsi kus je to rentabilnejsie. Napis a uvidis. inak shipping do ciny nieje az tak drahy =)
Arkaz, kolko cca? Podla stranky posty okolo 10-12€. Posielal si nieco do Ciny? Ak ano, ako dlho to tam islo?
Pilifo, kamo to mi je luto. Mne kamera funguje bez chyby odkedy som ju kupil. Napis predajcovi, posli mu video a detailny popis problemu.
Podla mna to vyriesite k tvojej spokojnosti. Kazdopadne nas tu informuj ako to prebieha.
Podla mna to vyriesite k tvojej spokojnosti. Kazdopadne nas tu informuj ako to prebieha.
-
Arkaz
Addict
Cauko. Ja konkretne nie ale kamos posielal uz do ciny na reklamacku raz dvr do auta a raz diagnostiju na auto. Ak to ma do pol kila tak platil cca 7€ postovne 1. Trieda aj s tracking number. Za 2 tyzdne to tam bolo. Vraj za tyzden ale este tyzden to tam behalo po custom declaration.
Posielam len malý update ohľadom môjho problému.
Medzičasom som premazal videá na SD karte, pohral sa s nejakými nastaveniami a po tejto zmene zatiaľ kamera funguje aj naďalej. Je možné, že si nevedela poradiť s množstvom iných súborov, ktoré som na tej karte mal.
Takže na reklamáciu to posielať našťastie nemusím
Medzičasom som premazal videá na SD karte, pohral sa s nejakými nastaveniami a po tejto zmene zatiaľ kamera funguje aj naďalej. Je možné, že si nevedela poradiť s množstvom iných súborov, ktoré som na tej karte mal.
Takže na reklamáciu to posielať našťastie nemusím
Aku tam mas kartu? Cital som, ze kamera sa moc nekamarati s Class 10. Ja som tam kupil C4 a ide v pohode.
Checkoval som to a mám C4, takže v tom by problém nemal byť. Každopádne posledné dni mi kamera funguje, ako má. I have no idea why 
Oplatilo by sa toto zobrať? http://www.antelife.com/new-original-ca ... e-dvr.html
Už v prvom poste jefty spomína, že na ebay a inde sa objavuje strašne veľa fakeov, takže nechápem, načo nad niečím takýmto vôbec rozmýšľaš - tá cena je ať veľmi podozrivo nízka na to, aby to fake nebol. jefty odporúča túto kameru brať od konkrétneho overeného predajcu, od ktorého si to asi aj väčšina kupovala.
Hento je hlavne starsi model G1W (s baterkou), nie G1W-C (s kapacitorom).
Neoplatilo, na 100% je to napodobenina. V popise produktu sa pise, ze video format je .AVI. Nase kamery natacaju vo video formate .MOVMoma napísal:Oplatilo by sa toto zobrať? http://www.antelife.com/new-original-ca ... e-dvr.html
Spomenul som to tu, spomina sa to aj v recenziach, ze je vela predajcov, ktori ponukaju fejky tychto kamier a toto je urcite jedna z nich. Nechci setrit uz na tak lacnej kamere. Objednaj to od estore009 z ebay-u a mas istotu, ze ti pride original, pretoze to je overeny predajca a predal uz tisice tych kamier.
Súhlasím s jeftym. Zháňať lepšiu cenu za už tak lacnú čínsku kameru, ktorá by bola s najväčšou pravdepodobnosťou fejk, je už trochu smiešne, no nie? 
Je vela roznych podvodnikov, ktori uvadzaju, ze nataca to (f)HD H.264 MOV atd. Ale ked je raz cena polovicna / tretinova / stvrtinova oproti originalu, tak to jednoducho musi byt fake. Nikto to nebude predavat vyrazne pod cenu, kazdy vie co robi. 
Jedna z kamier objednanych pred rokom sa po par mesiacoch odporucala do kremikoveho neba. Bola poslana naspat do Ciny. Postovne stalo par eur (3-4). Kamera este ani nedorazila do Ciny a predajca (estore009) uz poslal novy kus. Maximalna spokojnost.
Btw, tentoraz zasielka nebola zastavena na colnici.
Btw, tentoraz zasielka nebola zastavena na colnici.
-
martin.kokuľa
Novice
Ahojte,
Ja mam tuto kameru od predjcu, ktory doporucil Jefty. Veka spokojnost. chcem sa Vas vsak spytat, ze ci aj vy mavate vzdy posledny subor "corrupted". Asi sa poskodi pri vypnuti zapalovania a preruseni napatia (vypnuti)kamery...?
Ja mam tuto kameru od predjcu, ktory doporucil Jefty. Veka spokojnost. chcem sa Vas vsak spytat, ze ci aj vy mavate vzdy posledny subor "corrupted". Asi sa poskodi pri vypnuti zapalovania a preruseni napatia (vypnuti)kamery...?
Je to chyba. Pri vypnuti napajania sa ma kamera automaticky vypnut a tym sa ulozi subor. Pokial ti to blbne tak skus napisat cez ebay na estore009. Zrejme ti posle najnovsi FW. Ak to nepomoze, tak treba vymenit kus.
Jediny pripad kedy mam posledny subor neulozeny, je ked zo zapnutej kamery vytiahnem kartu.
Jediny pripad kedy mam posledny subor neulozeny, je ked zo zapnutej kamery vytiahnem kartu.