Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Rychla otazka na reklamaciu v Orange. Viem ze ked je telefon brany na pausal tak ho moze reklamovat len ten, na koho je pausal. Ako je to ak je kupeny za plnu sumu? Robia aj v tom pripade problem?
-
Arkaz
Addict
Nie nerobia. Ak je kupeny za plnu sumu je to ako v kazdom inom obchode.
Hmm rady na telefon?? Dajme tomu do 400-500 eur.
Mam stary HTC HD2 uz asi 4-5 rokov a mam toho plne zuby... baterka uz nic nevydrzi , pamät totalne malinka a este tam mam retardovany Windows takze no comment....
Chcel by som nejaky proste co ma dost velku pamät co asi teraz nie je problem teda hlavne na hudbu... + slusny fotak + dobra vydrz baterky cize na internet
Mam stary HTC HD2 uz asi 4-5 rokov a mam toho plne zuby... baterka uz nic nevydrzi , pamät totalne malinka a este tam mam retardovany Windows takze no comment....
Chcel by som nejaky proste co ma dost velku pamät co asi teraz nie je problem teda hlavne na hudbu... + slusny fotak + dobra vydrz baterky cize na internet
-
Arkaz
Addict
HD2 je legenda
nebavi tam windows ? daj si tam windows phone, android,firefix os, ubuntu alebo co len chces 
Ahojte... nedávno som hladal mobil do 300 eur a vybral som si honor 6...uz som chcel objednavat no mal som moznost sa na 10 minut pohrat s telefonom blackberry classic a tá klavesnica je proste bohovská
!!! pri tom mobile vyzera plastový honor ako hracka. Nemáte náhodou miekto skúsemosti s bbos 10? Hlavne mi ide o to či funguje viber, niké a nhl gamecenter? dakujem
Arkaz napísal:HD2 je legendanebavi tam windows ? daj si tam windows phone, android,firefix os, ubuntu alebo co len chces
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 19:44)
Halooo to tu je tak mrtvo? Uz si chcem ten telefon kupit!
a stranu dozadu si cital? to iste sa rozoberalo
Jaj nie..CheZteR napísal:a stranu dozadu si cital? to iste sa rozoberalo
Ta LG G4 vypada velmi lakavo. Len si nie som isty tou vydrzou ale tak cely den nonstop pocuvania hudby alebo surfovania na nete alebo tak to vydrzi nie?
Pri počúvaní hudby vydrží v pohode, ako väčšina mobilov. Surfovanie na nete určite nie, ako väčšina mobilov s touto veľkosťou displeja..
Aha ale co potom teda?Yogi120 napísal:Pri počúvaní hudby vydrží v pohode, ako väčšina mobilov. Surfovanie na nete určite nie, ako väčšina mobilov s touto veľkosťou displeja..
Dokonalý mobil resp. smartfón neexistuje ! Vždy je to o nárokoch, využívaní a kompromise...
Vždy niečo musíš oželieť, preto si pri výbere smartfónu treba zvážiť, na čo hlavne ho chceš využívať a čo Ti najviac vyhovuje a v čom si ochotný spraviť kompromis..
Vždy niečo musíš oželieť, preto si pri výbere smartfónu treba zvážiť, na čo hlavne ho chceš využívať a čo Ti najviac vyhovuje a v čom si ochotný spraviť kompromis..
podla mna s6 vydrzi na nete dlhsie ako g4, ale fotit bude lepsie g4... kazdy sme iny, ja som chcel fotak, displej a kozu, tak mam g4
zas to nabijanie nie je az takt problem, ako som uz pisal nabije sa do 3/4 kapacity pod 60 minut s dodavanou nabijackou
zas to nabijanie nie je az takt problem, ako som uz pisal nabije sa do 3/4 kapacity pod 60 minut s dodavanou nabijackou
Fuha s6 to uz je dost velka pálka co sa tyka ceny som videl na heureke ze nejak 550eur a to s pamatou 32gb
-
Sphinx
Addict
Ja mam tak isto a idem predavat hned ako sa bude dat..hroza padanie app. Problematicky mikrofon.... Reklamacia a predaj..guess.whoo napísal:ja mam vibe z2 pro a som spokojny, este si zvykam na velkost
Asi skusim Sony Xperia Z2 
http://www.gigastore.sk/mobilni-telefon ... stribucia/
http://www.gigastore.sk/5-az-6-vcetne/s ... 32gb-bila/
Aký je medzi nimi rozdiel okrem ceny ?
Nechapačka 
http://www.gigastore.sk/5-az-6-vcetne/s ... 32gb-bila/
Aký je medzi nimi rozdiel okrem ceny ?
-
guess.whoo
Redeemer
zvlastne, ze niekomu ide uplne v pohode (mne) a niekto ma nekonecne problemy. nemas este tu prvu seriu? chlapik, ktory si ho kupil mal tiez s nim problemy, ale vymenili mu kus za kus a od vtedy pohodkaSphinx napísal: Ja mam tak isto a idem predavat hned ako sa bude dat..hroza padanie app. Problematicky mikrofon.... Reklamacia a predaj..
Vážne nemá nikto skúsenosti s bbos10 a mobilom blackberry classic? 
-
Sphinx
Addict
Neviem kupovany dec 2014..mam aj LP na nom... Stryko mal neskutocne problemy s nim tak isto ale ked upgradol na lp tak pohoda zatial ..neviem kde je chybaguess.whoo napísal:
zvlastne, ze niekomu ide uplne v pohode (mne) a niekto ma nekonecne problemy. nemas este tu prvu seriu? chlapik, ktory si ho kupil mal tiez s nim problemy, ale vymenili mu kus za kus a od vtedy pohodka
helou.. nieco za cca 250€?
poziadavky: 5 palcova obrazovka, dobry fotak
poziadavky: 5 palcova obrazovka, dobry fotak