Windows 10
Re: Windows 10
JA som prv spravil inovaciu..prislo mi to pomale tak som dal cisty win 10 z iso 64bit.. pomaly si vsetko nastavujem ako bolo len mam problem ze k mojmu ntb je pripojena tlaciaren cez USB dalsi notebook s win xp sa na nu pripajal po wifi .. Len teraz v tom xp mi ju sice najde ale ked dam meno heslo a idem s na nu pripojit napise : " Zadané poverenia sú nie sú dostatočné na prístup k tejto tlačiarni.Chcete zadať nové poverenie."
Vo win 10 mam jedine konto spravcovske nastavene aj zdielanie tlaciarne.. poradte co este mam prepnut aby to islo ?
Vo win 10 mam jedine konto spravcovske nastavene aj zdielanie tlaciarne.. poradte co este mam prepnut aby to islo ?
-
lukostrel77
Star
Aký je windows 10 ste sním spokojní,oplaťí sa nanho prejst,je lepší ako windows 8.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/ Celkom zaujímavé 
skor celkom vtipne by som povedal... aeronet.cz je portal porovnatelny so slobodnym vysielacom... to uz radsej citat topky.
-
qwerty-xyz
mne to zlepsilo pracu so strihom videa a s prehravanim vseobecne, kde bol problem pri videach 80 fps za sekundu tak uz nie je, a pri 120 tich (full HD) co sekalo neskutocne tak teraz je to v rovine ze da salukostrel77 napísal:Aký je windows 10 ste sním spokojní,oplaťí sa nanho prejst,je lepší ako windows 8.
mate uz vsetci win10? ja ho mam rezervovany uz dost dlho a stale sa nic nedeje. mam k dispozicii este nejake dolezite aktualizacie, je potrebne to davat alebo pockat si na tu desiatku a potom dat vsetko spravit? myslim ci tie aktualizacie nejako ovplyvnia ten win10 aby mi prisiel skor.
áno, nechaj si nainštalovať všetky aktualizácie. Potom by sa ti mal pustiť aj Win 10 upgrade. Prečo vôbec čakať s aktualizáciami??
ta som zistil, ze Apple nepodporil mojho dochodcu packom driverov BootCamp pre Win10. takze je jedno, ze na 7 vsetko bezi ako hodinky, na 10 ho nerozbehnem, alebo nepojde polovica HW veci?
Chcel som prejst ale ked som cital otom spehovani ostal som pri 7.
ani by som nepovedal, ze vtipne. da sa lahko preverit ci win tieto data odosiela a ani nemyslim ze neodosiela. druha vec je mat z toho paranoju, alebo su fakt data pouzite len na cielenie reklamy a dalsia vec, ci ms tymto nedava moznost hackarom najst chybu a zneuzit odosielanie tych dat na stalkovanie ludi, alebo hacknut servery a ukradnut citlive dataaacid napísal:skor celkom vtipne by som povedal... aeronet.cz je portal porovnatelny so slobodnym vysielacom... to uz radsej citat topky.
kazdy absolutne kazdy nejak zbiera data, google je toho majster, najprv ponukol vyhladavac, potom prisiel s gmailom, pamatam si ked bol este gmail na pozvanky, kazdy ho chcel mat, potom ho spristupnili a vsetci maju gmail, nikoho netrapi ze google parsuje tvoje maily, nikoho netrapi ze kazde tvoje vyhladavanie je zaznamenane na google serveroch. potom si clovek kupi telefon s androidom, ktory vyvinul google a tiez ho netrapi co vsetko o nom google vie. (ake super su telefony s citackami prstov, oka, tvare ci tepu, ze?)
ale zrazu prijde microsoft s win10, nerobi tam nic ine co by nerobil v poslednych 3 windowsoch (ozaj si myslis ze win7 o tebe nezbiera data) a vsetci sa idu posrat.
najlepsie na tom je ze na 99,99% tie udaje o tebe nebudu nikdy vyuzite inak ako na cielenu reklamu pre teba, vies preco? pretoze na 99,99% si nejakemu microsoftu alebo googlu alebo trebars aj NSA totalne u riti, nejaky trtko zo slovenska absolutne nikoho nezaujima. ozaj si myslis ze niekoho zaujimaju maily co pises svojim kamaratom, ci frajerke? ze niekto niekde v amerike sedi za pocitacom, cez google translate preklada tvoje maily a masturbuje pri tom?
alebo ze ich posielaju na slovensko NBU a tam ich niekto cita masturbuje pri tom?
moznost hackerom zneuzit tieto data to urcite dava, ved sme mali plno pripadov ked hackeri naburali servery a ukradli citlive data, napriklad sony a ich PSN alebo eBay..
to riziko je tu stale a vsade, preco je to problem zrovna pri windowsoch?
ale zrazu prijde microsoft s win10, nerobi tam nic ine co by nerobil v poslednych 3 windowsoch (ozaj si myslis ze win7 o tebe nezbiera data) a vsetci sa idu posrat.
najlepsie na tom je ze na 99,99% tie udaje o tebe nebudu nikdy vyuzite inak ako na cielenu reklamu pre teba, vies preco? pretoze na 99,99% si nejakemu microsoftu alebo googlu alebo trebars aj NSA totalne u riti, nejaky trtko zo slovenska absolutne nikoho nezaujima. ozaj si myslis ze niekoho zaujimaju maily co pises svojim kamaratom, ci frajerke? ze niekto niekde v amerike sedi za pocitacom, cez google translate preklada tvoje maily a masturbuje pri tom?
alebo ze ich posielaju na slovensko NBU a tam ich niekto cita masturbuje pri tom?
moznost hackerom zneuzit tieto data to urcite dava, ved sme mali plno pripadov ked hackeri naburali servery a ukradli citlive data, napriklad sony a ich PSN alebo eBay..
to riziko je tu stale a vsade, preco je to problem zrovna pri windowsoch?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Su programy typu Destroy Windows 10 Spying, ktore to sledovanie bloknu.
-
xH4wK
Niektorim ludom dava pocit, ze niekto sleduje prave ich pocit urcitej vinimocnosti.. a preto siria paranoju a bludy do sveta 
Mam problem s aktualizaciami na windows 10. Mam ho nainstalovany cca. 2 tyzdne, je aktivovany a zatial mi nestiahlo ani jednu aktualizaciu. Ponuka mi cca. 30 aktua. a stahovanie sa vzdy zasekne na 0% 5% alebo 15% a dalej sa nepohne, zahlcuje mi iba ramku a cely ntb je spomaleny. Uz nato nemam nervy.
@Plasmon. Skús toto http://www.thewindowsclub.com/windows-u ... ng-updates Nemám to ale odskúšané, ale ľudia píšu, že im to pomohlo.
win 10 mam asi treti tyzden a vela radosti mi nerobi, vela programov bolo treba reinstalovat a problemy s pripojenim na net ma stale pri kazdom zapnuti
Ono to asi dosť záleží od značky a asi aj od konkrétneho kusu. Ja som so svojím Asusom prešiel na Win 10 úplne bez problémov. Upgrade prebehol asi za 20 minút a všetko bolo presne tak ako som to nechal na win 7. Dokonca všetky programy fungujú správne.
Na druhú stranu mám tu Sony VAIO notebook, ktorý sa po upgrade ani nebootoval. Hneď sa tam objavil ten Windows smutný smajlík - BSOD. A bolo to len tým, že Windows si stiahol a nainštaloval AMD driver, ktorý pod Win 10 ešte nefungoval pritom na ich stránke sa dal ručne stiahnuť už s hotfixom.
Ja osobne som veľmi veľmi spokojný. Tak ako aj s výkonom, napr. rýchlejší boot, tak aj s celkovým výzorom a funkciami.
Na druhú stranu mám tu Sony VAIO notebook, ktorý sa po upgrade ani nebootoval. Hneď sa tam objavil ten Windows smutný smajlík - BSOD. A bolo to len tým, že Windows si stiahol a nainštaloval AMD driver, ktorý pod Win 10 ešte nefungoval pritom na ich stránke sa dal ručne stiahnuť už s hotfixom.
Ja osobne som veľmi veľmi spokojný. Tak ako aj s výkonom, napr. rýchlejší boot, tak aj s celkovým výzorom a funkciami.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja mam tiez od dna vydania windows 10 a seru ma niektore veci
asi najviac ma serie hd zvuk, ovladace co su s nvidiou, nikdy som ten zvuk nemal rad, ked si pustim hudbu na repraky tak je to dost plechovy zvuk, irituje ma to neuveritelnym sposobom, tak som to odinstaloval.. nechal si tam normalne drivre na zvuk, ktore som mal aj na 8.1 a vsetko ficalo ako malo, az do restartu, kde sa znova nainstaloval ten je*** realtek ci co to je, tak som ho odinstaloval a zakazal, po restarte mi zrazu nesiel zvuk vobec, dalsi restart.. zvuk isiel, presiel den a po zapnuti pc zvuk opat nejde, pomohol restart a woala, realtek chu**** tam je opat
a to ze sa mi meni motiv po kazdom restarte komentovat nebudem
cez vikend vyskusam cistu instalaciu windowsu, no momentalne je viac skody ako uzitku pre mna
asi najviac ma serie hd zvuk, ovladace co su s nvidiou, nikdy som ten zvuk nemal rad, ked si pustim hudbu na repraky tak je to dost plechovy zvuk, irituje ma to neuveritelnym sposobom, tak som to odinstaloval.. nechal si tam normalne drivre na zvuk, ktore som mal aj na 8.1 a vsetko ficalo ako malo, az do restartu, kde sa znova nainstaloval ten je*** realtek ci co to je, tak som ho odinstaloval a zakazal, po restarte mi zrazu nesiel zvuk vobec, dalsi restart.. zvuk isiel, presiel den a po zapnuti pc zvuk opat nejde, pomohol restart a woala, realtek chu**** tam je opat
a to ze sa mi meni motiv po kazdom restarte komentovat nebudem
cez vikend vyskusam cistu instalaciu windowsu, no momentalne je viac skody ako uzitku pre mna
Nejde mi otvoriť aplikácia Mail (Pošta), otvorím, načítava sa to modré okno s logom aplikácie asi minútu, a potom sa vypne. Neviete, kde môže byť problém?
ide niekomu 32-bitova verzia Win10 Media Creation Tool? 
64-bitova mi ide ale 32-bitova nie (skúšal som Win7 x64 a Win10 x64, na oboch to nejde)
// aha ono to je asi naschval, aby som z 64-bitoveho OS nemohol stiahnut 32-bitove ISO
64-bitova mi ide ale 32-bitova nie (skúšal som Win7 x64 a Win10 x64, na oboch to nejde)
// aha ono to je asi naschval, aby som z 64-bitoveho OS nemohol stiahnut 32-bitove ISO