Windows 7

Informácie o software, ankety...
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa goten »

No co myslis? 717525 suborov prve viditelne su v c:/windows. Urcite ich nedas prec vsetky. Spusti cistic nad ikonou registre.
Oblak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Oblak »

Oblak napísal:.. som si nainstaloval aktualizaciu KB 3079904, .... Po tejto aktualizacii (instalacia prebehla v pohode) mi windows zacal hlasat nezmysli ...
Aktualizacia: Problem sa vyriesil sam, dnes som skusil znova nainstalovat tuto aktualizaciu a po instalacii windows bezi v poriadku. Zrejme sa predtym ta aktualizacia zle nainstalovala.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked uz mazat, tak cez Cistic vlavo hore, ktory je v menu Ccleaneru. A tam zaskrnut co treba.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Ale nevymažem tak nieco co nemám a je dôležité pre Windows ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ked myslis, ze ti tu niekto radi, aby si si zmazal Windows alebo daku sucast, tak tu potom neotravuj a najdi si inu poradnu v ktorej obetuju svoj volny cas tym, aby ti poradili a aby si reagoval primitivnou otazkou.
M&M
Light Professional
Light Professional

vymazalo mi to uplne vsetko vratane antiviraku idem sa to pokusit vratit spat :nono:
aalex
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa aalex »

Zdravim
Mám jeden problem s notebookom, konkretne s windowsom.
Zapol som notebook a na čiernej obrazovke správa že:
Systém Windows se nepodařilo spustit. Příčinou může být nedávné změny hardwaru nebo softwaru. Vyřešení problému:
1. Vložte instalační disk systému Windows a restartujte počítač.
2. Zvolte nastavení jazyka a klepněte na tlačítko Další."
3. Klepněte na tlačítko "Opravit tento počítač
Dokonca ani nejde sa cez F8 dostat do nudzoveho rezimu, ciže ja sa vôbec neviem dostat do PC,len ta čierna obrazovka s ty oznamom je.
Chystam sa to už preinstalovat, taze moja otazka: Ako možem to preinstalovat aby som nestratil subory?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ak mas rozdeleny disk na C system a D data tak nemas problem ... ak nie vytvor novu particiu a nainstaluj W tam .. len neviem ci ti neodisiel disk ... skus nabootovat nejaky linux z cd alebo usb ci vidis disk pripadne nejaku utilitu na spravu systemov .... aciteveboot, acronic, alebo nieco podobne.. mozno ti odysiel len zavadzac alebo nemas systemovi disk oznaceny ako primarny a aktivny... moznosti je vela ..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak si nevieš zálohovať veci cez nejakú live distribúciu Linuxu, môžeš nainštalovať Windows cez súčasnú inštaláciu, pri inštalácii nedávaj formátovať disk. Po inštalácii budeš mať na disku bordel, pretože sa Ti tam budú pliesť dve inštalácie, ale pohľadaj si svoje súbory, zálohuj si ich a potom daj formát C: a nainštaluj čistý Windows nanovo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

M&M: Keby si aspon netrepal nezmysli o tom, ze ti to vymazalo vsetko.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

na externej usb vypalovacke som omylom na nieco klikol a teraz sa sprava ako hdd cize nejde napalovanie.. neviem to najst kde sa to nastavuje vo win7?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nenastavuje sa to iba pre konkretne medium? Mari sa mi nieco take, ze moznost "ako HDD" sa objavuje ked ides napalit veci na DVD. Alebo ti to robi aj pri novom a cistom DVD?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

pri cistom dvd, ono ked som daval prazdne dnu tak mi vyhodilo ze mechaniku je mozne pouzit v rezime "hdd" alebo ako napalovacka nieco v tom zmysle a ja som nechtiac klikol
a teraz to neviem dat spet
M&M
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:M&M: Keby si aspon netrepal nezmysli o tom, ze ti to vymazalo vsetko.
tak ale nieco dolezite mi to predsa len vymazalo kedze po cisteni sa mi restartoval pc a nesiel zapnut koli nejakej chybe vo win
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Proste ti neverim. Ccleaner pouzivam uz roky, ci na svojom pc alebo na vsetkych ostatnych, ktore mi prejdu rukami. Cistim vsetko, okrem cookies a hesiel v prehliadaci, obcas aj tie cookies dam. Tiez vsetky registre. Nikdy sa mi nestalo, ze by to zmazalo nieco s cim mal suvis system, nikdy sa mi nestalo, ze by nenabehol Windows.
M&M
Light Professional
Light Professional

tak ale videl si ze cesta tych suborov bola v C/Windows, a ked som to dal vymazat tak to bol asi problem nie? preto som sa vtedy pytal ci to bude v pohode
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

V adresare s Windowsom je trebars Temp, ktory sa maze a neovplynuje chod systemu.
M&M
Light Professional
Light Professional

no nechapem, pocas mazania ccleanerom mi mizli ikonky z plochy a nefungovala ani skratka Ctrl+Alt+Del - po ich stlaceni mi vyskocil nejaky error. A neviete niekto poradit preco ked chcem pridat alebo znizit hlas tlacidlom [Fn]+sipka hore/dole tak mi uz nenaskoci taka ta tabulka v strede obrazovky ale pridava mi to hlas vo windowse od 1 po 100
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

M&M.. to musí súvisieť s niečim iným.. možno už máš totálne rozhasený Windows súci na preinštalovanie.

Podobne ako hojko.. dlhé roky Ccleanerom mažem všetko.. zaškrtávam každú jednu položku okrem hesiel a "wipe free space".. podobne aj registre všetky mažem.. na x počítačoch a nikdy sa nič nepokazilo.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Takisto instalujem cccleaner aj uplnym antitalentom na pc nikdy ziadny problem
Napísať odpoveď