Re: Facebook
V nastaveniach sa pozri aj či nemáš prihlásené zariadenia na ktoré nechodíš. Odhlás všetko čo netreba a nechaj si prihlásené len aktívno zariadenia.
-
nejakymarko
Addict
To som skontroloval ako prve, ci nemam nejake nezname pristupy, ale nic nezvycajne, o com neviem, som tam nevidel.
Ale kazdopadne som skusil len mobil necht pol hodiny tak a pozrel som sa cez iny FB ucet, tak ma pekne ukazovalo neaktivneho aj s casom, potom som sa trosku pobavil na mobile, bez zapnutia FB a stale som bol neaktivy, takze to fungovalo tak nejak, ako som si cely cas myslel, ze to funguje, tak neviem, co to robilo rano za sarapatu...
Ale kazdopadne som skusil len mobil necht pol hodiny tak a pozrel som sa cez iny FB ucet, tak ma pekne ukazovalo neaktivneho aj s casom, potom som sa trosku pobavil na mobile, bez zapnutia FB a stale som bol neaktivy, takze to fungovalo tak nejak, ako som si cely cas myslel, ze to funguje, tak neviem, co to robilo rano za sarapatu...
Messenger sa aktualizuje aj na diaľku, nemusí byť update vždy aj cez obchod. Takže možno sa niečo aktualizovalo tak ťa to aj vyhodilo online.
Čaute, ako je možné že na nástenke ukazuje osobu ktorú nemám na fb medzi priateľmi? vkuse mi ukazuje že dotyčná osoba lajkuje to a to, stáva sa to aj vám?
Nemáš ju náhodou follownutú?
nie keď si dám jej profil ukazuje mi to možnosť pridať si do priateľov..
Vsak ak ju sledujes (following), tak ju nemusis mat v priateloch. Vtedy vidis jej prispevky ci fotky, ktore su verejne, aj na svojom FB, pricom nie ste priatelia.
ak ma niekto oznaci na fotke/v prispevku da sa nastavit aby to islo zdielat len s urcitymi ludmi? teda aby to urcita skupina ludi nevidela?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Shwollo: Pravdepodobne nie, pretoze ty s tou fotkou vies len dve veci - skryt zo svojej timeline a odstranit meno. To, aby to ludia xxx videli a yyy nevideli dokazes nastavit len vtedy, ak tu fotku ty uploadnes.
zdar vie niekto ako odstranit sposob platby na fb ? lebo ked dam platby>nastavenie uctu>dostranit
vypise mi: Can't Remove Payment Method
This is your ad account's primary payment method. To remove it, please go to Správca reklám.
This is your ad account's primary payment method. To remove it, please go to Správca reklám.
zdar vie niekto ako odstranit sposob platby na fb ? lebo ked dam platby>nastavenie uctu>dostranit
nasiel som aj videjko na nete lenze ja tam take moznosti nemam
nasiel som aj videjko na nete lenze ja tam take moznosti nemam
Musíš najprv uzavrieť účet ads manageri. Zdá sa mi že keď si dáš manage ads tak tam je niekde v nastaveniach zatvorenie účtu a potom ti pôjde odstrániť platobnú metódu.
dal som uz asi pred tyzdnom a stale mi pise ze ucet sa deaktivuje...
moze to byt tym ze reklama ktoru som platil konci 25.9?
moze to byt tym ze reklama ktoru som platil konci 25.9?
No podľa mňa áno. Takže musíš počkať
Facebook nam nejako padol 
Už pomaly nabieha ale stále nefunguje tak ako má. Messenger už ide v pohode ako vidím.
Zuckerberg bude mat dneska tazsi spanok..prisli o par milionov podla mna
Mal by rýchlo spraviť nejakú zbierku aby si to vykompenzoval
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aj vám ide celý facebook pomaly ?
Na iPhone ide v pohode. Len mi nechcelo načítať stránku na lognutie aplikácie.K-u-b-i-a-k napísal:Aj vám ide celý facebook pomaly ?